HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

off kızlar ben dayanamadım sabah test yaptım bat 14 mart tabiki negatif çıktı ama sonuç güvenilirmi bilemiyorum,sizce hamiş olsam çıkarmıydı testte?

canikom o hiiç belli olmaz.. kiminde çıkıyo ama sende çıkmayabilir. günün geçtikten sona tekrar yap sen inşallah bebişin geliiirr :)

canım cok saol ama inan elimden gelenin fazlasını yapıyorum ben her akşam oraya gitmek istiyo gidiyorum ses çıkarmıyorum akşama kadar onun gelmesini bekliyorum ben geliyo hadi hazırlan diyo varmı böyle bişey madem hergün gitmek isticektn evlenmeseydin dedim bende iyice büyüdü zaten napiyim ya zamana bırakmak lazım sadece..

inş canımm inşş bizi bize bırakırlar..

öncelikle çok sevindim canım bak gördünmü üzülmene bebişinide üzmene değdimi demekki bebişin seni senin onu sevdiğinden daha çok seviyo sen hemen vazgeçtin ama o büyüycem die uğraşıyo sana birazcık naz yapmıştı sadece annesi senin üzülceğini nerden bilsinki kendini affettirmek için kalp sesilerini sana duyurcak çarşamba günü emin ol:))

canikom o hiiç belli olmaz.. kiminde çıkıyo ama sende çıkmayabilir. günün geçtikten sona tekrar yap sen inşallah bebişin geliiirr :)

inş cnm,valla bu ay bi terslik var ama hayırdır inş,gögüslerimde hala hiçbişi yok,daha önce adete 1 hafta kala şişerdi,beyaz akıntımda hiç kesilmedi bu ay,karnımdada batma falan oluyo ara sıra,off kafayı yiycem sonunda,28 günde bir adet görüyorum ama 14. gün yumurtlamam olmuyo sanırım,2 ay önce doktora 14. günümde gitmiştim yumurtlaman 1-2 gün önce olmuş karın boşlugunda sıvı var dedi,acaba yumurtalarmı tembel aklımda bi sürü soru var,bu ay olmazsa doktora gitmeyi düşünüyorum

hımm büyük ihtimal yerleşme kanaması o. ama idrarda daha erken çıkmayabilir.

Test negatiff elsel anlamıorum ne zor bişey bu yaa belkide adet oluorum ilaçlardan böle oluo klomen ovitrelle ve progestan kullandım ! Doktorumu aradım sezeryandaymış 3 gibi çıkıcakmış beni arıcaklar hemen çıkınca

canımmm üzülme kırmızılar gelene kadar ümit kesilemz ama kırmızılarda gelirse öbür aya dah açok çalışırz herşeyde bi hayır vardır mutlaka hayatım

Hayırlısı evet ben şeyi merak ediorum acaba regl dönemi böle sadece kahverengilerle geçebilir mi ?

Hayırlısı evet ben şeyi merak ediorum acaba regl dönemi böle sadece kahverengilerle geçebilir mi ?

evet canım benim4-5 ay oncesinde oldugum regller ilk 3 gun hep kahverengiydi ben pcoluyum hatırlıyosundur belki , kahverengi leke bir önceki adetimizden kalan pis kanmış canım doktor öyle demişti ben klomen kullanmaya başladığımdan bu yana adetim kırmızıyla başlıyo kahverengi kalmadı

Cok tesekkur ederim kuzum bende oyle dusunuyorum artik kendime cok kiziyorum cmtesi butun gun agladim onu da rahatsiz ettim icerde bana hayatimin en guzel hediyesi olucak onun kalp atislari insallah allahin izniyle:))

hayatım o belirtilere hiç takılma.. ben neler neler yaşadım ama olmadı.. doktora git bakalım tekrar yumurta takibine alsınlar seni ona göre anlaşılır. İnşallah bişeyler oluşmuşturda doktora filn gerek kalmazz

Anladım canım bende ilk defa olunca şaşırdım ., doktorum aradı şimdi anlattım şu an için adet diyemem gebelik yokta diyemem tam ortasındasın dedi perşembe ilacımın bitişi olduğu için gel bakalım dedi eğer yoğun kırmızı gelirse adetsin ama şuanda anlattığında adet değil perşembeye kadar takip et kırmızılar çoğalırsa adet değilsede ultrasonla bakıcakmış öfff hayatımda girmediğim kadar wc ye giriorum kırmızı mı kahverengi mi diye kontrol etmekten DD

hayırlısı cnm bakalım bu ay gidicem doktora Allah izin verirse.

inşallah yerleşme kanamasıdır hayatım inşallah bebek müjdecisidir biranönce açıklığa kavuşur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…