HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kırlar merhb kan idrar testım pozıtıf cıktı kan testı yaptırdım o da pozıtıf hamıleyımmmmmmmmm allahım herkese nasıp etsın

5 haftalık hamilesin yenimi öğrendin ben tam anlayamadım ama ne olursa olsunnn tebrik ederimmm Allak kucağına almayıda nasip etsin inşallahh

kuzum taçyaprağım çalıştığı günlerin ayrıntısı kaçıncı sayfada yazıyodu ?

canım bende gun asırı calıstım hep ve sanırım en saglıklısı gun asırı olan hem sperm kalıtesı dusmuyor hemde spermler zaten bellı sure ıcerde kalıo
bence sen bugunde yap mutlaka ve gec yap sonrada sızmıs numarası yap ole yat sabah dus al
hemen kalkma yanı

bence umut var sende yumurtlama zamanlarını degerlendırdın artık gerısı Allahtan dua etmeyı de unutma tabı :)

kuzum taçyaprağım çalıştığı günlerin ayrıntısı kaçıncı sayfada yazıyodu ?

canımm 351.sayfada ama sezgicim böyle bi çalışma olamaz maşallah hergün nerdeyse çalışmış benim gözüm korktu çok fena benim o performansa çıkabilmem için kocamın içeceğine ilaç atmam lazım

içten olmus bence oda cok guzel
:) romantık
sevınmıstır adamcagız

kız Allah emi güldürdün beni bi bakalım benim koca istekli olursa bu ay olur Allah'ın da izniyle.. hepimiz koca göbekli olcasss

içten olmus bence oda cok guzel
:) romantık
sevınmıstır adamcagız

çook sevindi ya benim herif bide çok romantik normalde ben pek yapmam bole şeyler ama bekliyodu bişiler.. gittikçe sinir olmaya başladı salona gectim güzel bi masa hazırladım o içerde oturuyo bi çığlık attım aşkım koşş düştüm diye korka korka bi geldi süpriz

Kiss ne guldurdun beni, napican adam bulmus benim gibi ekzotik kizi kani kayniyor Ama simdi gel geleim 5 haftadir tik yok ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…