- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #9.541
hımm büyük ihtimal yerleşme kanaması o. ama idrarda daha erken çıkmayabilir.
inşallah yerleşme kanamasıdır hayatım inşallah bebek müjdecisidir biranönce açıklığa kavuşur inşallah
kızlar peki yumurta takibi için adetin kaçıncı günü doktora gitmem lazım.
kızlar peki yumurta takibi için adetin kaçıncı günü doktora gitmem lazım.
evet canım doğru sölüyo elsel.. bi hatırlamaya çalış şimdi bu tarihten 10 gün önce oldu mu bişeyler.. Çünkü 10 gün sonunda oluyo bu leke ve gerçekten yerleşme lekesiyse test yapmak içinde 10 gün beklemen gerek bugünle birlikte..
En son 24 şubatta oldu canım 15 gün falan yani
inşallah yerleşme kanamasıdır canım. Rabbim gönlüne göre versin inşallah.. beklemek çok kötü ve zor biliyorum ama beklemekten başka çarende yok :)
aynen işte şuan bunları yaşıyorum ben ve kaldıramıyorum umarım atlatırım çok teşekkür ederim desteğin için ama onda böyle bi aile olduğu sürece hiç umudum yok açıkçası.anca öbür tarafa gtmeleri lazım tövbe yarabbim ya neler söyletiyolar işte..geçen gün abimle dışardaydım eve 8de geldim taksiden indim babası görmüş eşimi aramış bu saatte nerden geliyo diye haberim var demiş eşimde ben bu muameleyi haketmiyorum yetişkinim evliyim kimse bana müdahale edemez dün bunlar yüzünden tartıştık kim oluyo senin baban dedim kötüde konuştum çünkü zamanında onlar benim hakkımda annem olmadığı için afedersiniz o..... demişlerdi.annesi yok gezmiş tozmuştur dediler annemin ölmesi benim suçummş gibi omzuma bunları yüklediler bugüne kadar saygıda kusur etmedim bunlara rağmen ama artık dayanamıyorum..
kızlar adet oldum bu arada girebilirmiyim artık bilmem ama bat yazdırmama gerek yok sanırım vazgeçtiğim için :)
eşime uzun uzun yazmaya karar verdim derdimi yazarak anlatmam en doğrusu kendimi en iyi o şekilde ifade ediyorum çünkü..:)
herkese tünaydınn :)
kızlar biz bebek işinden vazgeçtik daha oturmuş bi evliliğimiz yok bebeği yapıp tek başıma büyütmeyi göze alamam 2 yılı tamamlayabilirsek ancak o zaman düşünücem kesin vazgeçtim yani korunmaya devam edicem..hepinize teşekkür ederiim sizleri tanıdığıma çok memnunum hakkınızı helal edin..
İnşallah sezgicim beklemek cidden sıkıntılı ama Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah peki 15 geçmişya yinede yerleşme olabilir mi acaba ? 10 gün sonra yerleşme oluo dedinya ondan sordum
canım arkadaşlarda söylemişler zaten sakın ailesi hakkında kötü konuşma daha çok yeni bi evliliğiniz var sen iyi niyetle bile söylesen eşin yanlış anlar aileleriyle eşlerini erkekler ayıramıyorlar biz eşimle 11 seneye yakın flört ettik ama biz bile ilk evlendiğimiz sene aile yüzünden sorun yaşadık bende hata yaptım annen bana şöyle dedi bana böyle davrandı herşeyi anlattım ama herşeyi yanlış anlayan hep onları kötü gördüğüm için söylediklerini yaptıklarını kötüye çeken ben oldum kötü niyetli muamelesi gördüm sonunda ya ailen ya ben bile dedim alıp başımı çok çıktım evden evlendiğimiz günden beri çok çocuk istiyodu eşim bazen acaba olsamıki diodum ama sonra asla böyle bi aileye daha benim bile nolcağım belli olmayan bi aileye çocuk veremem diyodum ama baktım senelerimi verdiğim adam çok seviyorum ve evliliğim napabilirimki şimdi bende annesini önemsemiyorum farkındayım bal gibide eşimin yada başka insanların yanında başka kızım canım davranıyo normalde sıradan biriymişim sanki onun oğlunun karısı gelini değilmişimde sevmediği biriymişim gibi davranıyo ama bende önemsemiyorum her hafta sanki zorunlu gibi gidiyodum şimdi eşimede gitmek istemiyorum demeden belli etmeden bi bahane buluyorum inan zamanla herşey yerine oturacaktır. sabır sadece ve inanç. ama bence doğum kontrol hapları kullanma sonra çocuk istediğin zaman bide hormonlarının kendine gelmesini bekliceksin şu sayfada bizim halimizi görüyosun işte yapma kendine sonra üzülen sen olursun şükret haline senden daha kötü durumda olanları düşün eşinde babasına uyabilirdi mesela babasına uyup ne işin var dışarda çıkmıcaksın lakırdısı yapsaydı eğer okumayı biliyosan bolca kuran oku ve evinize eşine ayetel kürsiyi bol bol oku
ben zamanında bu konularda araştırma yaptığımda okumuştum 10 gün diye 15de olur tabi yumurta ne zaman döllendiyse o zamandan sonra geliyomuş bu kanama.. o yüzden tekrar inşallah yerleşmedir diyorum
göstermelik bile tarih yazamıyorumki bendur bakalım 35-40 gün dendi 20 gün sonra belki olurum ben
canım ağzına sağlık teşekkür ederim ilgilendiğin için..
bana önemsememe şansının bile tanımıyo malesef ailemle iyiysen benle iyi olursun diyo yapcak hiçbişeyim yok o kadar yalnız ve çaresiz hissediyorumki kendimi.benmi ailenmi desem ailem der ki dedi bile.ailem ayrıl dese ayrılırım dedi bunu bile duydum ağzından nasıl zoruma gidiyo bilemessin çaresizlik.
doğum kontrol hiç kullanmadım zaten kullanmamda.herşey olacağına varır ama onun dediğine göre hergün sona yaklaşıyomuşuz zaten..zor duruyorum gözlerim dolup duruyo ağlayamıyorum bile artık..ben çok duygusal bi insanım hep yaşımın kaldırabilceği şeylerden çok daha ağır şeyler yükledim omzuma hep alttan alan ben oldum ama gücümün tükendiği yerdeyim artık bilmiyorum nolursa olur şu saatten sonra dayancak sabrımda halimde kalmadı çünkü bu duruma.o kadar aile düşkünüysen neden evleniyosun ya neden aile olduğumuzu kabul bile etmiyo benim ailem onlar diyo tabiki ailen ama sen artık kendin başlı başına eşinle bi ailesin zaten.
çocuk olduğunu düşünsene hergün babası babannesine giden bi bebek.imkansız böyle yaşanması zamana ve yalnız kalmaya ihtiyacmız var birazcık..
cok tesekkür ederim canımmmbenim de içim cok rahatladı dr tamam hersey yolunda demedi ama bana demiş gibi geliyo sanki büyümesini gördüm yaa cok mutlu oldum canlı olmayan bişey nasıl büyüsün ki öyle düsündüm carsamba duyamazsam diye korkuyorum yine 2 günde bişey farkedermiki dedim tabii farkeder heran baslayabilir kalp atısları dedi ahh bi duysam bi duysam sende cmtesi günü duyarsın inş miniginin kalp atıslarını eminim ki harika bi duygudur hepimiz duyalım insallah sıra sıra
cok tesekkür ederim canımm evet okuyorum bende 10.haftda duyanlar ama bende kese büyüyo bebek büyüyo ama neden illa duymalıyız illa duymalıyız diyolar bilmiyorum evet gec döllenme benim bugün 6+4 üm daha insallah carsamba duyarım insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?