- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
canım hayırrlı olsun o kadar çok sevindimki,allahım en kısa zamanda bizede nasibetsin bu sevinci yaşamayı amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
ayyy inşallah yaaa hala sevinemiyorum boşluktayım sanki ama inşallah şu kanda da çıkar hep birlikte halaylara başlarız
öLe kolay değil ev toplamak malesef ben de düşündükçe gözümde büyüyo Allah yardımcın olsun
dualarında eksik etme bizleride canım
amiiin canım arkadaşım ama benimde daha tam belli değil kan testi yaptırmadım henüz sadece idrar testiyle sevinmeye başladım
ama bu bile güzel Rabbim herkese nasip etsin inşallah
olsun tatlım onu göremeyenlerde var,inşallah kan testiylede mutluluğun tamamlanır
inşallahhhhh
ayağımı sürüyorum hepiniz için.
gizoooooooooooooooooo geldin mi kızzz görüon mu testler çifter çifter maşallah darısı bize
geldimm perooooooovalla ne güzell yaaa darısı başımıza artıkkk
canııımmm tebrik ederimmmm kandada çıkar umarımmmm :)darısı başımızaa :)
teşekkür ederimmmmm inşallah kanda da çıkarda sevincimi yine sizlerle paylaşıp çoğaltırım. dualarım sizinle inşallah sizde yaşarsınız bu mutluluğu
yazdığın için teşekkürler canım
Ancak yumurtlama olduktan sonraki 24 saat içinde gebe kalabiliyoruz ve bizim yumurtamız sadece 24 saat canlı kalabiliyo bu yüzden maalesef sadece yumurtlama döneminde hamile kalabiliyoruz
inşallah en yakın zamanda hamiş olursun canımanne olmak dünyadaki en eşsiz ve en güzel duygudur
ayyyy pardon ben bunu kullanacaktımyalnışlık oldu canım mazur gör beni artık nede olsa yeni üyeyim bu kadar kuzurumuz olsun artık değil mi?
Kızlar selam nolur başına gelen bana bişey yazsın...sabah kırmızı bir leke geldi akıntının içinde..şimdide pembe leke geliyor.. bebeğim 3 hafta girdi. düşüyormu yoksa.. ağrım yok ama çok üzülüyorum nolur biri bişi desin adetim geçeli 6 gün oldu((
Kızlar selam nolur başına gelen bana bişey yazsın...sabah kırmızı bir leke geldi akıntının içinde..şimdide pembe leke geliyor.. bebeğim 3 hafta girdi. düşüyormu yoksa.. ağrım yok ama çok üzülüyorum nolur biri bişi desin adetim geçeli 6 gün oldu((
Kızlar kan testi verdim sabah akşam 5 te çıkacak sonuç dua edin bana lütfen bebeğime kavuşayım Allahım nasip eder inşallah...
kızlar doktar konntrolunde yumurta takinbinde alttan muayene yapıyorlarmı.. birde ne zaman başlanması gerekiyor doktorla yumurta takibine. adet günlerinde mi yoksa herhangi bir günde mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?