- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #9.361
bu ay zaten belirtiler hep yalan oldu canlar bütün belirtiler oldu kızlarda hepimizde ama tıkk yok hayırlısı böyleymiş.. birde bişey soracağım doktor muayenesi için adet bitmeden mi yoksa bitince mi gitsem daha iyi olur kızlar ???????????????? :26:
Gunaydin kizlar:))sabahin korunde kalktim ya 10 da evden cikicaz o zamana kadar nasil dayanicam bakalim( insallah drdan iyi biseyler duyarim allahim daha kotusunu duymaya hic halim yok (dualar icin tekrar tekrar tesekkurler bugun iyi biseyler duyucaksam eger bu sizler sayesinde olucak dualariniz temiz kalpleriniz sayesinde :))
Gunaydin kizlar:))sabahin korunde kalktim ya 10 da evden cikicaz o zamana kadar nasil dayanicam bakalim( insallah drdan iyi biseyler duyarim allahim daha kotusunu duymaya hic halim yok (dualar icin tekrar tekrar tesekkurler bugun iyi biseyler duyucaksam eger bu sizler sayesinde olucak dualariniz temiz kalpleriniz sayesinde :))
günaydınnnn hayırlı haftalar kızlarrr,nasılsınız ?
Günaydın kızlar pazartesi sendromu başladı(
Canim o gunlere yaklastiysan olsunnn... sonra is mis cikar belli olmaz..sonra o cizgi loyulasmaya baslicak... tahminim 2 gune kafar. ciftten sonra 3 gun ustuste olsunnn.
bisey sorcam hic sadece tek cizgi ciktigi oldu muuu bende olmadiii hep silikte olsa cizgi varr
günaydın canım :) inşallah en güzel haberler seninle ve tüm anne adaylarımızla olsun canım iyi düşün iyi olsun dikkat et kendine :)
rabbim yardımcınız olsun canım inş çok güzel haberlerle güle oynaya gelirsin. burada yağmur yağıyo yağmur yağarken yapılan dua çevrilmezmiş bende yağmurların yüzü suyu hürmetine hepimiz için önceliklede senin için dua ettim canım.
Günaydın canım güzel şeyler duyacaksın İnan bence buna yavrunuzu görürsünüz inş bugün tüm şu 3 günlük sıkıntın geçer gider dualarımızdasınız
allahım hakkında hayırlısını nasip etsin inş. bebeğin hep seninle olur.kalp atışını pıt pıt pıt duyarsın...allahım kimseyi evladıyla sınamasın.dualarımız seninle şekerim
canım inşaalah Allahın izniyle iyi haberlerle geleceksin canım benim. haftasonu gördüm ama yazamadım telefondan zor oluyor. çokk üzüldüm ama iyi haberler olacak inşallah. seni çokkk seviyoruz... dularım seninle. hayırlı haberlerle kontrolden dön inşallah.
kızlar ben yine bişey sorcam size bende dünden beridir göbeğimin alt tarafında acaip bi ağrı var nefes alırken yürürken sanki böyle afedersiniz tuvaletiniz gelir uzun süre tutarsınızda çok acır ya kasıklarınız oyle bi ağrı acaba bu klomenin etkisimi yumurtlama ağrısı olsa iki taraftada olur yada sağ yada sol tarafta olur diye düşünüyorum ama bu ağrı tam göbeğimin alt tarafında klomen kullananlar sizde de oldumu böyle bi ağrı
Cok cok tesekkur ederim kizlar insallah bende guzel seyler duyucagimi dusunuyorum icime oyle doguyo:))kime soylediysem 6.haftada ne gum gum kalp sesiymis nerden anlamis kucucuk bebegin gelismedigini dedi oncelikle sizler ve ailem sayesinde cok daha iyiyim bugun daha da iyi gelicem insallah yaniniza kalp atislarini da duyarsam hele demeyin keyfime ama duyamazsam da erkendir daha heralde 8.haftada duyanlar var bebek icerde sonucta ben eminim ki onun kucucuk kalbi pit pit atmaya baslicak:))sizi cok seviyorum cok opuyorum hepinizi:))
Canım bende hep tek taraflı oldu ama hir sağdan bir soldan.
Canım bende hep tek taraflı oldu ama hir sağdan bir soldan.
Benim sorum da olacak catlatma iğnesi olanlara. Benim üç gündür pozitif ovulasyon testim. Kaç gün daha devam eder ki acaba?
Bugün hir iki damla hafif pembe kan geldi normal midir
selam canım evet klomenden kaynaklanıyo bende de aynı agrılar oluyo güzel güzlel yumurtluyosun işte hastalanacakmış gibi sanki yakıyomuş gibi garip bi ağrı oluyo geçen ay olmamıştı bende ama bu ay oldu bencee çok gzüel yumurtluyosun ondan, iyi düşün iyi olsun hayatım[/Q
sağolasın canım ay şumu oldu bumu oldu şurammı ağrıyo burammı ağrıyo iyice kendimi dinlemekten bi hal oldum halbuki biliyorum daha çok erken benim yumurtlamam için geçen ay 56günde adet olmuşum bu ay küt diye 17.güne yumurtlucak değillim ya bundan önceki aylarda felan hiç takip etemzdim ben zaten bilmezdimde yok yumurtlucağında akıntı oluyomu kasık ağrısı oluyomus ama araştırıp öğrendikçe iyice eşeler oldum bi diyorum boşver bunları yumurtlamayı testi mesti direk ilişki sonra doktor kontrolu diyorum ama kendime hakim olamıyorum. psikolojik olarakta ağrıyo olabilir ama iki gündür geçmedi bugun dahada fazla ağrıyo
tazebahar sn naptın hafta sonu gezdinizmi kocacacığınla nereye gittiniz bakem
canım normal benimde bu ay günler sürdü, bu arada ben cumartesi ve pazar çift çizgiyi yakaladım cuma günü ve pazar günü çalışma oldu bide bugün olursa ben köşeme çekilirim artık akıntım bitti ama hala adet olacakmışım gibi ağrım var bence güzel yumurtluyoruzzzzz
canımcım benim miskinliğimden hiç bieyere gidemedik evde film seyrettik birlikte çok güzel vakit geçirdik ama haftaya kayseriye erciyese gidicez arkadaşlarımız çağırıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?