- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #9.481
inşallah müjdelerle gelir...
az önce listeye gözüm takıldıda BATı olmayan tek insan benim
BATI OLMAYAN KADIN sinemalarda
Benim 3 gün geçti yani bugün 3 fün olması lazımdı adetimin adet günümden 1 gün sonra bu kahverengi başladı bu sabah peçeteye kan geldi sonra yine kahverengi başladı sırtımda acaip batmalar var anlamadım :S
kızlarr ben geldimmmmbu sefer de kalp atısını duyamadan geldim ama cok daha umut doluyum dr sagolsun cok rahatlattı konusmalarıyla kese cmtesi günü 1 cm di bugün 2,12cm olmus bebek içerde büyümüş.evet kalp atısları duyulmalıydı ama gec döllenme olabilir bugün yarın baslar kalp atısı dedi 1 günde bile fark edermiş bugün ögleden sonra bile baslayabilir dedi carsamba 2 de tekrar gidicem eger kalp atısı olmazsa tabiki almıcaz lambur lumbur beklicez bakıcaz bebekte ve kesede büyüme devam ediyomu diye dedi ama ben öyle inanıyorum ki carsamba duyucagımıza hepinize tekrar tekrar tesekkür ederim yanımda oldunuz merak ettiniz dua ettiniz allahım hamile olanların bebeklerini sag salim kucaklarına aldıkları olmayanların ise biran önce bebek haberleri aldıkları günleri göstersin insallahhh
yerleşme kanamasına benziyor anlattıkların canım. hiç test yaptınmı sen şekerim. belkide bebiş yerlewşiyodur. hadi hayırlısı.
kızlarr ben geldimmmmbu sefer de kalp atısını duyamadan geldim ama cok daha umut doluyum dr sagolsun cok rahatlattı konusmalarıyla kese cmtesi günü 1 cm di bugün 2,12cm olmus bebek içerde büyümüş.evet kalp atısları duyulmalıydı ama gec döllenme olabilir bugün yarın baslar kalp atısı dedi 1 günde bile fark edermiş bugün ögleden sonra bile baslayabilir dedi carsamba 2 de tekrar gidicem eger kalp atısı olmazsa tabiki almıcaz lambur lumbur beklicez bakıcaz bebekte ve kesede büyüme devam ediyomu diye dedi ama ben öyle inanıyorum ki carsamba duyucagımıza hepinize tekrar tekrar tesekkür ederim yanımda oldunuz merak ettiniz dua ettiniz allahım hamile olanların bebeklerini sag salim kucaklarına aldıkları olmayanların ise biran önce bebek haberleri aldıkları günleri göstersin insallahhh
aynen işte şuan bunları yaşıyorum ben ve kaldıramıyorum umarım atlatırım çok teşekkür ederim desteğin için ama onda böyle bi aile olduğu sürece hiç umudum yok açıkçası.anca öbür tarafa gtmeleri lazım tövbe yarabbim ya neler söyletiyolar işte..geçen gün abimle dışardaydım eve 8de geldim taksiden indim babası görmüş eşimi aramış bu saatte nerden geliyo diye haberim var demiş eşimde ben bu muameleyi haketmiyorum yetişkinim evliyim kimse bana müdahale edemez dün bunlar yüzünden tartıştık kim oluyo senin baban dedim kötüde konuştum çünkü zamanında onlar benim hakkımda annem olmadığı için afedersiniz o..... demişlerdi.annesi yok gezmiş tozmuştur dediler annemin ölmesi benim suçummş gibi omzuma bunları yüklediler bugüne kadar saygıda kusur etmedim bunlara rağmen ama artık dayanamıyorum..
cok tesekkürler canımharika bi haber bu çok sevindim canımmm ohh rahatladık vallaa :)
insallah canım insallah duyarım artık 6+4 bugün neden drlar bu kadar endiseyle duymalıydık diyo anlamıyorum 8. haftada duyanlar var ama var heralde bi bildiklericanımmmm maşallah
çok sevindimm inşallah duyarsın çarşamba günü pıtırtısını
üzülme canım yalnız değilsin benimkide göstermelik zaten:))
Canım yaaa. Allah yardimcin olsun hayırlısını versin hakkında. Sabret emin ol Rabbim bir yerden bi kapı acar...
cok tesekkür ederim canımm evet okuyorum bende 10.haftda duyanlar ama bende kese büyüyo bebek büyüyo ama neden illa duymalıyız illa duymalıyız diyolar bilmiyorum evet gec döllenme benim bugün 6+4 üm daha insallah carsamba duyarım insallahKis sonunda geldin catlattin meraktan, Allah'a sukur mutlusun o yeter. Hem bazi bebeklerinki 10. haftadan sonra duyulurmus sakin uzulme bak buyuyor bebis sennki gec dollenmeydi zaten yanlis hatirlamiyorsam ilk tahlilde kan degerinde dusuktu o yuzden en az 1 hafta 10 gun daha sabret, Allah'im bebislerimizi bize bagislasin, bende ins persembe gididcem ilk kez duymaya..
Canim sen Allah'a havale et sabret. Bak bende basta Turkum diye istememislerdi cok kavga ediyorsunuz hevesin gectiyle bosa gitsin bile dedi babasi .. OOOoo bunlar hep ayni muhabbetler cnm tek onemli olan sey sen esinin seni sevdiginden eminsen ona zaman ver ogrenicektir bak benim 4 senemi aldi ama cok sukur son senem huzurlu. Allah sigin evine gel isine bak, ben taki maki yapardim. Hatta ev isi bile yapmazdim canim istemiyorsa. O yuzden bunlar ne yazik ki her ailede oluyor iyi yada kotu olsunlar, sen kendini fazla uzmemeye bak duani et cok sinirli hircin oldugun anlarda bildigin butun dualari icinden oku. ins zamanla duzelicektir hersey..
cok tesekkürler canımsenin canın sıkkınmıs simdi gördüm gecmişi biraz okuyım derken sakın üzme kendini her evlilikte olur mutlaka böyle tartısmalar hele evlilikler yeniyken daha fazla oluyo malesef ben problemi hallediceginize eminim en kısa zamanda bebek düsünmesende bizi bırakma ama özleriz seni problemi halledene kadar girmesen de sonra gelirsin belki haa olur mu??
insallah canım insallah duyarım artık 6+4 bugün neden drlar bu kadar endiseyle duymalıydık diyo anlamıyorum 8. haftada duyanlar var ama var heralde bi bildikleri
Canim o kadar cok calisma , o kadar bol sans bence sen bata 3 gun fln kalana kadar hergun calismaya bak.. Sonrada hep yat dinlen hic kalkma dus kesinlikle yasak
taç yaprağım yaa sen yumurtlama zamanında ne kadar çalışmıştın tatlım,evet kandırdım kocişkomu valla bitti yumurtlama dedim halbuki bitti dediğim gün ve bir gün öncesi çift çizgi hemde en kouyusundan yakaldım ovulasyonda internetde dıyorki çift çizgiden sonra 24-36 saat sonra çatlar o ndan once ve sonra ilişki yeterli diyor ama sen bana 3 gun kalana kadar çalış dıyorsun, o zaman bende öle yapim deneyimli hamiş sözü dinleyeyim bu günümü bi garantiye alayım da ondan sonrasını kocama bırakyım
Canim bak ben hangi gunler calistigimi 351 safyada tek tek gunlerimi yazdim, Sadece calisma yetmez hic kalkma be kalkmadim, kis koktum yinede dus almadim, gerci hos simdide tembellikten dus almak zor geliyor
temem ben bi bakayımda feyz alayım, tamam ilk iki çalışmamda hiç kalkmadım zaten gece olmuştu ama bu sefer gunduz oldugu için yarım saat durabildim yatakta ama bu süre zarfında kendi kendime çalkaladım kalçamı
yok canım ya olcak gibi değil bilmiyorum daha yeni ondanmı böyle ama biz başta konuşmuştuk.ben böyle olcağını bilemezdim belki düzelir bilmiyorum ama artık kendisinin bi aile olduğunu kabul etmesi gerek.etmiyo malesef.böyle bi eve zaten çocukda doğurulmaz hiçbişeyde yapılmaz..
canım benim emin ol hepimiz yaşadık aynı sorunalrı bu zamanla düzelen bişey sende onlara alışcaksın onlarda sana ve kocanda bi ailesi oldugunu zamanla anlayacak, birazcık sabır sadece hayatım kendini üzme bu kadar ilk aylar hatta ilk yıllar hep böle bi problem çıakr
allaaaaaaaaaaaaaaaaahbi halayı daha hakettin işte gördünmü canımmmm bebişimiz hızla büyüyor , fasülyeye bak sen yaaa nası merakta bıraktı bizi bebekim senink biraz yaramaz oclak baksana şimdiden teyzelerini telaşlandırdı canımın içi tabiki duycaksın kalp sesinideeee tekmelerinide herbişeyi yaşayacaksın sade ve sadece çok rahat ol stres yapma sakın olurmuu
Benim 3 gün geçti yani bugün 3 fün olması lazımdı adetimin adet günümden 1 gün sonra bu kahverengi başladı bu sabah peçeteye kan geldi sonra yine kahverengi başladı sırtımda acaip batmalar var anlamadım :S
canım test yapsana hemen ansıl dayanıyosun en doğru bilgiyi test verir bu anlattıkların bazılarında hamilelik bazılarında ise adet belirtisi ikisini birbirinden ayrımak çok zor inşallah bebeğin seninledirr hayatım hadı hemen test yap bence
cok tesekkür ederim canım amin duyucaz insallahGözün aydınnn bebekkk inşallah çarşamba kalp atışınıda duyucaz bebişimizinnn
cok tesekkürler kuzucumtemem ben bi bakayımda feyz alayım, tamam ilk iki çalışmamda hiç kalkmadım zaten gece olmuştu ama bu sefer gunduz oldugu için yarım saat durabildim yatakta ama bu süre zarfında kendi kendime çalkaladım kalçamı
canım benim emin ol hepimiz yaşadık aynı sorunalrı bu zamanla düzelen bişey sende onlara alışcaksın onlarda sana ve kocanda bi ailesi oldugunu zamanla anlayacak, birazcık sabır sadece hayatım kendini üzme bu kadar ilk aylar hatta ilk yıllar hep böle bi problem çıakr
allaaaaaaaaaaaaaaaaahbi halayı daha hakettin işte gördünmü canımmmm bebişimiz hızla büyüyor , fasülyeye bak sen yaaa nası merakta bıraktı bizi bebekim senink biraz yaramaz oclak baksana şimdiden teyzelerini telaşlandırdı canımın içi tabiki duycaksın kalp sesinideeee tekmelerinide herbişeyi yaşayacaksın sade ve sadece çok rahat ol stres yapma sakın olurmuu
canım test yapsana hemen ansıl dayanıyosun en doğru bilgiyi test verir bu anlattıkların bazılarında hamilelik bazılarında ise adet belirtisi ikisini birbirinden ayrımak çok zor inşallah bebeğin seninledirr hayatım hadı hemen test yap bencevalla yaramaz teyzesi bu dogsun da saglıkla bi bak ben ona neler yapıcam annem de kız olursa nazlı koyalım adını nazlı bu anca duyurucak sesini diyo
cok tesekkür ederim canımm evet okuyorum bende 10.haftda duyanlar ama bende kese büyüyo bebek büyüyo ama neden illa duymalıyız illa duymalıyız diyolar bilmiyorum evet gec döllenme benim bugün 6+4 üm daha insallah carsamba duyarım insallah
canım biz ne kadar bol çalışma okadar çok şans diye düşünüyoruzda hergün olunca da sperm kalitesi düşüyomuş gittiğim doktorlardan birisi kesinlikle hergün ilişki yasak en yi ihtimalle gün aşırı ilişki dedi. her gece adamın koynuna gircem ama benim kafamıda o kurcalıyo bir gün yap bir gün yapma takip etcem diye deli oluyorum sabah gözümü açar açmaz acaba bugun yapcakmıydık die düşünüyorum hayır bide kocama söz geçiremiyorumki işine geliyo hergün olursa daha iyiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?