HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Hanımlar Batım 10 Marttaydı
8 mARtta kan testi bata 2 gün kala Normal değer :0-5 Arası benim sonucum 3,15
Bugün idrar testi Negatif SİZce ?
bugünde ses yok :S
Bana bişiler diyin hele

Canim bu laflari bende cok duydum, aklinca seni yola getiricegini saniyor. Hic orali olma tamam de gec, hatta kaynani meskul et hem oglunla hergun gorusmemis olur hemde esin aa bak annemle vakit geciriyor der. Napicaz biz kadinlar boyleyiz sen esine bisi belli etmeden sanki hersey yolundaymis gbi taktikleri dene elbet birgun biri tutar ..

valla canım hem okudum hem ağladım sinir oluyorum bu erkeklere ve annelerine ya madem oğlundan ayrılamıcaktın niye evlendirdin koynuna alıp sarıp sarmalayıp bide kundak yapaydın yataydınız ömür boyu rabbim bizede hayırlı evlat versinde böyle anneler olmayalım inş sen ciddiye alma eşini inanki beterin beteri var evet durumun kesinlikle kolay değil hafife alıyorum diye düşünme sakın ama daha kötü durumda olanların var olduğunu bilip halimize şükretmezsek inan aşamıyosun hayat zindan oluyo çare bulamıyosun sonra stresten üzüntüden sağlığındanda oluyosun sen sağlığını kaybetsen sana aman bizim yüzümüzden oldu biz üzdükmü dicekler aman zaten o öyleydi öncedende hastaydı dicekler sen kendi canına bak rabbim tez zamanda selamete çıkarsın inş

batım 10 mart tı ve hala adet olmadım 7 aydırda korunmuyorum hamilemiyim sizce karnımdada ara ara batmalar oluyor ama bacaklarımda sızlıyor adet olacak ğibi

şimdi bir arkadasım daha aradı o da hamıle ımıs ay bu ne bereket kızlar
ben hıssedıyorum tanıdıgım ve ısteyen herkese nasıp etcek mevlam :)
sızlerınde topac topac bebıslerı olacka
ısırıcaz onları :)

inşallah canım inşallah öle olur bakalım bu ayı da yarıladık az kaldı sayılır bu ay kimler guzel haber vericek görücez

ayyy inşallah bacım yaaa inşallah allah tüm isteyenlere tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin

kız valla inan iş kadınları gectim evimi özledim artık ya oraya git buraya git derken anca fırsat buluyorum hiç durmuyorum evde.. sizler naptınız var mı güzel hamiş haberleri

kız oyle deme bızım canımız cıkıyor ıste sen de ole gezıorum tozuyorum deme valla sımdılerde ogle uykusunun degerı bende paha bıcılemez :)

kız oyle deme bızım canımız cıkıyor ıste sen de ole gezıorum tozuyorum deme valla sımdılerde ogle uykusunun degerı bende paha bıcılemez :)

sen şuan çalışıyosun demi canım... kız gerçi çoluk çocuga karışınca zor olck ole gezip tozmak şimdiden acısını çıkarıyom heralde önceden ole bi insan degildim evde takılı kalırdım hep. eşim çok kızardı nasıl nefes alıyon diye zorla cıkarırdı dısarı. kaç aydır evde duramıyom patlıyom

ohh valla hayat sıze guzel

hadı gez barı ızın verdım ama sen bu gazla cocuk oluncada gezersın :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…