HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kızlar ovu testi yaptım ben şimdi ikinci çizgi silik cıktı testin içinde silik çıkarsa negatif demektir yazıo ben napıyım simdi yumurtlama zamanım olarak dikkate alıyımmı yoksa hic o testleri ciddiye almadan test mest kafa karıştırmadan günaşırı mil mik mi yapayım

bu arada rabbim i silik çizgiyi gebelik testinde görmeyi nasip etsin inş hepimize ay gebelik testi olmadığını biliyorum ama ne biliyim silik görünce içim bi tuhaf oldu

Gecen pers. ve cuma cifti gordum ama cmt ve pzr gecesi anca mik mik olduuu. o yuzden fazla sansim yok gibiii.. hafta icini de bos gecirdik ovl. silik diyee....bu cumada mik mik ama ben biliyorum kacirdim gunleri... allah hayirlisini versinn... belki bi isaretti tam o gunlerde esimin hasta olmasiii

Belki de..Hayırlısını versin Rabbim her zaman.. spermlerin canlılığı 72 saate kadar devam eder diyorlar ya belki de tutmuştur 5 gn bekle bakalım geçerse

Canim o gunlere yaklastiysan olsunnn... sonra is mis cikar belli olmaz..sonra o cizgi loyulasmaya baslicak... tahminim 2 gune kafar. ciftten sonra 3 gun ustuste olsunnn.

bisey sorcam hic sadece tek cizgi ciktigi oldu muuu bende olmadiii hep silikte olsa cizgi varr

Ama tam tamina gebeluk adetten 14 gun once oluyor. yumurta o zaman olusuyomusss.... eeee gerci bide gec dollenme var kafam basmiyo bi turlu onu daa
..100. Kere anlatti kixlar burda amaaa tam anliyiyorummm... ekmek kafa oldum iyice

bugün pazar evdeyim yapayımmı bugünde :) yoksa yarın mı yapiim iş yerinde ben 6 buçukta geliom işten ozaman yapiim hem çiftse eşimde evde hemen mikmik olur. öle olmas mıki

Bende. seni dusuniyodumm napiyor. Diyeee... sorma dun hep kotu haberler geldiiii... bebeek kalp atisini duyamamisss. gizoss hamile degilmisss

Kiss a valla sayfalari sabirla baktim senin heberi kacirmiyim diye, ama uzulme tatlim ins. bu ay gecek senin fasulyede.. Bu ay cok calistin tasindin hastalandin Allah sukur hersey yoluna girdiyse bu ayda sira bebekte ins.. :)))

Bende. seni dusuniyodumm napiyor. Diyeee... sorma dun hep kotu haberler geldiiii... bebeek kalp atisini duyamamisss. gizoss hamile degilmisss

ayy napim ayol bugün hava süper temzilikleri bitirdim kahvaltımı ettim kahvemi içtim benim herife dışarı çıkalım hava alalım dedim baştan tamam dedi ben hazırlanırken uyuyakalmış camış hiç moralimi bozamam doğrusu bahar gelmiş hava mis kızasım gelmedi kocama
şimdi kalksın diye bekliyorum bi yandan tv bi yandan pc takılıyorum işte ööööle

ooy kıyamam yaaa beebeeki okumuştum ama konuyu tam anlamadım demek kalp atışlarını duyamadı rabbim yardımcısı olsun inşallah. gizoş daha başında yolun. inşallah nisanda neşeyle hamile kalırız cümlemizzzz ben bu aydan umutsuzum ama nisanı atlamak yok

Kizlar cok uzuldum bebek duyamamis mi kalp atisini, ama sanirim daha 5 haftasi hamisliginin 6 haftadan sonra duyabiliniyormus diye okumustum.. Bende 5 haftalikken kese gormeye gittim Allah izin verirse bu persembe ilk kez kalp atisi duymaya gidicez..

Bebisim uzulme sakin ne dedi doktorun 1 - 2 hafat daha bekleyin bence.. Dualarim seninle canim

Son düzenleme:

beebeek sanırım 8 haftalık hamile. yanlış hatırlamıyorsam öyle olması lazım çünkü bizim hamileleiğimiz aynı anda olmuştu bebeklerimizin doğum tarihi 26 kasım olarak görünüyordu ordan hatırlıyorum. benimkide beni terketmeseydi 8 haftalık olacaktı :26:

Kiss benimki 24 Ekim ben 8 haftaligim eger kasimsa dogum tarihi daha kucuktur bebegi.. Allahim sanada hayirli evlat nasip edicek ins canim, saglikla olsunlarda varsin azcik gec olsunlar.. Bende cok kortum simdi Allah yasatmasin cok zor bir durum, Ins. persembe fasulyem annecim ben burdayim der.. Hep konusuyom onla fasulyem siki siki tutun olur mu annem diye ama hersey Allah'in takdiri elden bisi gelmiyor iste...

canım çok pardon yaa kasım yazmışım ekim olacaktı 26-10-2013 gösteriyordu tarihi. benim matematiğim hep zayıftır zaten sen merak etme bebeğin seninle aklınıza kötü şeyler getirmeyin yahu
benim içime doğuyo sanki nisanda hamile kalacakmışım gibi hissediyorum

Kiss valla aramizda iki gun varmis bebekle, Allah hepimizin yardimcisi olsun hepimize saglikla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin..

Bebege ne demiski doktor, Alttan muayenede mi duyamamis , kis olamadi baska bir doktora gitse bari..

Kiss valla aramizda iki gun varmis bebekle, Allah hepimizin yardimcisi olsun hepimize saglikla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin..

Bebege ne demiski doktor, Alttan muayenede mi duyamamis , kis olamadi baska bir doktora gitse bari..

valla hatırladığım kadarıyla kalp atışlarını duymamışlar alttan muayene etmiş başka bir doktor. ben pek anlamam ama bebeğin gelişimi mi ne gerideymiş. kalp atışını duymak için 1 hafta süre vermişler sanırsam :26: yanlış bişeyde söylemek istemiyorum ama buna benzer bi sorundu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…