HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ayyy evettt pardon bebeğimmmm unuttum yaaa valla eşimle arayı bi düzelttim biz düzelttim dedim yumurtlamam bitti gerçekten dedim o da dedi hayatım bebek için olsa bile bana belli etme dedi valla arayı iyice düzelttim çok şükür bidaha bozmam inşallah

pazartesi dururken çarşambayı alan sele yazıklar olsun uleeeennnn :)) günaydın kızlar keyifler nasıl..mutlu haberlerin geleceği çok güzel bir hafta diliyorum..

canım benimmm o çarşamba günlerden çarşamba olan çarşamba değilki benim memleketim olan çarşamba memleketimin ismini görünce mutlu oldum sen nasılsın????????

sor canım aramıza ne yapmıyoruz

gecende bışey sordum kımse cvp yazmdı benıı ndn aranıza almıyorsunuz soruma gelınce şöyle hayıt suyu içipte adetı gecken varmı 9 martta olmam gerekıyo hala daha gelmedı kasık agrım arada oluyo biranda agrı gırıyo sonra gecıyo her ay belırtı olurdu bu ay bundan baska bırşeyım yok tedavı göruyodum sureklı negatıfı gördugumden test yapmayada korkuyorum:26:

canım hoşgeldinnn neden aramıza almayalım mutlaka araya karışmıştır yazdığın canım ben içmedim hayıt suyunu, test yaptınmı peki???

biliyorum kız latife yaptım :) ben yine hastayım bıktım artttıııııkkkk..bu sene kurtulamadık yaw hastalıktan ne pis bişeymiş sürekli hastayız evde..onun dışında herşey aynı işe git gel yat kalk yine gel :)

ben hayıt suyunu sadece 1 ay denedim erken geldi adetim ve aşırı bulantı yaptı bende bıraktım istersen bir test yap emin olmak için bu arda aramıza nedne almayalım canım gözden kaçmıştır sayfalar çabuk ilerliyo

latifeni seveyim sabah sabah memleketimden esinti duymak güzel oldu canımcım geçmiş olsun kefir iç her gün çok fazla direnç sağlıyo çok iyi geliyo ama mayasını al aktardan sen mayala

canım hoşgeldinnn neden aramıza almayalım mutlaka araya karışmıştır yazdığın canım ben içmedim hayıt suyunu, test yaptınmı peki???
hoşbuldum canım test yapmaya korkuyorum artk tek çizgı görmekten 2,5 senedr bebegımı beklıyorum sedece arada gıren şiddetlı kasık agrım var bı kaç dk sonra gecıyo

bende bulntı faln yapmadı canım 15 gun kadar içmiştim adetımı beklerkn gelmedı ya akşma dogru cıkıp test alıcam inş. cesaret edıpte yaparım

canım bence adet günün geçtiyse acil test yapmalısın pozitifse ne ala değilse de boşu boşuna stres yapıp gelecek olanı da engelleme bence birazönce yap bi gün mutlaka çift çizgiyi görceksin

canım bence adet günün geçtiyse acil test yapmalısın pozitifse ne ala değilse de boşu boşuna stres yapıp gelecek olanı da engelleme bence birazönce yap bi gün mutlaka çift çizgiyi görceksin

inş. çift cızgıyı görurum canm ya öğldn sonra cıkıp alıcm tedavı gördugum için hiç gecıkmez ilk defa 4,5 aydır 3 gun gecıktı ya hayıttn yada bebek var inş. dua edın olurmu

latifeni seveyim sabah sabah memleketimden esinti duymak güzel oldu canımcım geçmiş olsun kefir iç her gün çok fazla direnç sağlıyo çok iyi geliyo ama mayasını al aktardan sen mayala

hee annem mayalıyodu bi ara hatta benim kıza da yediriyodu bağışıklığa iyi geliyo doğru diyosun bak iyi aklıma getirdin sağolasın..bakayım hala mayalıyosa yedirsin yine..sürekli birbirimize hatalık bulaştırıyoruz çünkü..

Günaydınlar olsun şekerler... Nasılsınız bakalımm..
Nesneeess dün bende soru sordum kimse benim soruma cevap vermediii..

inş. çift cızgıyı görurum canm ya öğldn sonra cıkıp alıcm tedavı gördugum için hiç gecıkmez ilk defa 4,5 aydır 3 gun gecıktı ya hayıttn yada bebek var inş. dua edın olurmu

inşallah canım valla tebrik ederim bu kadar sabretmişsin bizdaha gunumuz gecikmeden teste yapışıyoruz, inşallah guzel haber verirsin

evet canım en aclinden hemen yapın için çok işe yarıyo gerçekten iyi gelmediği bişey yokki kefirin

Günaydınlar olsun şekerler... Nasılsınız ba
kalımm..
Nesneeess dün bende soru sordum kimse benim soruma cevap vermediii..

sezgimm iyiyiz balım sen nasılsın?? ne sormuştun bebeğim haydi bidaha sor sor sor

nabersini kızlar. ne var ne yok...
benim solkasığımda bir ağrı varki somayın. bazen nefes almakta zorlanıyorum o kadar yani...adetime 1 hafta var. yine hastalanacağım galiba. bu kasık ağrısı onun beliritisi. bu ayda tutturamadık galiba. neysem öyle işte.

güzel haberlerle dönüp geliceksin biliyorum.. bekliyoruz seni burda bebekimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…