HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

günaydın arkadaşım görüşemiyoruz nezmandır..bu ay bende kontrole gideceğim ama adetim bitince gideceğim.ilk önce temizken git zaten bişey olursa dr tekrar cağırır.birde doğru yaptım bilmyiorum ama ben çörek otu bak tarcın karışımına başladım....

Günaydın canım güzel şeyler duyacaksın İnan bence buna yavrunuzu görürsünüz inş bugün tüm şu 3 günlük sıkıntın geçer gider dualarımızdasınız

allahım hakkında hayırlısını nasip etsin inş. bebeğin hep seninle olur.kalp atışını pıt pıt pıt duyarsın...allahım kimseyi evladıyla sınamasın.dualarımız seninle şekerim

canım benim testi ikinci yapışım ilkindede silik ikinci çizgi vardı bende ama bu seferki daha belirgindi ama benim adetlerim çok düzensiz ve 28-30 günde felan adet olmam mümkün değil minimum 45-50 güne adet olurum hani belki klomenin etkisiyle bu ay erken olur die baktım ama yok bence testte herzaman çıkıyo o ikinci silik çizgi

kızlar ben yine bişey sorcam size bende dünden beridir göbeğimin alt tarafında acaip bi ağrı var nefes alırken yürürken sanki böyle afedersiniz tuvaletiniz gelir uzun süre tutarsınızda çok acır ya kasıklarınız oyle bi ağrı acaba bu klomenin etkisimi yumurtlama ağrısı olsa iki taraftada olur yada sağ yada sol tarafta olur diye düşünüyorum ama bu ağrı tam göbeğimin alt tarafında klomen kullananlar sizde de oldumu böyle bi ağrı

canım inşaalah Allahın izniyle iyi haberlerle geleceksin canım benim. haftasonu gördüm ama yazamadım telefondan zor oluyor. çokk üzüldüm ama iyi haberler olacak inşallah. seni çokkk seviyoruz... dularım seninle. hayırlı haberlerle kontrolden dön inşallah.

günaydın canım :) inşallah en güzel haberler seninle ve tüm anne adaylarımızla olsun canım iyi düşün iyi olsun dikkat et kendine :)

Günaydın canım güzel şeyler duyacaksın İnan bence buna yavrunuzu görürsünüz inş bugün tüm şu 3 günlük sıkıntın geçer gider dualarımızdasınız

allahım hakkında hayırlısını nasip etsin inş. bebeğin hep seninle olur.kalp atışını pıt pıt pıt duyarsın...allahım kimseyi evladıyla sınamasın.dualarımız seninle şekerim

Cok cok tesekkur ederim kizlar insallah bende guzel seyler duyucagimi dusunuyorum icime oyle doguyo:))kime soylediysem 6.haftada ne gum gum kalp sesiymis nerden anlamis kucucuk bebegin gelismedigini dedi oncelikle sizler ve ailem sayesinde cok daha iyiyim bugun daha da iyi gelicem insallah yaniniza kalp atislarini da duyarsam hele demeyin keyfime ama duyamazsam da erkendir daha heralde 8.haftada duyanlar var bebek icerde sonucta ben eminim ki onun kucucuk kalbi pit pit atmaya baslicak:))sizi cok seviyorum cok opuyorum hepinizi:))

canlarımmmmmm günaydın herkese çok gzüel haberler alacağımız bir hafta olsun inşallah,
bebekim melek kalpli arkadaşım sen git doktoruna da şu fasülyenin ritmik kalp atışlarını duy gelde bizide sevindir hadi annesi seni bekliyor olucaz burda canım benim hepimiz yanındayız dualarımzıdasın

selam canım evet klomenden kaynaklanıyo bende de aynı agrılar oluyo güzel güzlel yumurtluyosun işte hastalanacakmış gibi sanki yakıyomuş gibi garip bi ağrı oluyo geçen ay olmamıştı bende ama bu ay oldu bencee çok gzüel yumurtluyosun ondan, iyi düşün iyi olsun hayatım

selam canım evet klomenden kaynaklanıyo bende de aynı agrılar oluyo güzel güzlel yumurtluyosun işte hastalanacakmış gibi sanki yakıyomuş gibi garip bi ağrı oluyo geçen ay olmamıştı bende ama bu ay oldu bencee çok gzüel yumurtluyosun ondan, iyi düşün iyi olsun hayatım[/Q

sağolasın canım ay şumu oldu bumu oldu şurammı ağrıyo burammı ağrıyo iyice kendimi dinlemekten bi hal oldum halbuki biliyorum daha çok erken benim yumurtlamam için geçen ay 56günde adet olmuşum bu ay küt diye 17.güne yumurtlucak değillim ya bundan önceki aylarda felan hiç takip etemzdim ben zaten bilmezdimde yok yumurtlucağında akıntı oluyomu kasık ağrısı oluyomus ama araştırıp öğrendikçe iyice eşeler oldum bi diyorum boşver bunları yumurtlamayı testi mesti direk ilişki sonra doktor kontrolu diyorum ama kendime hakim olamıyorum. psikolojik olarakta ağrıyo olabilir ama iki gündür geçmedi bugun dahada fazla ağrıyo

Pıt pıt pıt pıt, hadi bebeğim dualarımdasın, duyda gel...

Canım bende hep tek taraflı oldu ama hir sağdan bir soldan.
Benim sorum da olacak catlatma iğnesi olanlara. Benim üç gündür pozitif ovulasyon testim. Kaç gün daha devam eder ki acaba?
Bugün hir iki damla hafif pembe kan geldi normal midir

canım ben çatlatma iğnesi olmadığım için bilemiyorum ama burda kızların yazdığına göre iğneden sonra test çift çizgi gösterebiliyomuş ve kanamada yerleşme kanaması olabiliyormus ama yanlış bilgide olabilir sen nezaman yaptırmıştın iğneyi

Canım daha cumartesi yaptırdım yerleşme için çok erken henüz halvet ilk dün oldu çünkü. Yumurtlama olurken pembe kanama normal midir acep

canım normal benimde bu ay günler sürdü, bu arada ben cumartesi ve pazar çift çizgiyi yakaladım cuma günü ve pazar günü çalışma oldu bide bugün olursa ben köşeme çekilirim artık akıntım bitti ama hala adet olacakmışım gibi ağrım var bence güzel yumurtluyoruzzzzz

tazebahar sn naptın hafta sonu gezdinizmi kocacacığınla nereye gittiniz bakem

canımcım benim miskinliğimden hiç bieyere gidemedik evde film seyrettik birlikte çok güzel vakit geçirdik ama haftaya kayseriye erciyese gidicez arkadaşlarımız çağırıyo

birlikte güzel vakit geçirdiyseniz zaten illede biyere gitmeye gerek yokki sevindim senin adına
ama öyle köşeme çekilirm ben demene kızdım ne anlaşmıştık yumurtlama günlerinde adama yanaşıpta diğer günler çekilmek yok demedikmi yok öyle işim bitti köşeme çekildim demek

pazartesi dururken çarşambayı alan sele yazıklar olsun uleeeennnn :)) günaydın kızlar keyifler nasıl..mutlu haberlerin geleceği çok güzel bir hafta diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…