- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #9.581
ohh valla hayat sıze guzel
hadı gez barı ızın verdım ama sen bu gazla cocuk oluncada gezersın :)))
ohh valla hayat sıze guzel
hadı gez barı ızın verdım ama sen bu gazla cocuk oluncada gezersın :)))
kızlaaaar ben yine geldimmm
ya bişey sormak istiyoruuuummm :26:
inşallah bi problem yoktur ama ben geçen hafta salıdan beri 2 günde bir ovu testi yapıyorum. az önce tekrar yaptım hatta.
ya benim testlerde en ufak bi silinme yok o kadar koyu ve net ki yani gebelik testi diye yuttursam tüm dünya hamile olduğuma inanır
yani ben şunu sormak istiyorum 1 haftadır yumurtlama devam ediyor olabilirmi yoksa benim hormonlar malumunuz şuan amuda kalkmış duruyorlar onların bir oyunumudur:44:
yumurtlama devamsa bu gece uzun olacakyok değilse çok efkarlandım bak şimdi kocamla karşılıklı böyle oluruz
şu iğrençççç pazartesiyide bitirdik çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrr
şu iğrençççç pazartesiyide bitirdik çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrr
inşallah bi problem yoktur ama ben geçen hafta salıdan beri 2 günde bir ovu testi yapıyorum. az önce tekrar yaptım hatta.
ya benim testlerde en ufak bi silinme yok o kadar koyu ve net ki yani gebelik testi diye yuttursam tüm dünya hamile olduğuma inanır
yani ben şunu sormak istiyorum 1 haftadır yumurtlama devam ediyor olabilirmi yoksa benim hormonlar malumunuz şuan amuda kalkmış duruyorlar onların bir oyunumudur:44:
yumurtlama devamsa bu gece uzun olacakyok değilse çok efkarlandım bak şimdi kocamla karşılıklı böyle oluruz
Ooo gezcek tabi hepimiz gezicez, Rabbim izin verirse kirlarimiz karisicak ucurucaz hep beraber.. :)))
Ooo gezcek tabi hepimiz gezicez, Rabbim izin verirse kirlarimiz karisicak ucurucaz hep beraber.. :)))
kız valla hiç belli olmaz yan apartmanda bi kadın vardı ikizlere hamileydi ne zaman görsem hep dısardaydı konserlere falan giderdi dogurdu kadın hala ole ikiz arabasını alırdı habire dısarda cok gülerdim ona allah bide basıma verirmiş çok güldüm diye sokakta falan dogururum bide
Canim sen icini rahat tut adet oldun mu sen once yoksada belkide hormolarin oyunudur. Bence adetini bekle oldukdan sonra basla umutlu calismalara..
kırlar merhb kan idrar testım pozıtıf cıktı kan testı yaptırdım o da pozıtıf hamıleyımmmmmmmmm allahım herkese nasıp etsın
ay ınsallah hadı bekllıorum valla
tum arkadaslarımboyle olsun kucaklarımız yumurcakdolsun :)
Kis nasil gecti kocisinin dogum gunu ne aldin ?
hayırlı olsun canım kac cıktı degerın
Rabbım saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın
kırlar merhb kan idrar testım pozıtıf cıktı kan testı yaptırdım o da pozıtıf hamıleyımmmmmmmmm allahım herkese nasıp etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?