HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

akıntı var şeffaf ama yapışkan tipli.. c.tesi günü olmuştu ağrı bnde ondan yaptım zaten testide ikinicsi silik çıkınca hiç üstünde durmadan koyu olacağı gün yarın diye pazar yaptım ama tırt bugünde akşam 7de yapsam çift çizgiyi görsem saat kaç olursa olsun mikmik yapabilirmiyim yoksa çift çizgiyi görür görmez mi atlayım adamın üstüne.. atlasamda adamın karnı aç olduğu için istemez ki.. saat 8 buçukta atlasam olur mu kii

o zaman dostluk için kardeşlik için barış için cimcime için BATsın bu dünyaa batını göremeden hamile kalırsın inşallah:)

BATsın bu dünya bitsin bu rüyaa hehehe evet yaa inşallah batımı görmeden hamile kalırım çalışmalara tam gaz devam

canımcım o kadar acele etmene gerek yok bırak adam yemeğini yesin, çift çizgiyi gördükten 24-36 saat sonra yumurtluyoruz zaten sen bugunleri iyi değelendir canımmm tam zamanındasın bence öünkü sen testi hep yanlış saatlerde yapmışsın sıvı almamaya dikkat et 2 saat öncesinden
BATsın bu dünya bitsin bu rüyaa hehehe evet yaa inşallah batımı görmeden hamile kalırım çalışmalara tam gaz devam

amiiiiiiiiiiiiiiiin inşallah çalışmak lazım herzaman

Cumartesi saat 11:00 e aldım randevumu ınsallah bende bebısımızın kalp atısını duyup kendısını gorebılırım
dualarınızı esırgemeyın arkadaslarım :)

tamam ozaman ben saat 7 de yaparım yemekten sonadaaa
sağol cicim bilgilendirmelerin için

dualarım seninle özsercim inşallah sorun çıkmaz ve bebeğini alırsın kucağına

canlarimmm nasilainiz?bugun gittim kan verdim degerlerimi kontrol ettirmwk icin,ya urfada olup hastane onerebilecek var mi acaba? bu arada merakla beebeeki bekliyorum,insallah guzel haberle gelir
Hayatcim dünya hastanesindeki doktorlar iyi diye biliyorum yeni özel hastanedekilerden daha iyidi

iyi diyelim iyi olalım sezgim haberler sizde ne var ne yok...

aman Allah iyilik versin.. valla güneş yüzlüm bende bi haber yok inşallah zamanı gelince haberler uçururuz burdann
Rica ederim balımherzaman birbirimize destek için burdayız

cansınız hepiniz ayrı ayrıı..

ÖZSERooo :) inşallah pıtıpıtıları duyup gelir burada mıtlılıktan ağlarsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…