HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

yerleşme kanamasına benziyor anlattıkların canım. hiç test yaptınmı sen şekerim. belkide bebiş yerlewşiyodur. hadi hayırlısı.

Gözün aydınnn bebekkk inşallah çarşamba kalp atışınıda duyucaz bebişimizinnn

kızlar allah a emanet olun şimdilik çıkıyorum sonra tekrar gelirim. bahar yorgunluğu heralde 11 de kalktım ama kolumu kaldırmaya takatim yok biraz daha uyuyayım

özleyin beni anacım

yerleşme kanamasına benziyor anlattıkların canım. hiç test yaptınmı sen şekerim. belkide bebiş yerlewşiyodur. hadi hayırlısı.

Adetten 2 gün evvel yapmıştım negatifti tekrar yapmak istemiorum o testide pazar dönüşü almıştım hadi bi test yapıım dedim sabah falan yapmadım yani

ay bu harıka bır haber cok sevındım :)))))))

bak yavrus ıcerde buyuyor hemen 2 katından bıle fazla olmus
hem daha kalp atısı ıcın erken evet senın bebek gec dollenme ıdı ve daha once demıstı doktorlarda

ayyy cok sevındım ya hakıkaten Cok sukur Rabbıme

ıns carsamba duyucan canım cok sevındım

Canim sen Allah'a havale et sabret. Bak bende basta Turkum diye istememislerdi cok kavga ediyorsunuz hevesin gectiyle bosa gitsin bile dedi babasi .. OOOoo bunlar hep ayni muhabbetler cnm tek onemli olan sey sen esinin seni sevdiginden eminsen ona zaman ver ogrenicektir bak benim 4 senemi aldi ama cok sukur son senem huzurlu. Allah sigin evine gel isine bak, ben taki maki yapardim. Hatta ev isi bile yapmazdim canim istemiyorsa. O yuzden bunlar ne yazik ki her ailede oluyor iyi yada kotu olsunlar, sen kendini fazla uzmemeye bak duani et cok sinirli hircin oldugun anlarda bildigin butun dualari icinden oku. ins zamanla duzelicektir hersey..

harika bi haber bu çok sevindim canımmm ohh rahatladık vallaa :)
cok tesekkürler canımsenin canın sıkkınmıs simdi gördüm gecmişi biraz okuyım derken sakın üzme kendini her evlilikte olur mutlaka böyle tartısmalar hele evlilikler yeniyken daha fazla oluyo malesef ben problemi hallediceginize eminim en kısa zamanda bebek düsünmesende bizi bırakma ama özleriz seni problemi halledene kadar girmesen de sonra gelirsin belki haa olur mu??
canımmmm maşallah

çok sevindimm inşallah duyarsın çarşamba günü pıtırtısını
insallah canım insallah duyarım artık 6+4 bugün neden drlar bu kadar endiseyle duymalıydık diyo anlamıyorum 8. haftada duyanlar var ama var heralde bi bildikleri

Süper haber bu hadi halaya kızlaaaar, ne zamandır tozlandık hepimiiiiiz, bu halayda Beebeek'imizin bebeğinin halayı olsunnnn...

cok tesekkür ederim canımm evet okuyorum bende 10.haftda duyanlar ama bende kese büyüyo bebek büyüyo ama neden illa duymalıyız illa duymalıyız diyolar bilmiyorum evet gec döllenme benim bugün 6+4 üm daha insallah carsamba duyarım insallah

umarım canım umarım düzelir dediğin gibii zamandan başka çaresi yok zaten..
çok teşekkürler ya iyiki varsınızz..

nasıl girmeden durucam bilmiyorum ama burdan bile rahatsız oluyomuş işte bakıcam canım duruma göre bilmiyorum şuan hhiçbişeeyy

Canim o kadar cok calisma , o kadar bol sans bence sen bata 3 gun fln kalana kadar hergun calismaya bak.. Sonrada hep yat dinlen hic kalkma dus kesinlikle yasak

canım biz ne kadar bol çalışma okadar çok şans diye düşünüyoruzda hergün olunca da sperm kalitesi düşüyomuş gittiğim doktorlardan birisi kesinlikle hergün ilişki yasak en yi ihtimalle gün aşırı ilişki dedi. her gece adamın koynuna gircem ama benim kafamıda o kurcalıyo bir gün yap bir gün yapma takip etcem diye deli oluyorum sabah gözümü açar açmaz acaba bugun yapcakmıydık die düşünüyorum hayır bide kocama söz geçiremiyorumki işine geliyo hergün olursa daha iyiymiş

Gordun mu benim 7+5 bgn 8+1de gidicem ilk kez acele etme canim bebisin buyuyor onemli olan da bu ..

Doktorlar hep oyle diyor ama ben hangi ay gun asiri yaptiysam iliski husran, hamile kaldigim ay gunde iki kez iliski oldugu bile oldu. Takilma sen seinde sperm problemi yoksa gelir bebis bol bol hep iceri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…