HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

yok canım ya olcak gibi değil bilmiyorum daha yeni ondanmı böyle ama biz başta konuşmuştuk.ben böyle olcağını bilemezdim belki düzelir bilmiyorum ama artık kendisinin bi aile olduğunu kabul etmesi gerek.etmiyo malesef.böyle bi eve zaten çocukda doğurulmaz hiçbişeyde yapılmaz..

kızlarr ben geldimmmmbu sefer de kalp atısını duyamadan geldim ama cok daha umut doluyum dr sagolsun cok rahatlattı konusmalarıyla kese cmtesi günü 1 cm di bugün 2,12cm olmus bebek içerde büyümüş.evet kalp atısları duyulmalıydı ama gec döllenme olabilir bugün yarın baslar kalp atısı dedi 1 günde bile fark edermiş bugün ögleden sonra bile baslayabilir dedi carsamba 2 de tekrar gidicem eger kalp atısı olmazsa tabiki almıcaz lambur lumbur beklicez bakıcaz bebekte ve kesede büyüme devam ediyomu diye dedi ama ben öyle inanıyorum ki carsamba duyucagımızahepinize tekrar tekrar tesekkür ederim yanımda oldunuz merak ettiniz dua ettiniz allahım hamile olanların bebeklerini sag salim kucaklarına aldıkları olmayanların ise biran önce bebek haberleri aldıkları günleri göstersin insallahhh

canım benimde geçen ay hastalığından 3 gün önce kahverengi akıntı geldi 2 gün hiçbirşey gelmedi bende ümitlendim ama sonra tam adet günümde yavaş yavaş kan geldi ama hiç böyle olmamıştım o yüzden heveslendim ama kursağımda kaldı çok ümitlenme derim adetin geçtimi senin ?

Kızlaarrr dün yazdım ama görülmedi sanırsam bişi sorucam bilgilendirin beni yürtfennnn
Dün öğlen 12 gibi kahverengi çamur gibi yapış yapış bir akıntı başladı bu sabah peçeteyle 2 kere kan sildim dedim tamam adet başladı ama şimdi yine o kahverengi yapışkan gelmeye başladı bu ne Allaseniz yahuu ????[/QUOTE]

Hayatim bende senin gibi dusunuyordum ama emin ol her erkek yasiyor bunlari bende kaynanamlarda ayni bahce icindeyiz adam isten gelir eve ugramadan anasina giderdi, ance 2 - 3 saat sonra eve gelirdi yemegini yemis halbuki ben neler neler hazirlardim. Sonra ya televizyon ya bilgisayar karsizinda uyurdu. Cok kavga ettim senin evin burasi, ailen benim diye olmadi. Vazgectim bende benim burda kimsem yok ama kendi kendime alir basimi giderdim, calisma saatlerimi uzatirdim bos bos sokaklarda aglar aglar yururdum, arkadas nerde hak getire, eve gelince hayatimdan memnun rolu yapardim yok isyerinden arkadaslarla soyle yaptik buraya gittim fln diye oda sorarsa baktim sonra yavas yavs krallar yerini buldu. Simdi cok sukur hele bu bebek haberinden sonra hep savunur ailesine beni. Ama yapacagin en buyuk hata ailesi hakkinda ona konusmak olur ben yaptim cilesini cektim yeri gelice laf hala acilir konu ama sen yapma ne kadar nefrette etsen esine tarafsizi oyna en azinda. Ins. sende atlatirsin bu zor gunleri..

harika bi haber bu çok sevindim canımmm ohh rahatladık vallaa :)

çok sevindim canım doktorlar hep böyle insanların yüreğine indirmeyi iyi beceriyorlar neyseki güzel haberler aldın ben sana bişey sorucam sen ist. şifa yazmıştın bi sefer hangi ilçedesin ?

[/QUOTE]

Bat gelmeden benimde olmustu 5 gun once bat gunu kesildi , 3-4 sonra yine azcik geldi . Kahverengi ise dert etme yerlesme kanamasidir belki hayatim. Hadi ins. hamissindir..

canımmmm maşallah

çok sevindimm inşallah duyarsın çarşamba günü pıtırtısını

Niye canım yaa tabii kendini hazır hissetmezken yapmamak gerek ama çok hevesliydin istiyordun(
Ozaman evliliğinin yoluna girmesi için dua edeceğim senin için.
Ben de bu ay ignemi oldum bekliyorum eğer ki bu ay olmazsa ben de bırakacağım ne doktor ne kür ne ilaç...
Allah senelerce bekleyenlere sabır versin ben şimdiden yoruldum...

off ya canım sıkıldı kızlar. ovulasyon testi de fos çıkardı ümitlerimi. adet oluyorum galiba. aman ya cimcimeye katılıyorum BATsın bu dünya. of ya...neden olmadıki a. oysaki çift çizgiyi degörmüştüm. günlerede uydum. ALlahın işi işte. karışılırmı ....

Kis sonunda geldin catlattin meraktan, Allah'a sukur mutlusun o yeter. Hem bazi bebeklerinki 10. haftadan sonra duyulurmus sakin uzulme bak buyuyor bebis sennki gec dollenmeydi zaten yanlis hatirlamiyorsam ilk tahlilde kan degerinde dusuktu o yuzden en az 1 hafta 10 gun daha sabret, Allah'im bebislerimizi bize bagislasin, bende ins persembe gididcem ilk kez duymaya..

Benim 3 gün geçti yani bugün 3 fün olması lazımdı adetimin adet günümden 1 gün sonra bu kahverengi başladı bu sabah peçeteye kan geldi sonra yine kahverengi başladı sırtımda acaip batmalar var anlamadım :S

aynen işte şuan bunları yaşıyorum ben ve kaldıramıyorum umarım atlatırım çok teşekkür ederim desteğin için ama onda böyle bi aile olduğu sürece hiç umudum yok açıkçası.anca öbür tarafa gtmeleri lazım tövbe yarabbim ya neler söyletiyolar işte..geçen gün abimle dışardaydım eve 8de geldim taksiden indim babası görmüş eşimi aramış bu saatte nerden geliyo diye haberim var demiş eşimde ben bu muameleyi haketmiyorum yetişkinim evliyim kimse bana müdahale edemez dün bunlar yüzünden tartıştık kim oluyo senin baban dedim kötüde konuştum çünkü zamanında onlar benim hakkımda annem olmadığı için afedersiniz o..... demişlerdi.annesi yok gezmiş tozmuştur dediler annemin ölmesi benim suçummş gibi omzuma bunları yüklediler bugüne kadar saygıda kusur etmedim bunlara rağmen ama artık dayanamıyorum..

ay canım ya. çokkk sevindim. bak göreceksin bebişin kalp atışınıda duyacaksın gümbür gümbür. oh be rahatadım şimdi. çok iyi habeler verdin. oh oh çok şükür.

aynen cnm sana katılıyorum bende gizeme bunları söliycektim sen benden önce davranmışsın,annem bana bu sölediklerini her zaman söyler,çok şükür eşim beni hep ailesine karşı savunmuştur laf bile ettirmez bana,bende ailesi hakkında hiç yorum yapmam kendisine,o zaten görüyor tanıyor ailesini,gizemcim sende böyle yap işe yarar kesinlikle..

ben belki yoluna girer diye istiyodum ama o şekilde olmaz anladım bu şekilde ilerlerken bi bebek getiremem bu eve..
Allah sana en kısa zamanda tattırsın canım o duyguyu bende senin için dua edeceğm çok teşekkürler

Bat gelmeden benimde olmustu 5 gun once bat gunu kesildi , 3-4 sonra yine azcik geldi . Kahverengi ise dert etme yerlesme kanamasidir belki hayatim. Hadi ins. hamissindir.. [/QUOTE]

İnşallah öylesir tac'ım doktorumu aradım sezeryandaymış 3 gibi çıkıcakmış ve beni arıycaklar bakalım o ne dicek inşallahhh yerleşmedirr Allahım lütfennnnn dua edin öle olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…