HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım test yapsana hemen ansıl dayanıyosun en doğru bilgiyi test verir bu anlattıkların bazılarında hamilelik bazılarında ise adet belirtisi ikisini birbirinden ayrımak çok zor inşallah bebeğin seninledirr hayatım hadı hemen test yap bence[/QUOTE]

İdrar testi mi yapıyımmm ???

cok tesekkür ederim canımmmbenim de içim cok rahatladı dr tamam hersey yolunda demedi ama bana demiş gibi geliyo sanki büyümesini gördüm yaa cok mutlu oldum canlı olmayan bişey nasıl büyüsün ki öyle düsündüm carsamba duyamazsam diye korkuyorum yine 2 günde bişey farkedermiki dedim tabii farkeder heran baslayabilir kalp atısları dedi ahh bi duysam bi duysamsende cmtesi günü duyarsın inş miniginin kalp atıslarını eminim ki harika bi duygudur hepimiz duyalım insallah sıra sıra

gizemm canım birazdaha beklemen en dogrusu bence evliliğin biraz oturması için gerekli üzme kendinide her ailede oluyo düzelir inşallah

Toplam 23 kullanıcı konuyu okuyor. (16 üye ve 7 ziyaretçi)
yxliz, nesrin6868+, zd86, aylin_ali, Bebekimsin, eyican06, GzmCnbz+, sorunl, Sezggi+, tac_yaprak, Beebeek+, YaqmurDamlasi, su_sisesi+, hsst, tazebahar, cimcimesultan+

Tü tü tü tüüüüü MAŞALLAAAAAAAAAAAAAH!

ınsallah canım
sırayla guzel haberlerle dolalım ıns
cok sevındım hakıkaten

bebısımın kalp atısınıda cok merak edıyorum ay ınsallah ınsallah duyacagız

Gizemim kuzum üzme kendini canım benim her ailede oluyo bu tür tartışmalar biz neler yaşadık 9 ay içinde eşimle ne kavgalar ettik.. ama ilk 5-6 ay sürüyo bu tartışmalar sonra rayine oturuyo.. sabır göster sen. tatlı dille anlatmaya çalış benim ailem sensin annemde babamda sensin de.. burası senin evin de.. sen nasıl konuşacağını tabiki iyi bilirsin ama bunlarda benim dile getirdiklerim.. Bak sana ne anlatıcam.. Ramazanda bende eşimde izinliyken kayınvalideme kalmaya gittik. k.vlidem pederden ayrı görümceyle yaşıyo. neyse tam 1 ay kaldık belki daha fazladır. artık evimize dönelim dedim ben sanki ne var bu lafta kaynanamın evi benim evim değilki. bana dediki eşim burasıda senin evin ne var sanki ne iş yapıyosun bilmem ne .. sustum hiç konuşmadım o dönelim deyince döndük. sonra uygun bi anda keyfimiz yerindeyken ben ona dedimki orası senin büyüdüğün ev tamam ama burasıda bizim evimiz. senin ailen benim. kendi kurduğumuz yuvayı hiçe sayma dedim. o gün bu gün oldu her gittiğimizde k.validem kalın der ama eşim ben bilmem eşim bilir der sabır grçekten önemli .. kendini sakın yıpratma üzme canım ama buradanda ayrılma.. konuş eşinle inşallah hallediceksiniz dualarımdasın..

İdrar testi mi yapıyımmm ???[/QUOTE]

Ben test almaya gidiorummm

evetttt canım hadi al yap bakalım en güzeli o 3 gğün geçtiyse yüksek ıhtımalle çıakr inşallah halay çekerizzz

Daha çok gencsin önünde uzuun seneler var. Hayırlısıyla evliliğin yoluna girsin hele..
Emin ol çoğu evlilikte var olan şeyler. Aile işin içine girince biraz daha büyüyor olaylar..
Dua et ailesi kendi dertlerine dussunler seninle uğraşmaktan vazgeçsinler..

bebeğiiimm mutlu ve umutlu olmana çokçok sevindim hayırlısıyla Çarşamba günüde küçük bebişin pıtıpıtılarını duyucaksın inanıyorum ben.. Sonrada sağlıkla kucağına al. gari buraya zar zor uğrarsın hiçbir zaman inancını kaybetme kuzum seviyom siziii

eğer bat tarihin hep düzenliyse bence ümitlenelim benim batdan önceydi çünki hemde hamiş belirtilerinden biride var hadi inş. idrar testi denesen iyi sabretmişsin 3 gün ?

cok tesekkür ederim kuzucum insallah duyucam carsamba günü insallahbizde seviyoruz seni hemde cokkk vee güzel haberlerini bekliyoruz nisanda insallah hepinizin

off kızlar ben dayanamadım sabah test yaptım bat 14 mart tabiki negatif çıktı ama sonuç güvenilirmi bilemiyorum,sizce hamiş olsam çıkarmıydı testte?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…