HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kızlaaaar ben yine geldimmm

ya bişey sormak istiyoruuuummm :26:
inşallah bi problem yoktur ama ben geçen hafta salıdan beri 2 günde bir ovu testi yapıyorum. az önce tekrar yaptım hatta.
ya benim testlerde en ufak bi silinme yok o kadar koyu ve net ki yani gebelik testi diye yuttursam tüm dünya hamile olduğuma inanır
yani ben şunu sormak istiyorum 1 haftadır yumurtlama devam ediyor olabilirmi yoksa benim hormonlar malumunuz şuan amuda kalkmış duruyorlar onların bir oyunumudur:44:
yumurtlama devamsa bu gece uzun olacak yok değilse çok efkarlandım bak şimdi kocamla karşılıklı böyle oluruz

ohh valla hayat sıze guzel

hadı gez barı ızın verdım ama sen bu gazla cocuk oluncada gezersın :)))

kız valla hiç belli olmaz yan apartmanda bi kadın vardı ikizlere hamileydi ne zaman görsem hep dısardaydı konserlere falan giderdi dogurdu kadın hala ole ikiz arabasını alırdı habire dısarda cok gülerdim ona allah bide basıma verirmiş çok güldüm diye sokakta falan dogururum bide

sen genede bir dene bakalım ne olur ne olmaz tatlım...

bence sen savasma sevıs benle sarkısını ac uzun uzun dınle sekerım

Canim sen icini rahat tut adet oldun mu sen once yoksada belkide hormolarin oyunudur. Bence adetini bekle oldukdan sonra basla umutlu calismalara..

hahaha buna gulerım ıste
hadı bakalım bu gezerken once hamıle kal sonra gezerken doguz kız

kırlar merhb kan idrar testım pozıtıf cıktı kan testı yaptırdım o da pozıtıf hamıleyımmmmmmmmm allahım herkese nasıp etsın

ay ınsallah hadı bekllıorum valla
tum arkadaslarım boyle olsun kucaklarımız yumurcakdolsun :)

canımcım bide sen yorum yap tacyaprak yaptı sağolsun şimdi ben cumaretsi-pazar ovulasyon testinde çift çizgiyi yakaldım, ben çarşamba-cuma-pazar günleri çalışma yaptım bide bugün çalışma yapıcam sence şansım ne boyuttadır:)) bu arada bugun inanılmaz ateşim çıktı bana kalırsa yumurtam çatlıyorrrr:18::18f yaaa bu ay sonu gelsede kurtulsam , taçyaprağın çalışma gunlerine baktım ona yetişmem imkansız o nerdeyse hergün çalışmış maşallah

Kis nasil gecti kocisinin dogum gunu ne aldin ?

çook güzel gecti tatlım ya sadec ve hoş oldu hediye almadım .. bi mektup yazdım kutuya koydum hoşuna gitti..çünkü en son askerdeyken mektup yazmıştım ona asıl hediyemi 1 mayısa alcam evlilik yıl dönümünde inşallah allah nasip ederse

kırlar merhb kan idrar testım pozıtıf cıktı kan testı yaptırdım o da pozıtıf hamıleyımmmmmmmmm allahım herkese nasıp etsın

canımm rabbim kucagına sağ salim almayı ansip etsin inşallah, tebrik ederimm, kaçıncı denemendi senin ve ne zamanlar çalışma yapmıştın?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…