- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #9.321
valla hatırladığım kadarıyla kalp atışlarını duymamışlar alttan muayene etmiş başka bir doktor. ben pek anlamam ama bebeğin gelişimi mi ne gerideymiş. kalp atışını duymak için 1 hafta süre vermişler sanırsam :26: yanlış bişeyde söylemek istemiyorum ama buna benzer bi sorundu sanırım
beebeek sanırım 8 haftalık hamile. yanlış hatırlamıyorsam öyle olması lazım çünkü bizim hamileleiğimiz aynı anda olmuştu bebeklerimizin doğum tarihi 26 kasım olarak görünüyordu ordan hatırlıyorum. benimkide beni terketmeseydi 8 haftalık olacaktı :26:
ya canım ne yapiim,burdaki kısların aciiip aciiiip soruları sayesinde jinekolog olucam.edebiyatçıyım,ama ilaçlara,hastalıklara ve çözümlerine doğal bir ilgim var.çok araştırıp çok okuyorum.en doğru bilgiye ulaşana kadar durmuyorum.ailenin dokktoru sayılırım.sağlık ocağına gitmeden bana sorarlar.şuram ağrıyor,hangi ilacı alayım diye.eczacı olabilirmişim aslında.Kiz hastayim senin su tip diline sayisalci olmadigina emin misinnnn.
senin şu işaretlerin de beni öldürecek.sign of esradincel....Gecen pers. ve cuma cifti gordum ama cmt ve pzr gecesi anca mik mik olduuu. o yuzden fazla sansim yok gibiii.. hafta icini de bos gecirdik ovl. silik diyee....bu cumada mik mik ama ben biliyorum kacirdim gunleri... allah hayirlisini versinn... belki bi isaretti tam o gunlerde esimin hasta olmasiii
evet canım yumurta çatladıktan sonra 14 gün say.regl olman lazım.olmazsan halayaaa...Hadi. hayirlisi canim.. ins. bu ay olur.. sahsen kendim nisana kaldim ama yinede bi umut bekliyorummm... adet tarohimde tam belli degill... 15-20 mart arasi olmam gerekiyor...
millletttttttt. ovulasyonda cift cizgiden sonraki 14. Gun mu regl gunu normaldee bilen varmiiiii
Neredesin sen canım
Balat fenersendemi buralardasın yoksaa
evet canım yumurta çatladıktan sonra 14 gün say.regl olman lazım.olmazsan halayaaa...
Ya kızlar herkezin 14 gün sonra olmazki benim 15-16-17 de çift çigi çıktı mesela ve 26-28 gün arası regli oluyorum o halde 14 günü çürütmüyormuyum ben
10 tane de bana yaz şekerrr.
Bisolukcum nasilsin hayatim?
Allah dualarinizi kabul etsin kizlar..
amin tatlım hepimizinkini inşallahh..iyidir valla çok şükür buğün azcık azcık bulantım oldu.. sende de baya oluodu asıl sen nasıl oldun cnm ya geçmiştr inşallahhh??
Canim ins. cogalmaz bulantilarin cok zor valla.. Aslinda cok acim ama yemek yiyince midem hemen fokurduyor, cikartamiyorumda ogurup ogurup aci su geliyor o kadar..
Bugün bebişime ilk cicisini aldım :)
Artık iyice midem bozuldu hemen kelebek çırpısı gibi kımıl kımıl oluyozaten şişiyorum sürekli folik asit sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?