HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım hayırrlı olsun o kadar çok sevindimki,allahım en kısa zamanda bizede nasibetsin bu sevinci yaşamayı amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

amiiin canım arkadaşım ama benimde daha tam belli değil kan testi yaptırmadım henüz sadece idrar testiyle sevinmeye başladım
ama bu bile güzel Rabbim herkese nasip etsin inşallah

canııımmm tebrik ederimmmm kandada çıkar umarımmmm :)darısı başımızaa :)

teşekkür ederimmmmm inşallah kanda da çıkarda sevincimi yine sizlerle paylaşıp çoğaltırım. dualarım sizinle inşallah sizde yaşarsınız bu mutluluğu

Yok ya ben zannetmiyorum ole oldugunu cunku cok gordum kazayla yumurtlama gunu olmadan hamile kalanlari

kızlar doktar konntrolunde yumurta takinbinde alttan muayene yapıyorlarmı.. birde ne zaman başlanması gerekiyor doktorla yumurta takibine. adet günlerinde mi yoksa herhangi bir günde mi..

Kızlar selam nolur başına gelen bana bişey yazsın...sabah kırmızı bir leke geldi akıntının içinde..şimdide pembe leke geliyor.. bebeğim 3 hafta girdi. düşüyormu yoksa.. ağrım yok ama çok üzülüyorum nolur biri bişi desin adetim geçeli 6 gün oldu ((

canım öncelikle sakin ol.. üzme bi kendini bebeğine o neg. hislerini hissettirme. hiç yaşamadım bu dediğin olayı ama fikir vermek içinde yaşamaya gerek yok. sen şimdi ayaklarını kaldır öle yat.. Eğer doktorun varsa ona bi danış ara canım..

cnm önce bi sakin ol ve dr ara yada hastaneye git dr düşük önleyici ilaç falan verir korkma ltfn dua et bebegin gitmesin tutunsn sıkı sıkı sanaaa..

kızlar doktar konntrolunde yumurta takinbinde alttan muayene yapıyorlarmı.. birde ne zaman başlanması gerekiyor doktorla yumurta takibine. adet günlerinde mi yoksa herhangi bir günde mi..

cnm genelde adetinin 12.günü baslıyolar yumurtlama takibine drlar..eet vajinal muayene oluyosun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…