HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Simdi nette okudum 10 - 12 haftalarda en net duyula biliyormus bundan once de duyabilirsiniz ama duyamazsaniz endise etmeyin yaziyor.. Allah hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin ins, sabir kizlar hersey guzel olcak...

Yok canım bebek ile aramızda 1 gün var geç döllenme 6+1 ile gitti galiba doktora normal duyamanası bence doktorlar cins hepsi sopalık

aman kızlar boşverin kimse kafasına takmasın bence. önce kendi sağlığımızı düşünelim.
ağaç çürük olursa meyve verirmi yada meyvesi sağlam olurmu. önce ağacı beslemek sağlığına kavuşturmak lazım sonra elbette en güzel meyvesini verir.
ben şuan önce kendi sağlığımı düşünüyorum. kendi sağlığım yerinde olsunki benim cünyır cimcimemde sağlıklı olsun turp gibi bebek için turp gibi anne olmam lazım zamana bıraktım herşeyi

kız kardeşlerim ben çıkıyorum bahar geldi evlere sığamıyorum bugün
Allah a emanet olun öpüyorum hepinizi
görüşmek üzere beni özleyin anacım

Kiz hastayim senin su tip diline sayisalci olmadigina emin misinnnn.
ya canım ne yapiim,burdaki kısların aciiip aciiiip soruları sayesinde jinekolog olucam.edebiyatçıyım,ama ilaçlara,hastalıklara ve çözümlerine doğal bir ilgim var.çok araştırıp çok okuyorum.en doğru bilgiye ulaşana kadar durmuyorum.ailenin dokktoru sayılırım.sağlık ocağına gitmeden bana sorarlar.şuram ağrıyor,hangi ilacı alayım diye.eczacı olabilirmişim aslında.

senin şu işaretlerin de beni öldürecek.sign of esradincel....senin kasığında ağrı falan olmadı mı canım?bence sen doğru günlerde mik mikledin.

evet canım yumurta çatladıktan sonra 14 gün say.regl olman lazım.olmazsan halayaaa...

Ya kızlar herkezin 14 gün sonra olmazki benim 15-16-17 de çift çigi çıktı mesela ve 26-28 gün arası regli oluyorum o halde 14 günü çürütmüyormuyum ben

Yumurtlama normal bir adet döneminde YAKLAŞIK olarak adet başlamadan 14 gün önce olur. Örnekler vermek gerekirse:
Adetler dönemi 28 gün süren bir kadında yumurtlama 14. gün olur. (Adet başladıktan 14 gün sonra)
Adetler dönemi 30 gün süren bir kadında yumurtlama 16. gün olur. (Adet başladıktan 16 gün sonra)
Adetler dönemi 35 gün süren bir kadında yumurtlama 21. gün olur. (Adet başladıktan 21 gün sonra)

canım 15.gün yumurtladıysan yaklaşık olarak 29.gün regl olacaksın demektir.

pöffff herkese noldu buğün yaaavvssss kızlaaarrr beebeek içinn yarın o doktordan gelene kadar okuyabldğimiz kadar okuyalım duaların etkiside tesiride çok... o mutlu dönerse hepimiz mutlu oluruz dimi ama.......

Bugün bebişime ilk cicisini aldım :)

Artık iyice midem bozuldu hemen kelebek çırpısı gibi kımıl kımıl oluyo zaten şişiyorum sürekli folik asit sanırım

amin tatlım hepimizinkini inşallahh.. iyidir valla çok şükür buğün azcık azcık bulantım oldu.. sende de baya oluodu asıl sen nasıl oldun cnm ya geçmiştr inşallahhh??

Canim ins. cogalmaz bulantilarin cok zor valla.. Aslinda cok acim ama yemek yiyince midem hemen fokurduyor, cikartamiyorumda ogurup ogurup aci su geliyor o kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…