- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #9.421
günaydın canımmmm
bebekimiz saat 10 da doktora gidecekti bzide haber bekliyoruz güzel güzel mutlu gelecek inşallah
inşallah müjdelerle gelir...
az önce listeye gözüm takıldıda BATı olmayan tek insan benim
BATI OLMAYAN KADIN sinemalarda
evet canım ben 23-24 hangisi olursa artık bende onu bekliyorum, bence sen bugün doğru dürüst yap testi dediğim gibi bu arada ağrı akıntı varmı başka belirtiler? her gün yap testi mutlaka çift çizgiyi yakalayacaskın
o zaman dostluk için kardeşlik için barış için cimcime için BATsın bu dünyaabatını göremeden hamile kalırsın inşallah:)
akıntı var şeffaf ama yapışkan tipli.. c.tesi günü olmuştu ağrı bnde ondan yaptım zaten testide ikinicsi silik çıkınca hiç üstünde durmadan koyu olacağı gün yarın diye pazar yaptım ama tırt bugünde akşam 7de yapsam çift çizgiyi görsem saat kaç olursa olsun mikmik yapabilirmiyim yoksa çift çizgiyi görür görmez mi atlayım adamın üstüne..atlasamda adamın karnı aç olduğu için istemez ki.. saat 8 buçukta atlasam olur mu kii
BATsın bu dünya bitsin bu rüyaahehehe evet yaa inşallah batımı görmeden hamile kalırım çalışmalara tam gaz devam
selam kızlarr napıyosunuzzz???
Cumartesi saat 11:00 e aldım randevumu ınsallah bende bebısımızın kalp atısını duyup kendısını gorebılırım
dualarınızı esırgemeyın arkadaslarım :)
canımcım o kadar acele etmene gerek yok bırak adam yemeğini yesin, çift çizgiyi gördükten 24-36 saat sonra yumurtluyoruz zaten sen bugunleri iyi değelendir canımmm tam zamanındasın bence öünkü sen testi hep yanlış saatlerde yapmışsın sıvı almamaya dikkat et 2 saat öncesinden
Dualarımdasın Özseriiimmmm...
iyiyiz canım sen napıyosuunn ??
Cumartesi saat 11:00 e aldım randevumu ınsallah bende bebısımızın kalp atısını duyup kendısını gorebılırım
dualarınızı esırgemeyın arkadaslarım :)
iyi diyelim iyi olalım sezgim haberler sizde ne var ne yok...
inşallah özom dualarım seninle biliyorsun
dualarım seninle özsercim inşallah sorun çıkmaz ve bebeğini alırsın kucağına
tamam ozaman ben saat 7 de yaparım yemekten sonadaaa
sağol cicim bilgilendirmelerin için
Ay canım benım sagolasın Allah sendende razı olsun rabbım sanada tekrardan yasatsın
Hayatcim dünya hastanesindeki doktorlar iyi diye biliyorum yeni özel hastanedekilerden daha iyidicanlarimmm nasilainiz?bugun gittim kan verdim degerlerimi kontrol ettirmwk icin,ya urfada olup hastane onerebilecek var mi acaba? bu arada merakla beebeeki bekliyorum,insallah guzel haberle gelir
iyi diyelim iyi olalım sezgim haberler sizde ne var ne yok...
Rica ederim balımherzaman birbirimize destek için burdayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?