- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #9.521
off kızlar ben dayanamadım sabah test yaptım bat 14 mart tabiki negatif çıktı ama sonuç güvenilirmi bilemiyorum,sizce hamiş olsam çıkarmıydı testte?
Adetten 2 gün evvel yapmıştım negatifti tekrar yapmak istemiorum o testide pazar dönüşü almıştım hadi bi test yapıım dedim sabah falan yapmadım yani
1-2 gün sonra bi daha yap sen canım. yerleşme kanamasıdır inşallah. daha önce hiç böyle bi şey yaşadınmı
Bu kadar erken kan testinde belki cikar
Kızlar testi yaptım bekliorum şimdi
Gizemim kuzum üzme kendini canım benim her ailede oluyo bu tür tartışmalar biz neler yaşadık 9 ay içinde eşimle ne kavgalar ettik.. ama ilk 5-6 ay sürüyo bu tartışmalar sonra rayine oturuyo.. sabır göster sen. tatlı dille anlatmaya çalış benim ailem sensin annemde babamda sensin de.. burası senin evin de.. sen nasıl konuşacağını tabiki iyi bilirsin ama bunlarda benim dile getirdiklerim.. Bak sana ne anlatıcam.. Ramazanda bende eşimde izinliyken kayınvalideme kalmaya gittik. k.vlidem pederden ayrı görümceyle yaşıyo. neyse tam 1 ay kaldık belki daha fazladır. artık evimize dönelim dedim ben sanki ne var bu lafta kaynanamın evi benim evim değilki. bana dediki eşim burasıda senin evin ne var sanki ne iş yapıyosun bilmem ne .. sustum hiç konuşmadım o dönelim deyince döndük. sonra uygun bi anda keyfimiz yerindeyken ben ona dedimki orası senin büyüdüğün ev tamam ama burasıda bizim evimiz. senin ailen benim. kendi kurduğumuz yuvayı hiçe sayma dedim. o gün bu gün oldu her gittiğimizde k.validem kalın der ama eşim ben bilmem eşim bilir dersabır grçekten önemli .. kendini sakın yıpratma üzme canım ama buradanda ayrılma.. konuş eşinle inşallah hallediceksiniz dualarımdasın..
Daha çok gencsin önünde uzuun seneler var. Hayırlısıyla evliliğin yoluna girsin hele..
Emin ol çoğu evlilikte var olan şeyler. Aile işin içine girince biraz daha büyüyor olaylar..
Dua et ailesi kendi dertlerine dussunler seninle uğraşmaktan vazgeçsinler..
kızlarr ben geldimmmmbu sefer de kalp atısını duyamadan geldim ama cok daha umut doluyum dr sagolsun cok rahatlattı konusmalarıyla kese cmtesi günü 1 cm di bugün 2,12cm olmus bebek içerde büyümüş.evet kalp atısları duyulmalıydı ama gec döllenme olabilir bugün yarın baslar kalp atısı dedi 1 günde bile fark edermiş bugün ögleden sonra bile baslayabilir dedi carsamba 2 de tekrar gidicem eger kalp atısı olmazsa tabiki almıcaz lambur lumbur beklicez bakıcaz bebekte ve kesede büyüme devam ediyomu diye dedi ama ben öyle inanıyorum ki carsamba duyucagımıza hepinize tekrar tekrar tesekkür ederim yanımda oldunuz merak ettiniz dua ettiniz allahım hamile olanların bebeklerini sag salim kucaklarına aldıkları olmayanların ise biran önce bebek haberleri aldıkları günleri göstersin insallahhh
canikom o hiiç belli olmaz.. kiminde çıkıyo ama sende çıkmayabilir. günün geçtikten sona tekrar yap sen inşallah bebişin geliiirr :)
Hayır ilk defa yaşıorum ve yine minik kan geldi ve o kahverengi :S
Kızlar testte silik milik hiçbişey yokkk
hımm büyük ihtimal yerleşme kanaması o. ama idrarda daha erken çıkmayabilir.
canımmm üzülme kırmızılar gelene kadar ümit kesilemz ama kırmızılarda gelirse öbür aya dah açok çalışırz herşeyde bi hayır vardır mutlaka hayatım
Hayırlısı evet ben şeyi merak ediorum acaba regl dönemi böle sadece kahverengilerle geçebilir mi ?
öncelikle çok sevindim canım bak gördünmü üzülmene bebişinide üzmene değdimi demekki bebişin seni senin onu sevdiğinden daha çok seviyo sen hemen vazgeçtin ama o büyüycem die uğraşıyo sana birazcık naz yapmıştı sadece annesi senin üzülceğini nerden bilsinki kendini affettirmek için kalp sesilerini sana duyurcak çarşamba günü emin ol:))
inş cnm,valla bu ay bi terslik var ama hayırdır inş,gögüslerimde hala hiçbişi yok,daha önce adete 1 hafta kala şişerdi,beyaz akıntımda hiç kesilmedi bu ay,karnımdada batma falan oluyo ara sıra,off kafayı yiycem sonunda,28 günde bir adet görüyorum ama 14. gün yumurtlamam olmuyo sanırım,2 ay önce doktora 14. günümde gitmiştim yumurtlaman 1-2 gün önce olmuş karın boşlugunda sıvı var dedi,acaba yumurtalarmı tembel aklımda bi sürü soru var,bu ay olmazsa doktora gitmeyi düşünüyorum
evet canım benim4-5 ay oncesinde oldugum regller ilk 3 gun hep kahverengiydi ben pcoluyum hatırlıyosundur belki , kahverengi leke bir önceki adetimizden kalan pis kanmış canım doktor öyle demişti ben klomen kullanmaya başladığımdan bu yana adetim kırmızıyla başlıyo kahverengi kalmadı
hayatım o belirtilere hiç takılma.. ben neler neler yaşadım ama olmadı.. doktora git bakalım tekrar yumurta takibine alsınlar seni ona göre anlaşılır. İnşallah bişeyler oluşmuşturda doktora filn gerek kalmazz
Anladım canım bende ilk defa olunca şaşırdım ., doktorum aradı şimdi anlattım şu an için adet diyemem gebelik yokta diyemem tam ortasındasın dedi perşembe ilacımın bitişi olduğu için gel bakalım dedi eğer yoğun kırmızı gelirse adetsin ama şuanda anlattığında adet değil perşembeye kadar takip et kırmızılar çoğalırsa adet değilsede ultrasonla bakıcakmış öfff hayatımda girmediğim kadar wc ye giriorum kırmızı mı kahverengi mi diye kontrol etmektenDD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?