- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #9.401
gözden kaçmıştır canım benim yoksa yazarlar üzme kız kendini
olabilir evet zaten yazdığımda kimsede yoktu online olangözden kaçmıştır canım benim yoksa yazarlar üzme kız kendini
sezgimm iyiyiz balım sen nasılsın?? ne sormuştun bebeğim haydi bidaha sor sor sor
nesrinim bu ay hapı unutcaktın bi gün. unuttunmu şekerim. ne yaprın bakem..
Sezgii ne sormuştun canım benim . valla geçmişi artık okuyamıyorum. yoksam iş yapamıyorum. yoksa görsem ve bildiğim bişeyse mutlaka yazarım. atlamam yani....
olabilir evet zaten yazdığımda kimsede yoktu online olan
iyim canım buraya takılınca dahada iyi oluyorum :) sen nasılsın ?
ya ben hani yeni ovu. testi aldım ya. onunla ilgili soracaktım. C.tesi gecesi 1de yaptım silik 2. çizgi çıktı. pazar günüde 7 de yaptım tek çıktı.. böle olan oluyomuki diye soracaktım.. :26: ovulasyonla bile hamile kalmayı beceremiyom ya la
tam aksini yaptım şekerim almayı unutacagım gün içtim :)) zaten bitmek üzre bu kutuda son 1kutum kaldı ondan sonra bende mik miklre çalışmalar başlayacam allah izin veririse
Kızlar ben de her ay anne olmayı umutla bekleyenlerdenim. Bu 6. denemem. Ama nedense içimden bi ses bu ay da olmayacak diyo(((
canım dedimki şimdi.. C.tesi gecesi 1de ovulasyon testi yaptım silik 2. çizgi çıktı. pazar günüde 7 de yaptım tek çıktı.. böle olan oluyomuki diye soracaktım.. :26: bugün normalde doktorun dediğine göre başlayacak olması lazım ama o silik çizgiyi görünce kaçırdımmıki diye düşündüm..
ya sen beni çok güldürüyosun allah iyiliğini versinnn, canımcım adetinin kaçıncı günüdnesin benim 18. günde yakalardım çift çizgiyi bu sefer 16-17. günde çift çizgiye denk geldim, sen hergün yapmaya devam et ama önce bana kaçıncı gününde olduğunu söle çünkü bazen biz kadınlar erken ya da geç yumurtlayabiliyoruz
tam aksini yaptım şekerim almayı unutacagım gün içtim :)) zaten bitmek üzre bu kutuda son 1kutum kaldı ondan sonra bende mik miklre çalışmalar başlayacam allah izin veririse
olsun can. kalmış 1 ay azcık kaldı....sonra hızla çalışmalar seni bekliyor olacak.
amin hepimziin iyiliğini versinn..bugün tam 17. günü.. doktorda bu zaman yumurtlayacağımı sölemişti geçen ay. ben 17. günümdeydim doktor bana sen 12. günündesin değerlendir önündeki haftayı demişti. bende ona göre hesaplama yaptım yine 17. günü bugüne denk geliyo.. akşam saat 7de yapsam çıkarmıki ortaya ? :26:
önümüzdeki ay doktora gidecem ne ne durumda iltihap felan varmı hap kullanırken onlarıda aradan çıkartayım diyorum hayırlısı bakalım
çıakr canım ama testi yapmadan once sıvı alımını azalt, kola kahve içme onalr etkiliyo ve en az 2 saat wc ye gitme öyle yap testini senle aramızda 1 gün varmış ben 18.günümdeyim bugun geçtiğimiz 2 ay 18.gunde görmüştüm çizft çizgiyi ama bu ay 16 ve 17 de gördüm bazen farklılık gösteriyo belki bal çörek otu yapmıştımö bikaç gun o etkilemiş olabilir, peki sen ilk defamı yaptın testi kaçıncı gün itibariyle yapıyosun tesi??
iyi edersin. bu arada ne var ne yok çıksın ortaya. bakımını iyi yaptırki hazırlıklı ol dimi ama
Cuma günü gelmişti testler bende meraktan saat 10buçuk gibi yaptım ama tek çıktı. Cumartesi gece 1 de yaptım silik çıktı. PAzar 7de yaptım tek çıktı.. yaw ben 1 gün arayla mı yumurtluyom yoksaasende benim gibi 23ünü mü bekliyon ?
canlarım günaydııınnn nasılsınız. beebeekten haber varmı yaaa aklım onda kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?