HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

bakalım şeker bu hafta belli olacak ne zaman olacağım bildiririm sana da

Kızlar bana biri. El atsın nolur öğlen 3 itibari ile kahverengi çamur gibi akıntım oluo ama adet olmuo nedennn ?

canım Allah razı olsun benim adetlerim düzenli doktor bana sadece fsh değerime bakarak tüp bebek demişti bende bir ay bunun ızdırabıyla yaşadım aynen sen gibi bende yumurtalıklarıma baktırdım yumurtlaman oluyor dedi başka bir doktor gecen hafta hatta çatlamış iki üç saatlik bir yumurta bu dedi acil ilişki önerdi yani ben mesajı sana gönderirken çok çaresiz hissettiğim bir anda göndermiştim gerizekalı doktorun bana bebeğin normal yolla olmaz dediği zamanda meğerse yumurtam bu fsh değeri ile gelişiyormuş bu doktorum bizim için yumurtlaman önemli değerlere takılma dedi bu arada fsh 12.67 idi muhakkak benim gibi değerde olup da onlara da aynen tüp bebek acil denen arkadaşlara önerim acele etmesinler başka bir doktora mümkünse özel bir yere gitsinler en azından daha çok ilgi görüyorsun ve seni yıkmıyorlar allah razı olsun cevapladığın için buradan senin de fsh değerini yazmanı ve fsh yüksek olanlara bebeğiniz olur korkmayın demeni tavsiye ediyorum ben şuan beklemedeyim doktor bir engel yoksa bu ay hamile kalabilirsin dedi şükür kalamasam da ben daha yeni evliyim açıkcası en son tüp bebek düşüneceğim yani açıkçası seninle benim durumum aynıymış şükür senin bebeğine kavuşmana günler kalmış hayırlı evlat etsin rabbim bu arada ben on gün boyunca soğan ve hayıt uyguladım demekki iyi gelmiş ve onbirinci gün yumurtam çatlamış fsh yüksek olan arkadaşlar stres etmeyin doktorlara çok kapılmayın hayit ve soğan uygulayın yumurta takibinizi mutlaka yaptırın hayırlısıyla hepimiz anne olacağız buna inanın canım bu ay inşallah bende hayırlısıyla müjdeli bir haber alırım ve bende yazarım hamileyim diye rica ediyorum stres yapmayın benim arkadaşıma kısır raporu çıkardılar ve o raporun ertesi ay hamile kaldı düşünün yani gerisini bu arada benim sayfamdan da takip edebilirsiniz hatta burada bir doktora da sormuştum oda tüp bebek demişti yumurtam varken oluşuyorken sadece bir değere bakıp da bana bu teşhisi koymuştu şimdi rahatım şükür olur bakalım diyorum çok saol arkadaşım çok saol inan bizim yazılarımıza çok ihtiyacı olan arkadaşlar oluyor ben neler okudum neler okudum bak ne çaresizdim olmayacaksa da vardır bir bildiği yaradanın demek gerek bu arada yaşım da 23 daha 6 aylık evliyim düşün artık....

Gunaydin kizlar:))sabahin korunde kalktim ya 10 da evden cikicaz o zamana kadar nasil dayanicam bakalim ( insallah drdan iyi biseyler duyarim allahim daha kotusunu duymaya hic halim yok(dualar icin tekrar tekrar tesekkurler bugun iyi biseyler duyucaksam eger bu sizler sayesinde olucak dualariniz temiz kalpleriniz sayesinde :))

bu ay zaten belirtiler hep yalan oldu canlar bütün belirtiler oldu kızlarda hepimizde ama tıkk yok hayırlısı böyleymiş.. birde bişey soracağım doktor muayenesi için adet bitmeden mi yoksa bitince mi gitsem daha iyi olur kızlar ???????????????? :26:

günaydın canım :) inşallah en güzel haberler seninle ve tüm anne adaylarımızla olsun canım iyi düşün iyi olsun dikkat et kendine :)

rabbim yardımcınız olsun canım inş çok güzel haberlerle güle oynaya gelirsin. burada yağmur yağıyo yağmur yağarken yapılan dua çevrilmezmiş bende yağmurların yüzü suyu hürmetine hepimiz için önceliklede senin için dua ettim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…