HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

KIzlar bakım topic durgun hareket getireyim dedim hadi şimdi sorumu cevaplayın heryerde diyordki ovulasyon testinde çift çizgiyi görükten 24-36 saat sonra yumurta çatlar şimdiiiii benim cumarteside çift çizgiydi pazarda ve ben cuma ve pazar çalışmada bulundum bide bu gece çalışma yapmayı planlıyorum sizce yeterlimidir??? şansım varmı?

Canim o kadar cok calisma , o kadar bol sans bence sen bata 3 gun fln kalana kadar hergun calismaya bak.. Sonrada hep yat dinlen hic kalkma dus kesinlikle yasak

herkese tünaydınn :)
kızlar biz bebek işinden vazgeçtik daha oturmuş bi evliliğimiz yok bebeği yapıp tek başıma büyütmeyi göze alamam 2 yılı tamamlayabilirsek ancak o zaman düşünücem kesin vazgeçtim yani korunmaya devam edicem..hepinize teşekkür ederiim sizleri tanıdığıma çok memnunum hakkınızı helal edin..

Canim o kadar cok calisma , o kadar bol sans bence sen bata 3 gun fln kalana kadar hergun calismaya bak.. Sonrada hep yat dinlen hic kalkma dus kesinlikle yasak

yaaa öle demeee şimdi ben kocişe yumurtlama dönemim bitti dedimya o yüzden sadece yarım saat yatakta yatıp ayakları havaya diktim sonra yemek falan yaptım 3 saat sonrada duş aldım yiğitliğe ..sürdürmicemyaama neyseki kocişimin psikolojisi düzeldi yumurtlama haricinde de onu istedim diye bide bugece çalışıcam ama yumurtlama dönemi dışında beraber olsam nolur olamsam nolur canım bu geceden sonrakiler için araya zaman koyabilirim sanki, çünkü çift çizgiyi gördüm cumartesi pazar

Kiz bu ne U donusu, haytim stres yapma korunmada oluruna birak. Bebis kismetiyle gelir, hic uzulme vallabos seylerede takilma. Ben esimle ilk iki sene cok kavga ettim yok ailesi yok arkadaslari aman simdi dusununce bos yere uzmusum kendimi. Allah'in izniyle hersey vakti zamaninda gelir..

mantıklı bi karar bencede en az 2 yıl doldurman gerek yaşında küçük zaten inşallah hakkında hayırlısı olur tatlım ama sanki veda eder gibi konuşmuşsun olmadı ama bebek düşünüyosun diye gideceksin sanırım

Fırtınamı koptu akşam? :18:

hoşgeldin canım aile hayatını en iyi sen bilirsin en doğru kararıda sen verirsin. evliliğin ilk 1 yılı çok riskli bir dönem derler. iki taraf içinde bir yabancıyla aynı evi paylaşmaya alışma süreci çok zorlu oluyor benimde ilk 6 ayımda kavga ne dediğini bilmiyordu hatta senin gibi bende asla çocuk doğurmam babasız büyütmek istemiyorum derdim.
ne diyeyim hakkınızda hayırlısı olsun canım benim. hakkım olduğunu sanmıyorum ama varsa helal olsun sende helal et olurmu. seni çoook seviyorum her zaman yanındayım

Canim gec dolleme olur neme lazim sen bence yatmadan catlat mik mik sonra uyuya kalmis numarasi yap sabah alirsin dusunu.. Adaminda piskolojisi icinde iyi bak yumurtlama bitti ama hala mik mik var demek ki hersey bebis icin degilmis fln, seni ozluyorum ama alistik boyle guzeldi fln Calisican hayatim baska cikar yolu yok bu isin, ben valla cok calistim gebe kaldigim ay ama bak simdide 5 hafta oldu tik yok (( Anlican sonra dinlenicek coook vaktin olucak, simdi calisma zamani..

yok ya öyle değil farklı biraz böyle bi aileye ne çocuk ne torun getirilir :)

kapatıcam hesabı becerebilirsem burası bile batıyomuş adama işte..

Fırtınamı koptu akşam? :18:

eveet :)

Allah Allah hayırdır ınsallah kız
o kadar dedık dınlemedınde nasıl bı anda gaza geldın bole

sole bakem ne oldu?

Helal olsun nedemek oyle sende helal et

aynen öyle alışamadı evliliğe hergün annesinde olmak isteyen adama neden çocuk vereyimki belki düzelir diye..bebek olursa böyle devam etme şansı yüksek ve ben böyle zaten yürütemem vazgeçtim işte en doğrusu bu sanırım.çok teşekkür ederim ne hakkım var ki ama varsada helal olsuun..hepinizii çok seviyoruummmm

Allah Allah hayırdır ınsallah kız
o kadar dedık dınlemedınde nasıl bı anda gaza geldın bole

sole bakem ne oldu?

Helal olsun nedemek oyle sende helal et

tartıştık işte canım lafları sözleri beni bu kararı almaya itti hatta biraz daha böyle giderse nolur bilmiyorum benim ne fikirlerim ne düşüncelerim önemseniyo..olmuyo işte yürümüyo yani..
helal olsunn canımmm :)

son adet tarihin ne zamandı..benim 2 şubat..doktora hiç gitmedim daha( daha doğrusu devlet hastanesine gittim ordaki doktor da bişey demedi 10 gün sonra gel dedi...

benim son adet tarihim 5 şubattı canım bende önce devlet hastanesine gittim kan aldı doktor çıktı o nasıl doktormuş sen ne zaman gitmiştin.

Kızlaarrr dün yazdım ama görülmedi sanırsam bişi sorucam bilgilendirin beni yürtfennnn
Dün öğlen 12 gibi kahverengi çamur gibi yapış yapış bir akıntı başladı bu sabah peçeteyle 2 kere kan sildim dedim tamam adet başladı ama şimdi yine o kahverengi yapışkan gelmeye başladı bu ne Allaseniz yahuu ????

taç yaprağım yaa sen yumurtlama zamanında ne kadar çalışmıştın tatlım,evet kandırdım kocişkomu valla bitti yumurtlama dedim halbuki bitti dediğim gün ve bir gün öncesi çift çizgi hemde en kouyusundan yakaldım ovulasyonda internetde dıyorki çift çizgiden sonra 24-36 saat sonra çatlar o ndan once ve sonra ilişki yeterli diyor ama sen bana 3 gun kalana kadar çalış dıyorsun, o zaman bende öle yapim deneyimli hamiş sözü dinleyeyim bu günümü bi garantiye alayım da ondan sonrasını kocama bırakyım

canımmm anladığım kadarıyla evliliğimizin ilk aylarında muhtemelen hepimizin yaşadığı onun ailesi benim ailem ve biizm kendi küçük yuvamız bunalımı yaşamışsınız, erkekler ve erkeklerin ailesi ilk zamanlar bi haller oluyo onlara çok değerleniyor kıymete biniyolar erkeklerede ailesi bi kıymete biniyor ama sen sen ol hiçbizaman ailesi hakkında ters bişey söyleme sakin ol zamanla eşin sizin yuvanıza yönelecek alıştıktan sonra herşey düzene gireceek sakın kendini yıpratma hepimiz yaşadık bunalrı emin ol

Hayatim hakkinda hayirlisi olsun bu durumlar hemizin basindan gecti ins sizde az hasarla atlatirsiniz. Bende girmemistim hesabima 2009 uyesiyim ama son bir aydir bir sizlerle kousuyom iste onceden benim adamada batiyordu derdimi burda anlatiyom diye.. Oluruna birak fazla takmamaya calis, ins gecer bu gunlerde ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…