- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #9.561
canım ağzına sağlık teşekkür ederim ilgilendiğin için..
bana önemsememe şansının bile tanımıyo malesef ailemle iyiysen benle iyi olursun diyo yapcak hiçbişeyim yok o kadar yalnız ve çaresiz hissediyorumki kendimi.benmi ailenmi desem ailem der ki dedi bile.ailem ayrıl dese ayrılırım dedi bunu bile duydum ağzından nasıl zoruma gidiyo bilemessin çaresizlik.
doğum kontrol hiç kullanmadım zaten kullanmamda.herşey olacağına varır ama onun dediğine göre hergün sona yaklaşıyomuşuz zaten..zor duruyorum gözlerim dolup duruyo ağlayamıyorum bile artık..ben çok duygusal bi insanım hep yaşımın kaldırabilceği şeylerden çok daha ağır şeyler yükledim omzuma hep alttan alan ben oldum ama gücümün tükendiği yerdeyim artık bilmiyorum nolursa olur şu saatten sonra dayancak sabrımda halimde kalmadı çünkü bu duruma.o kadar aile düşkünüysen neden evleniyosun ya neden aile olduğumuzu kabul bile etmiyo benim ailem onlar diyo tabiki ailen ama sen artık kendin başlı başına eşinle bi ailesin zaten.
çocuk olduğunu düşünsene hergün babası babannesine giden bi bebek.imkansız böyle yaşanması zamana ve yalnız kalmaya ihtiyacmız var birazcık..
Kimse okumadımı mesajımıııııııı
canım ağzına sağlık teşekkür ederim ilgilendiğin için..
bana önemsememe şansının bile tanımıyo malesef ailemle iyiysen benle iyi olursun diyo yapcak hiçbişeyim yok o kadar yalnız ve çaresiz hissediyorumki kendimi.benmi ailenmi desem ailem der ki dedi bile.ailem ayrıl dese ayrılırım dedi bunu bile duydum ağzından nasıl zoruma gidiyo bilemessin çaresizlik.
doğum kontrol hiç kullanmadım zaten kullanmamda.herşey olacağına varır ama onun dediğine göre hergün sona yaklaşıyomuşuz zaten..zor duruyorum gözlerim dolup duruyo ağlayamıyorum bile artık..ben çok duygusal bi insanım hep yaşımın kaldırabilceği şeylerden çok daha ağır şeyler yükledim omzuma hep alttan alan ben oldum ama gücümün tükendiği yerdeyim artık bilmiyorum nolursa olur şu saatten sonra dayancak sabrımda halimde kalmadı çünkü bu duruma.o kadar aile düşkünüysen neden evleniyosun ya neden aile olduğumuzu kabul bile etmiyo benim ailem onlar diyo tabiki ailen ama sen artık kendin başlı başına eşinle bi ailesin zaten.
çocuk olduğunu düşünsene hergün babası babannesine giden bi bebek.imkansız böyle yaşanması zamana ve yalnız kalmaya ihtiyacmız var birazcık..
hatunlarrr hepinize tek tek selamlar nasılsınız bakemm kaç gündür yoktum özledim
şimdi bir arkadasım daha aradı o da hamıle ımıs ay bu ne bereket kızlar
ben hıssedıyorum tanıdıgım ve ısteyen herkese nasıp etcek mevlam :)
sızlerınde topac topac bebıslerı olacka
ısırıcaz onları :)
nerelerdesın kız sen
naber
ayyy inşallah bacım yaaa inşallah allah tüm isteyenlere tez zamanda hayırlısıyla nasip etsinşimdi bir arkadasım daha aradı o da hamıle ımıs ay bu ne bereket kızlar
ben hıssedıyorum tanıdıgım ve ısteyen herkese nasıp etcek mevlam :)
sızlerınde topac topac bebıslerı olacka
ısırıcaz onları :)
inşallah canım inşallah öle olur bakalım bu ayı da yarıladık az kaldı sayılır bu ay kimler guzel haber vericek görücez
kız valla inan iş kadınları gectim evimi özledim artık ya oraya git buraya git derken anca fırsat buluyorum hiç durmuyorum evde.. sizler naptınız var mı güzel hamiş haberleri
kız oyle deme bızım canımız cıkıyor ıste sen de ole gezıorum tozuyorum deme valla sımdılerde ogle uykusunun degerı bende paha bıcılemez :)
kimse bana cevap vermiyecekmi
sen şuan çalışıyosun demi canım... kız gerçi çoluk çocuga karışınca zor olck ole gezip tozmak şimdiden acısını çıkarıyom heralde önceden ole bi insan degildim evde takılı kalırdım hep. eşim çok kızardı nasıl nefes alıyon diye zorla cıkarırdı dısarı. kaç aydır evde duramıyom patlıyom
hatunlarrr hepinize tek tek selamlar nasılsınız bakemm kaç gündür yoktum özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?