- 27 Şubat 2013
- 1.010
- 474
- 123
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #9.501
cok tesekkür ederim canımmmay bu harıka bır haber cok sevındım :)))))))
bak yavrus ıcerde buyuyor hemen 2 katından bıle fazla olmus
hem daha kalp atısı ıcın erken evet senın bebek gec dollenme ıdı ve daha once demıstı doktorlarda
ayyy cok sevındım ya hakıkaten Cok sukur Rabbıme
ıns carsamba duyucan canım cok sevındım
cok tesekkür ederim nesrinim aminn insallahbebeeeeeeeek gözün aydın canım inşallah kalp atışlarınıda bi an önce duyarsın
gizemm canım birazdaha beklemen en dogrusu bence evliliğin biraz oturması için gerekli üzme kendinide her ailede oluyo düzelir inşallah
evet canımm benim aynen öyle düsünüyorum önemli olan büyümesi canlı olmasa büyümezdi benim kuzumGordun mu benim 7+5 bgn 8+1de gidicem ilk kez acele etme canim bebisin buyuyor onemli olan da bu ..
cok tesekkür ederim canımmmbenim de içim cok rahatladı dr tamam hersey yolunda demedi ama bana demiş gibi geliyo sanki büyümesini gördüm yaa cok mutlu oldum canlı olmayan bişey nasıl büyüsün ki öyle düsündüm carsamba duyamazsam diye korkuyorum yine 2 günde bişey farkedermiki dedim tabii farkeder heran baslayabilir kalp atısları dedi ahh bi duysam bi duysam sende cmtesi günü duyarsın inş miniginin kalp atıslarını eminim ki harika bi duygudur hepimiz duyalım insallah sıra sıra
canımmm benimmSüper haber bu hadi halaya kızlaaaar, ne zamandır tozlandık hepimiiiiiz, bu halayda Beebeek'imizin bebeğinin halayı olsunnnn...
yok canım ya olcak gibi değil bilmiyorum daha yeni ondanmı böyle ama biz başta konuşmuştuk.ben böyle olcağını bilemezdim belki düzelir bilmiyorum ama artık kendisinin bi aile olduğunu kabul etmesi gerek.etmiyo malesef.böyle bi eve zaten çocukda doğurulmaz hiçbişeyde yapılmaz..
canım test yapsana hemen ansıl dayanıyosun en doğru bilgiyi test verir bu anlattıkların bazılarında hamilelik bazılarında ise adet belirtisi ikisini birbirinden ayrımak çok zor inşallah bebeğin seninledirr hayatım hadı hemen test yap bence
Ben test almaya gidiorummm
Daha çok gencsin önünde uzuun seneler var. Hayırlısıyla evliliğin yoluna girsin hele..
kızlarr ben geldimmmmbu sefer de kalp atısını duyamadan geldim ama cok daha umut doluyum dr sagolsun cok rahatlattı konusmalarıyla kese cmtesi günü 1 cm di bugün 2,12cm olmus bebek içerde büyümüş.evet kalp atısları duyulmalıydı ama gec döllenme olabilir bugün yarın baslar kalp atısı dedi 1 günde bile fark edermiş bugün ögleden sonra bile baslayabilir dedi carsamba 2 de tekrar gidicem eger kalp atısı olmazsa tabiki almıcaz lambur lumbur beklicez bakıcaz bebekte ve kesede büyüme devam ediyomu diye dedi ama ben öyle inanıyorum ki carsamba duyucagımıza hepinize tekrar tekrar tesekkür ederim yanımda oldunuz merak ettiniz dua ettiniz allahım hamile olanların bebeklerini sag salim kucaklarına aldıkları olmayanların ise biran önce bebek haberleri aldıkları günleri göstersin insallahhh
Benim 3 gün geçti yani bugün 3 fün olması lazımdı adetimin adet günümden 1 gün sonra bu kahverengi başladı bu sabah peçeteye kan geldi sonra yine kahverengi başladı sırtımda acaip batmalar var anlamadım :S
cok tesekkür ederim kuzucum insallah duyucam carsamba günü insallahbebeğiiimmmutlu ve umutlu olmana çokçok sevindim hayırlısıyla Çarşamba günüde küçük bebişin pıtıpıtılarını duyucaksın inanıyorum ben.. Sonrada sağlıkla kucağına al. gari buraya zar zor uğrarsın hiçbir zaman inancını kaybetme kuzum seviyom siziii
Ben test almaya gidiorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?