- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #9.381
kızlar ıze bışey sormk istıyorum ama benı aranıza alıyorsunuz:26:
birlikte güzel vakit geçirdiyseniz zaten illede biyere gitmeye gerek yokki sevindim senin adına
ama öyle köşeme çekilirm ben demene kızdım ne anlaşmıştık yumurtlama günlerinde adama yanaşıpta diğer günler çekilmek yok demedikmi yok öyle işim bitti köşeme çekildim demek
pazartesi dururken çarşambayı alan sele yazıklar olsun uleeeennnn :)) günaydın kızlar keyifler nasıl..mutlu haberlerin geleceği çok güzel bir hafta diliyorum..
sor canım aramıza ne yapmıyoruz
gecende bışey sordum kımse cvp yazmdı benıı ndn aranıza almıyorsunuzsoruma gelınce şöyle hayıt suyu içipte adetı gecken varmı 9 martta olmam gerekıyo hala daha gelmedı kasık agrım arada oluyo biranda agrı gırıyo sonra gecıyo her ay belırtı olurdu bu ay bundan baska bırşeyım yok tedavı göruyodum sureklı negatıfı gördugumden test yapmayada korkuyorum:26:
ayyy evettt pardon bebeğimmmm unuttum yaaa valla eşimle arayı bi düzelttim biz düzelttim dedim yumurtlamam bitti gerçekten dedimo da dedi hayatım bebek için olsa bile bana belli etme dedi valla arayı iyice düzelttim çok şükür bidaha bozmam inşallah
canım benimmm o çarşamba günlerden çarşamba olan çarşamba değilki benim memleketim olan çarşambamemleketimin ismini görünce mutlu oldum sen nasılsın????????
gecende bışey sordum kımse cvp yazmdı benıı ndn aranıza almıyorsunuzsoruma gelınce şöyle hayıt suyu içipte adetı gecken varmı 9 martta olmam gerekıyo hala daha gelmedı kasık agrım arada oluyo biranda agrı gırıyo sonra gecıyo her ay belırtı olurdu bu ay bundan baska bırşeyım yok tedavı göruyodum sureklı negatıfı gördugumden test yapmayada korkuyorum:26:
biliyorum kız latife yaptım :) ben yine hastayım bıktım artttıııııkkkk..bu sene kurtulamadık yaw hastalıktan ne pis bişeymiş sürekli hastayız evde..onun dışında herşey aynı işe git gel yat kalk yine gel :)
hoşbuldum canım test yapmaya korkuyorum artk tek çizgı görmekten 2,5 senedr bebegımı beklıyorum sedece arada gıren şiddetlı kasık agrım var bı kaç dk sonra gecıyocanım hoşgeldinnn neden aramıza almayalım mutlaka araya karışmıştır yazdığın canım ben içmedim hayıt suyunu, test yaptınmı peki???
ben hayıt suyunu sadece 1 ay denedim erken geldi adetim ve aşırı bulantı yaptı bende bıraktım istersen bir test yap emin olmak için bu arda aramıza nedne almayalım canım gözden kaçmıştır sayfalar çabuk ilerliyo
hoşbuldum canım test yapmaya korkuyorum artk tek çizgı görmekten 2,5 senedr bebegımı beklıyorum sedece arada gıren şiddetlı kasık agrım var bı kaç dk sonra gecıyo
bende bulntı faln yapmadı canım 15 gun kadar içmiştim adetımı beklerkn gelmedı ya akşma dogru cıkıp test alıcam inş. cesaret edıpte yaparım
canım bence adet günün geçtiyse acil test yapmalısın pozitifse ne ala değilse de boşu boşuna stres yapıp gelecek olanı da engelleme bence birazönce yap bi gün mutlaka çift çizgiyi görceksin
latifeni seveyim sabah sabah memleketimden esinti duymak güzel olducanımcım geçmiş olsun kefir iç her gün çok fazla direnç sağlıyo çok iyi geliyo ama mayasını al aktardan sen mayala
Günaydınlar olsun şekerler... Nasılsınız bakalımm..
Nesneeess dün bende soru sordum kimse benim soruma cevap vermediii..
günaydın canım niye kız gözden kaçmıştır kesin
bilmiyom görmedim hiç yazan edenbi üzüldüm bi üzüldüm sorma gitsinn
inş. çift cızgıyı görurum canm ya öğldn sonra cıkıp alıcm tedavı gördugum için hiç gecıkmez ilk defa 4,5 aydır 3 gun gecıktı ya hayıttn yada bebek var inş. dua edın olurmu
hee annem mayalıyodu bi ara hatta benim kıza da yediriyodu bağışıklığa iyi geliyo doğru diyosun bak iyi aklıma getirdin sağolasın..bakayım hala mayalıyosa yedirsin yine..sürekli birbirimize hatalık bulaştırıyoruz çünkü..
Günaydınlar olsun şekerler... Nasılsınız ba
kalımm..
Nesneeess dün bende soru sordum kimse benim soruma cevap vermediii..
inşallah canım valla tebrik ederim bu kadar sabretmişsin bizdaha gunumuz gecikmeden teste yapışıyoruz, inşallah guzel haber verirsin
sabretmek zarundayım canım şimdiye kadar hep üzüldüm o yuzden bböyle soguk kanlıym test yapınca yazarım canım inş. guzel haber verırım
Gunaydin kizlar:))sabahin korunde kalktim ya 10 da evden cikicaz o zamana kadar nasil dayanicam bakalim( insallah drdan iyi biseyler duyarim allahim daha kotusunu duymaya hic halim yok (dualar icin tekrar tekrar tesekkurler bugun iyi biseyler duyucaksam eger bu sizler sayesinde olucak dualariniz temiz kalpleriniz sayesinde :))
bilmiyom görmedim hiç yazan edenbi üzüldüm bi üzüldüm sorma gitsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?