HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

hımm büyük ihtimal yerleşme kanaması o. ama idrarda daha erken çıkmayabilir.

evet canım doğru sölüyo elsel.. bi hatırlamaya çalış şimdi bu tarihten 10 gün önce oldu mu bişeyler.. Çünkü 10 gün sonunda oluyo bu leke ve gerçekten yerleşme lekesiyse test yapmak içinde 10 gün beklemen gerek bugünle birlikte..

kızlar peki yumurta takibi için adetin kaçıncı günü doktora gitmem lazım.

Doktora göre değişio sanırım ben 5. Gün gittim ve klomene başladım bazılarıda 2. Veya 3. Gün başlatıyo çünkü 5. Gün geçtikten sonra klomenin anlamı kalmıo canım tabi kaç günde bir adet olduğunada bağlı ona göre 2 3 veya 5. Gün başlıosun
Özet olarak bence 2. Gün git doktorun yönlendirir zaten seni

En son 24 şubatta oldu canım 15 gün falan yani

kızlar adet oldum bu arada girebilirmiyim artık bilmem ama bat yazdırmama gerek yok sanırım vazgeçtiğim için :)
eşime uzun uzun yazmaya karar verdim derdimi yazarak anlatmam en doğrusu kendimi en iyi o şekilde ifade ediyorum çünkü..:)

inşallah yerleşme kanamasıdır canım. Rabbim gönlüne göre versin inşallah.. beklemek çok kötü ve zor biliyorum ama beklemekten başka çarende yok :)

İnşallah sezgicim beklemek cidden sıkıntılı ama Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah peki 15 geçmişya yinede yerleşme olabilir mi acaba ? 10 gün sonra yerleşme oluo dedinya ondan sordum

canım arkadaşlarda söylemişler zaten sakın ailesi hakkında kötü konuşma daha çok yeni bi evliliğiniz var sen iyi niyetle bile söylesen eşin yanlış anlar aileleriyle eşlerini erkekler ayıramıyorlar biz eşimle 11 seneye yakın flört ettik ama biz bile ilk evlendiğimiz sene aile yüzünden sorun yaşadık bende hata yaptım annen bana şöyle dedi bana böyle davrandı herşeyi anlattım ama herşeyi yanlış anlayan hep onları kötü gördüğüm için söylediklerini yaptıklarını kötüye çeken ben oldum kötü niyetli muamelesi gördüm sonunda ya ailen ya ben bile dedim alıp başımı çok çıktım evden evlendiğimiz günden beri çok çocuk istiyodu eşim bazen acaba olsamıki diodum ama sonra asla böyle bi aileye daha benim bile nolcağım belli olmayan bi aileye çocuk veremem diyodum ama baktım senelerimi verdiğim adam çok seviyorum ve evliliğim napabilirimki şimdi bende annesini önemsemiyorum farkındayım bal gibide eşimin yada başka insanların yanında başka kızım canım davranıyo normalde sıradan biriymişim sanki onun oğlunun karısı gelini değilmişimde sevmediği biriymişim gibi davranıyo ama bende önemsemiyorum her hafta sanki zorunlu gibi gidiyodum şimdi eşimede gitmek istemiyorum demeden belli etmeden bi bahane buluyorum inan zamanla herşey yerine oturacaktır. sabır sadece ve inanç. ama bence doğum kontrol hapları kullanma sonra çocuk istediğin zaman bide hormonlarının kendine gelmesini bekliceksin şu sayfada bizim halimizi görüyosun işte yapma kendine sonra üzülen sen olursun şükret haline senden daha kötü durumda olanları düşün eşinde babasına uyabilirdi mesela babasına uyup ne işin var dışarda çıkmıcaksın lakırdısı yapsaydı eğer okumayı biliyosan bolca kuran oku ve evinize eşine ayetel kürsiyi bol bol oku

en güzeli canım, yaz içini dök rahatlarsın oda anlar bazı şeyleri ama herşeyin rayına oturması için birazcık zaman ihtiyacınız var,sakın bu böyle gitmez olamz olmayacak diye düşünme çünkü eminim yüzde 90ımız aynı şekilde düşünmüştür ilk zamanlarda mesela bana şuanda evliliğin ilk 2 yılımı şimdi mideseler kesinlikle şimdiyi tercih ederim cicimayı falan yok bence olgunlaşmış oturmuş bi evlilik en güzeli, ve gün geçtikçe daha da artıyo emin ol senin de öyle olacak

Gizemim canım benim yaşadığın herneyse belliki seni bu denli sarsmış... Üzüldüm keşke senin için yapabileceğimiz bir şey olsa.. Ama bir konuda sana hak veriyorum yazmışsın ya değişir düşüncesi ile çocuk veremem diye bu konuda çok haklısın ne olursa olsun bir insanın değişeceğine güvenerek sakın ha sakın bir şeyler yapma.. Sen zaten kişilikli bir insansın.. Hayatınla ilgili en iyi kararı yine sen alırsın.. Vedalaşıyormuyuz ne helal etmesi ??? Tabiki varsa bir hakkımız helal olsun canım.. ama vedalaşmayalım yani olmuyor böyle..

İnşallah sezgicim beklemek cidden sıkıntılı ama Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah peki 15 geçmişya yinede yerleşme olabilir mi acaba ? 10 gün sonra yerleşme oluo dedinya ondan sordum

ben zamanında bu konularda araştırma yaptığımda okumuştum 10 gün diye 15de olur tabi yumurta ne zaman döllendiyse o zamandan sonra geliyomuş bu kanama.. o yüzden tekrar inşallah yerleşmedir diyorum

canım ağzına sağlık teşekkür ederim ilgilendiğin için..
bana önemsememe şansının bile tanımıyo malesef ailemle iyiysen benle iyi olursun diyo yapcak hiçbişeyim yok o kadar yalnız ve çaresiz hissediyorumki kendimi.benmi ailenmi desem ailem der ki dedi bile.ailem ayrıl dese ayrılırım dedi bunu bile duydum ağzından nasıl zoruma gidiyo bilemessin çaresizlik.
doğum kontrol hiç kullanmadım zaten kullanmamda.herşey olacağına varır ama onun dediğine göre hergün sona yaklaşıyomuşuz zaten..zor duruyorum gözlerim dolup duruyo ağlayamıyorum bile artık..ben çok duygusal bi insanım hep yaşımın kaldırabilceği şeylerden çok daha ağır şeyler yükledim omzuma hep alttan alan ben oldum ama gücümün tükendiği yerdeyim artık bilmiyorum nolursa olur şu saatten sonra dayancak sabrımda halimde kalmadı çünkü bu duruma.o kadar aile düşkünüysen neden evleniyosun ya neden aile olduğumuzu kabul bile etmiyo benim ailem onlar diyo tabiki ailen ama sen artık kendin başlı başına eşinle bi ailesin zaten.
çocuk olduğunu düşünsene hergün babası babannesine giden bi bebek.imkansız böyle yaşanması zamana ve yalnız kalmaya ihtiyacmız var birazcık..

sen yazdın ben okudum ben dygulandım sanki yaşadım.. ama sen üzülme olur mu güçlü ol canım.. kıyamam sana..

canım benim yaaa geçmişler olsun bende bugun öğrendim dualarım seninle inşallah duyarsın bebeğinin kalp atışlarııınıı...

bu arada hesaplanan gibi olmuyor özellikle geç döllenmede doktorum banada öyle olabilir dedi gittik kesemizi gördük bebeğin oluşacağı yer oluşmuş şuanda görünmes daha minik dedi 10 gün sonra gelin kalp atışlarını duymaya çalışalım dedi.. bakalım ne olacak hayırlısı bende senin gibiyim anlayacağın bebek henüz büyümemiş ama var dedi doktorum dikkat et kendine panik yapma dedi.. senin gittiğin o doktoru iyi bir dövmek lazım hatta sallandırmak lazım onuuu canım.. Üzme sen kendini rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eylesin sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıklı bir bebek almayı nasip etsin...

benimde 5 + 5 dedi cuma günü ben 7. hafta sanıyordum mesela... ÜZülme kızz kıyamam sana da o fasulyenede ben... rabbim bebeğini sana bağışlasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…