- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #9.301
inşallahh esracımmm. Belli de olmaz senin durumun çünkü testlerin pozitif çıktığı zamanlar olmuştu eşin hastalansa da değerlendirdin bazı günleri..
Tam olarak 14. gün diye birşey olmamalı bence çünkü bazısı 18. gün çatlatıyor yumurtaları ve 28 günde bir adet oluyor..Bekle bakalım bu haftaiçi belli olur durumun
Belki de..Hayırlısını versin Rabbim her zaman.. spermlerin canlılığı 72 saate kadar devam eder diyorlar ya belki de tutmuştur 5 gn bekle bakalım geçerseGecen pers. ve cuma cifti gordum ama cmt ve pzr gecesi anca mik mik olduuu. o yuzden fazla sansim yok gibiii.. hafta icini de bos gecirdik ovl. silik diyee....bu cumada mik mik ama ben biliyorum kacirdim gunleri... allah hayirlisini versinn... belki bi isaretti tam o gunlerde esimin hasta olmasiii
kızlar ovu testi yaptım ben şimdi ikinci çizgi silik cıktı testin içinde silik çıkarsa negatif demektir yazıo ben napıyım simdi yumurtlama zamanım olarak dikkate alıyımmı yoksa hic o testleri ciddiye almadan test mest kafa karıştırmadan günaşırı mil mik mi yapayım
Ama tam tamina gebeluk adetten 14 gun once oluyor. yumurta o zaman olusuyomusss.... eeee gerci bide gec dollenme var kafam basmiyo bi turlu onu daa
inşallahh esracımmm. Belli de olmaz senin durumun çünkü testlerin pozitif çıktığı zamanlar olmuştu eşin hastalansa da değerlendirdin bazı günleri..
Tam olarak 14. gün diye birşey olmamalı bence çünkü bazısı 18. gün çatlatıyor yumurtaları ve 28 günde bir adet oluyor..Bekle bakalım bu haftaiçi belli olur durumun
Calismiyosan ovl. testini 3 gibi yap gunduz... kahvaltidan sonra bisey ueme icmee... bende aksam okuldan gelir gelmez yapiyorummm...cift cizgiyi takiben 3 gun ust uste olsun mik mikkk...
bebeeekk senin icin ve bebisin icin ayetel kursi okudumm canim ...
bugün pazar evdeyim yapayımmı bugünde :) yoksa yarın mı yapiim iş yerindeben 6 buçukta geliom işten ozaman yapiim hem çiftse eşimde evde hemen mikmik olur. öle olmas mıki
Bos durma bugun de bi mik mik olsunnn. dun mik mik olmadiysaaa
Kızlar malesef kocaman bir hayal kırıklığıyla geldimmm hiçbişey yok üzülmedim desem yalan olur ama daha çok yeni herşey önümüzdeki maçlara bakalım. :) herkesi beklettiğim için özür dilerim hakkınızı helal edin hepiniiizz:)
Bende. seni dusuniyodumm napiyor. Diyeee... sorma dun hep kotu haberler geldiiii... bebeek kalp atisini duyamamisss. gizoss hamile degilmisss
Kizlar cok uzuldum bebek duyamamis mi kalp atisini, ama sanirim daha 5 haftasi hamisliginin 6 haftadan sonra duyabiliniyormus diye okumustum.. Bende 5 haftalikken kese gormeye gittim Allah izin verirse bu persembe ilk kez kalp atisi duymaya gidicez..
Bebisim uzulme sakin ne dedi doktorun 1 - 2 hafat daha bekleyin bence.. Dualarim seninle canim
beebeek sanırım 8 haftalık hamile. yanlış hatırlamıyorsam öyle olması lazım çünkü bizim hamileleiğimiz aynı anda olmuştu bebeklerimizin doğum tarihi 26 kasım olarak görünüyordu ordan hatırlıyorum. benimkide beni terketmeseydi 8 haftalık olacaktı :26:
Kiss benimki 24 Ekim ben 8 haftaligim eger kasimsa dogum tarihi daha kucuktur bebegi.. Allahim sanada hayirli evlat nasip edicek ins canim, saglikla olsunlarda varsin azcik gec olsunlar.. Bende cok kortum simdi Allah yasatmasin cok zor bir durum, Ins. persembe fasulyem annecim ben burdayim der.. Hep konusuyom onla fasulyem siki siki tutun olur mu annem diye ama hersey Allah'in takdiri elden bisi gelmiyor iste...
canım çok pardon yaa kasım yazmışım ekim olacaktı 26-10-2013 gösteriyordu tarihi. benim matematiğim hep zayıftır zatensen merak etme bebeğin seninle aklınıza kötü şeyler getirmeyin yahu
benim içime doğuyo sanki nisanda hamile kalacakmışım gibi hissediyorum
Sen de mi tek gidemiyosunnn tuvaleteee.. bende oyleydim simdi gidebiliyorummmm... anne olunca daha cesur olutosun canim... ben ev de tek kalamiyorum aksamlariii
Kiss valla aramizda iki gun varmis bebekle, Allah hepimizin yardimcisi olsun hepimize saglikla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin..
Bebege ne demiski doktor, Alttan muayenede mi duyamamis , kis olamadi baska bir doktora gitse bari..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?