- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #9.601
tebrik ederim canım allah analı babalı büyütsün inşallah kucağınada alırsın
kırlar merhb kan idrar testım pozıtıf cıktı kan testı yaptırdım o da pozıtıf hamıleyımmmmmmmmm allahım herkese nasıp etsın
kırlar merhb kan idrar testım pozıtıf cıktı kan testı yaptırdım o da pozıtıf hamıleyımmmmmmmmm allahım herkese nasıp etsın
hahaha buna gulerım ıste
hadı bakalım bu gezerken once hamıle kal sonra gezerken doguz kız
canımcım bide sen yorum yap tacyaprak yaptı sağolsun şimdi ben cumaretsi-pazar ovulasyon testinde çift çizgiyi yakaldım, ben çarşamba-cuma-pazar günleri çalışma yaptım bide bugün çalışma yapıcam sence şansım ne boyuttadır:)) bu arada bugun inanılmaz ateşim çıktı bana kalırsa yumurtam çatlıyorrrr:18::18f yaaa bu ay sonu gelsede kurtulsam , taçyaprağın çalışma gunlerine baktım ona yetişmem imkansız o nerdeyse hergün çalışmış maşallah
5 haftalık hamilesin yenimi öğrendin ben tam anlayamadımama ne olursa olsunnn tebrik ederimmm Allak kucağına almayıda nasip etsin inşallahh
canımcım bide sen yorum yap tacyaprak yaptı sağolsun şimdi ben cumaretsi-pazar ovulasyon testinde çift çizgiyi yakaldım, ben çarşamba-cuma-pazar günleri çalışma yaptım bide bugün çalışma yapıcam sence şansım ne boyuttadır:)) bu arada bugun inanılmaz ateşim çıktı bana kalırsa yumurtam çatlıyorrrr:18::18f yaaa bu ay sonu gelsede kurtulsam , taçyaprağın çalışma gunlerine baktım ona yetişmem imkansız o nerdeyse hergün çalışmış maşallah
kuzum taçyaprağım çalıştığı günlerin ayrıntısı kaçıncı sayfada yazıyodu ?
çook güzel gecti tatlım yasadec ve hoş oldu hediye almadım .. bi mektup yazdım kutuya koydum hoşuna gitti..çünkü en son askerdeyken mektup yazmıştım ona asıl hediyemi 1 mayısa alcam evlilik yıl dönümünde inşallah allah nasip ederse
amın canım tesekkur ederım 531,40 çıktı
hatunlarrr hepinize tek tek selamlar nasılsınız bakemm kaç gündür yoktum özledim
canımm 351.sayfada ama sezgicim böyle bi çalışma olamaz maşallah hergün nerdeyse çalışmış benim gözüm korktu çok fena benim o performansa çıkabilmem için kocamın içeceğine ilaç atmam lazım
ben adet olmadım ve ne zaman olacağımıda bilmiyorumki
içten olmus bence oda cok guzel
:) romantık
sevınmıstır adamcagız
kuzum taçyaprağım çalıştığı günlerin ayrıntısı kaçıncı sayfada yazıyodu ?
canımm 351.sayfada ama sezgicim böyle bi çalışma olamaz maşallah hergün nerdeyse çalışmış benim gözüm korktu çok fena benim o performansa çıkabilmem için kocamın içeceğine ilaç atmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?