- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #9.461
taç yaprağım yaa sen yumurtlama zamanında ne kadar çalışmıştın tatlım,evet kandırdım kocişkomu valla bitti yumurtlama dedim halbuki bitti dediğim gün ve bir gün öncesi çift çizgi hemde en kouyusundan yakaldım ovulasyonda internetde dıyorki çift çizgiden sonra 24-36 saat sonra çatlar o ndan once ve sonra ilişki yeterli diyor ama sen bana 3 gun kalana kadar çalış dıyorsun, o zaman bende öle yapim deneyimli hamiş sözü dinleyeyim bu günümü bi garantiye alayım da ondan sonrasını kocama bırakyım
Canim bak ben hangi gunler calistigimi 351 safyada tek tek gunlerimi yazdim, Sadece calisma yetmez hic kalkma be kalkmadim, kis koktum yinede dus almadim, gerci hos simdide tembellikten dus almak zor geliyor
canımmm anladığım kadarıyla evliliğimizin ilk aylarında muhtemelen hepimizin yaşadığı onun ailesi benim ailem ve biizm kendi küçük yuvamız bunalımı yaşamışsınız, erkekler ve erkeklerin ailesi ilk zamanlar bi haller oluyo onlara çok değerleniyor kıymete biniyolar erkeklerede ailesi bi kıymete biniyor ama sen sen ol hiçbizaman ailesi hakkında ters bişey söyleme sakin ol zamanla eşin sizin yuvanıza yönelecek alıştıktan sonra herşey düzene gireceek sakın kendini yıpratma hepimiz yaşadık bunalrı emin ol
Kızlaarrr dün yazdım ama görülmedi sanırsam bişi sorucam bilgilendirin beni yürtfennnn
Dün öğlen 12 gibi kahverengi çamur gibi yapış yapış bir akıntı başladı bu sabah peçeteyle 2 kere kan sildim dedim tamam adet başladı ama şimdi yine o kahverengi yapışkan gelmeye başladı bu ne Allaseniz yahuu ????
yok canım ya olcak gibi değil bilmiyorum daha yeni ondanmı böyle ama biz başta konuşmuştuk.ben böyle olcağını bilemezdim belki düzelir bilmiyorum ama artık kendisinin bi aile olduğunu kabul etmesi gerek.etmiyo malesef.böyle bi eve zaten çocukda doğurulmaz hiçbişeyde yapılmaz..
kızlarr ben geldimmmmbu sefer de kalp atısını duyamadan geldim ama cok daha umut doluyum dr sagolsun cok rahatlattı konusmalarıyla kese cmtesi günü 1 cm di bugün 2,12cm olmus bebek içerde büyümüş.evet kalp atısları duyulmalıydı ama gec döllenme olabilir bugün yarın baslar kalp atısı dedi 1 günde bile fark edermiş bugün ögleden sonra bile baslayabilir dedi carsamba 2 de tekrar gidicem eger kalp atısı olmazsa tabiki almıcaz lambur lumbur beklicez bakıcaz bebekte ve kesede büyüme devam ediyomu diye dedi ama ben öyle inanıyorum ki carsamba duyucagımıza hepinize tekrar tekrar tesekkür ederim yanımda oldunuz merak ettiniz dua ettiniz allahım hamile olanların bebeklerini sag salim kucaklarına aldıkları olmayanların ise biran önce bebek haberleri aldıkları günleri göstersin insallahhh
kızlarr ben geldimmmmbu sefer de kalp atısını duyamadan geldim ama cok daha umut doluyum dr sagolsun cok rahatlattı konusmalarıyla kese cmtesi günü 1 cm di bugün 2,12cm olmus bebek içerde büyümüş.evet kalp atısları duyulmalıydı ama gec döllenme olabilir bugün yarın baslar kalp atısı dedi 1 günde bile fark edermiş bugün ögleden sonra bile baslayabilir dedi carsamba 2 de tekrar gidicem eger kalp atısı olmazsa tabiki almıcaz lambur lumbur beklicez bakıcaz bebekte ve kesede büyüme devam ediyomu diye dedi ama ben öyle inanıyorum ki carsamba duyucagımıza hepinize tekrar tekrar tesekkür ederim yanımda oldunuz merak ettiniz dua ettiniz allahım hamile olanların bebeklerini sag salim kucaklarına aldıkları olmayanların ise biran önce bebek haberleri aldıkları günleri göstersin insallahhh
[/QUOTE]Kızlaarrr dün yazdım ama görülmedi sanırsam bişi sorucam bilgilendirin beni yürtfennnn
Dün öğlen 12 gibi kahverengi çamur gibi yapış yapış bir akıntı başladı bu sabah peçeteyle 2 kere kan sildim dedim tamam adet başladı ama şimdi yine o kahverengi yapışkan gelmeye başladı bu ne Allaseniz yahuu ????
Niye canım yaa tabii kendini hazır hissetmezken yapmamak gerek ama çok hevesliydin istiyordun
canım benimde geçen ay hastalığından 3 gün önce kahverengi akıntı geldi 2 gün hiçbirşey gelmedi bende ümitlendim ama sonra tam adet günümde yavaş yavaş kan geldi ama hiç böyle olmamıştım o yüzden heveslendim ama kursağımda kaldı çok ümitlenme derim adetin geçtimi senin ?
Hayatim bende senin gibi dusunuyordum ama emin ol her erkek yasiyor bunlari bende kaynanamlarda ayni bahce icindeyiz adam isten gelir eve ugramadan anasina giderdi, ance 2 - 3 saat sonra eve gelirdi yemegini yemis halbuki ben neler neler hazirlardim. Sonra ya televizyon ya bilgisayar karsizinda uyurdu. Cok kavga ettim senin evin burasi, ailen benim diye olmadi. Vazgectim bende benim burda kimsem yok ama kendi kendime alir basimi giderdim, calisma saatlerimi uzatirdim bos bos sokaklarda aglar aglar yururdum, arkadas nerde hak getire, eve gelince hayatimdan memnun rolu yapardim yok isyerinden arkadaslarla soyle yaptik buraya gittim fln diye oda sorarsa baktim sonra yavas yavs krallar yerini buldu. Simdi cok sukur hele bu bebek haberinden sonra hep savunur ailesine beni. Ama yapacagin en buyuk hata ailesi hakkinda ona konusmak olur ben yaptim cilesini cektim yeri gelice laf hala acilir konu ama sen yapma ne kadar nefrette etsen esine tarafsizi oyna en azinda. Ins. sende atlatirsin bu zor gunleri..
yok tatlım ist degil izmir sifaçok sevindim canım doktorlar hep böyle insanların yüreğine indirmeyi iyi beceriyorlar neyseki güzel haberler aldın ben sana bişey sorucam sen ist. şifa yazmıştın bi sefer hangi ilçedesin ?
Hayatim bende senin gibi dusunuyordum ama emin ol her erkek yasiyor bunlari bende kaynanamlarda ayni bahce icindeyiz adam isten gelir eve ugramadan anasina giderdi, ance 2 - 3 saat sonra eve gelirdi yemegini yemis halbuki ben neler neler hazirlardim. Sonra ya televizyon ya bilgisayar karsizinda uyurdu. Cok kavga ettim senin evin burasi, ailen benim diye olmadi. Vazgectim bende benim burda kimsem yok ama kendi kendime alir basimi giderdim, calisma saatlerimi uzatirdim bos bos sokaklarda aglar aglar yururdum, arkadas nerde hak getire, eve gelince hayatimdan memnun rolu yapardim yok isyerinden arkadaslarla soyle yaptik buraya gittim fln diye oda sorarsa baktim sonra yavas yavs krallar yerini buldu. Simdi cok sukur hele bu bebek haberinden sonra hep savunur ailesine beni. Ama yapacagin en buyuk hata ailesi hakkinda ona konusmak olur ben yaptim cilesini cektim yeri gelice laf hala acilir konu ama sen yapma ne kadar nefrette etsen esine tarafsizi oyna en azinda. Ins. sende atlatirsin bu zor gunleri..
Niye canım yaa tabii kendini hazır hissetmezken yapmamak gerek ama çok hevesliydin istiyordun(
Ozaman evliliğinin yoluna girmesi için dua edeceğim senin için.
Ben de bu ay ignemi oldum bekliyorum eğer ki bu ay olmazsa ben de bırakacağım ne doktor ne kür ne ilaç...
Allah senelerce bekleyenlere sabır versin ben şimdiden yoruldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?