- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #9.341
çoookk uykuum vaaaaaaaarrrr bide sarımsaklı yedimm tam olduuu:120::120:
dr una söledn mi tatlım?? ona göre bişiler verrdi??
al bendende o kadar .. Adam menemen salata fln yapmis sarimsakta komus menemene cok uzel olmus mis gibi kokuyor . Ama gel geleim iki cataldan fazlasi yiyemedim((
.
aaa ne aldn cnm çok m.ettimmmmmçok hoooşşş yaaa bnde alıcm inşallahhh
Zıbın aldım canım üstünde süt annemden ekmek babamdan heyt keyfim heyt yazıyo cinsiyet bilmeyince almak secmek çok zor ya
Yumurtlama normal bir adet döneminde YAKLAŞIK olarak adet başlamadan 14 gün önce olur. Örnekler vermek gerekirse:
Adetler dönemi 28 gün süren bir kadında yumurtlama 14. gün olur. (Adet başladıktan 14 gün sonra)
Adetler dönemi 30 gün süren bir kadında yumurtlama 16. gün olur. (Adet başladıktan 16 gün sonra)
Adetler dönemi 35 gün süren bir kadında yumurtlama 21. gün olur. (Adet başladıktan 21 gün sonra)
canım 15.gün yumurtladıysan yaklaşık olarak 29.gün regl olacaksın demektir.
Ewt canım pierlotideyiz bizde demin haliçte gezinti yaptık hawa süperdi
Canım özel msj göndermişsin,yeni gördüm cvb ya yazdım ama özelden gönderemedimbende buraya yazmak istiyorum inşallah görürsün ...
canım ben bir yıl ilaç kullandım önce doğum kontrol hapı kullandım 2 ay sonrasında düzenleyici ilaç adı Cyclo-Progynova Draje. sadece düzenleyici.bunu geçen yıl hazirana kadar kullandım.temmuzda bebek istediğim için bıraktım.mayıs ayında folik asit için folidoce kullanmaya başladım. bu arada intetneteen hayıt otunun hormon düzenlemede iyi olduğunu duydum onu da içmeye başladım. aktardan almıştım hayıt tohumu. mayıstan itibaren onu da içmeye başladım. hergün bi çay kaşığı hayıt tohumunu bir bardak suya koyup kaynatıyodum ve soğumadan içtim.tadi çok kötü zorlandım ama hergün içtim. bu arada doktorum sadece fsh değerine bakarak çocuk olmaz diyemem.yumurtalarını görmem lazım dedi. adetliyken vajinal ultrasonla baktıgında yumurta sayımın iyi olduğunu ve herhangi bir sorun olmadığını söyledi. bikaç ay denememizi olmazsa yumurta geliştirici ilaç vereceğini tedaviye başlayacağımızı söyledi. çok şükür gerek kalmadı temmuzda hamile kaldım. folik asit çok yardımcı oluyo,rahmi bebek için hazırlıyo... önrmli olan bi başka şeyde düzenli kullanmak ilaçları.hiç aksatmamak lazım....
bu arada şimdiki doktorumu bulana kadar 3-4 doktor değiştirdim. bana senin çocuğun olmaz bi an önce çocuk yap diyen doktorum da vardı... yumurtalarına baktı mı doktorun ? yoksa sadece fsh sonucuna göre mi konuşuyo? neye göre tüp bebek dedi?
doktor çok önemli bu konuda...
inşallah sende en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırsın bebeğini kucağına alırsın canım.. kusura bakma nete girmediğim için geç cevap yazdım biraz. Rabbim yardımcın olsun..
Ay ne güzel denizin bi tarafında sen bi tarafında benel salla banaaaaa
günaydın kızlarr güzel bir hafta olması dileyiyle
günaydın kızlarr güzel bir hafta olması dileyiyle
hadi yaaaafff!!!tühhh!aman sıkma canını,nasip kısmet.zaten baktım bu senin ilk denemenmiş.ve yaşın da çok genç.üzülecek bir şey yok.grinin elli tonunu bitirdik.başka fantazilerinle nisana devam ederiz şekerim.artık senin gazında tuzunda olsa,uykudan gözünü açamasan da,buzdolabından çıkamasan da ,kabız da olsan,ishal de olsan,kasığında ağrısa ,cicişlerin 75ten 105e çıksa da belirtin var saymıyorum.git anam test yaptırmadan gelme.kendini de çok dinleme.
Gunaydin kizlar:))sabahin korunde kalktim ya 10 da evden cikicaz o zamana kadar nasil dayanicam bakalim( insallah drdan iyi biseyler duyarim allahim daha kotusunu duymaya hic halim yok (dualar icin tekrar tekrar tesekkurler bugun iyi biseyler duyucaksam eger bu sizler sayesinde olucak dualariniz temiz kalpleriniz sayesinde :))
Gunaydin kizlar:))sabahin korunde kalktim ya 10 da evden cikicaz o zamana kadar nasil dayanicam bakalim( insallah drdan iyi biseyler duyarim allahim daha kotusunu duymaya hic halim yok (dualar icin tekrar tekrar tesekkurler bugun iyi biseyler duyucaksam eger bu sizler sayesinde olucak dualariniz temiz kalpleriniz sayesinde :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?