- 29 Kasım 2012
- 752
- 0
- 46
- 33
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #9.621
iyidir evrimmm. sen nasıılsın bakalım. valla bende seni özledim. ne var ne çok.
kız Allah emi güldürdün benibi bakalım benim koca istekli olursa bu ay olur Allah'ın da izniyle.. hepimiz koca göbekli olcasss
amın canım tesekkur ederım 531,40 çıktı
çook sevindi ya benim herif bide çok romantik normalde ben pek yapmam bole şeyler ama bekliyodu bişiler.. gittikçe sinir olmaya başladı salona gectim güzel bi masa hazırladım o içerde oturuyo bi çığlık attım aşkım koşş düştüm diye korka korka bi geldi süpriz
Etbet olucan tatlim sabir, ins bebisi yeniden gelicek once sen saglikli olki bebekte guzel buyusun ..
bacım bişi yok kırmızı çok olcak gibibenim adam benden 10 gündür mahrum 1 hafta akıntım vardı doktor tarlusal verdi hapı bitirdim onuda bugün. tekrar adet olcam ondan sonra kolmeni kullancam bu ay inşşalh olur bişiler allahın izniyle ya. bu ay çok çalışmamız lazım çok
slm kızlar sohbetinize katılabilirmiyim
adamın yuregıne ınecekmıs desene
epey goturur bu kutlama onu cok sevınmısıtr
katıl tabi şekerim. nedir derdin. güzin abla gibimi oldu ne. takıl işte şekerim. derdini anlatmayan derman bulamazmış
hemide nasıl bacım bide kucagına allahın izniyle bi bebiş versemm daha cok sevincekte
sende o potansiyeli görüyorum tatlım. artık bi çalışma takvimi yaparız sana.
abovv 10 günmü o zaman bi patlama olabilir dikkatli ol emi tatlımama fırsat bu fırsat her günü değerlendir sen.
buraya yazanların derdi neyse benimkide o yani çocuk istiyorummmm
tatlım zaten diyorum kocaya bak azcık daha dayan 1 ay boyunca çalışma var şimdiden saklıyoz kendimizi şu hiç sevmediğim kırmızılar gelse de gitse başlasak.. kırmızıları bu kadar istekli bekliceğim hiç aklıma gelmezfi :))))
kısa ve öz olmuş şekerim. herkes istiyor tabiki. ama kimi çatlatma iğnesi vuruluyor, kimimiz ovulasyon testinin sırlarını öğreniyoruz, kimimizde sınırlarımızı öğreniyoruz tatlım. ısınma turları senin bunlar.
hehe haklısın bazı durumlarda öyle oluyo. kırmızıların gelmesini ne çok istiyoruz bazen. ama şu anda gelmesin kırmızılar gelmesin kış kış diyoruz biz burda bekleyenlersende bi adetini görde ondan sonra bütün günler senin canım. sıkı bir maratona hazır ol
canım bende gun asırı calıstım hep ve sanırım en saglıklısı gun asırı olan hem sperm kalıtesı dusmuyor hemde spermler zaten bellı sure ıcerde kalıo
bence sen bugunde yap mutlaka ve gec yap sonrada sızmıs numarası yap ole yat sabah dus al
hemen kalkma yanı
bence umut var sende yumurtlama zamanlarını degerlendırdın artık gerısı Allahtan dua etmeyı de unutma tabı :)
Son adetimin ilk gunu 16 ocakti, 19 ocakta adetimden temizlendim.Ayin 22si yani adetimin 7. gunu ilk calismamizi yaptik. Adetin 7 9 11 12 13 14 16 18 19 20 22 gunleri calisma yaptik hatta 9 12 ve 14 gunlerde iki kez oldu calisma.. sonra 13ünde test yapmışsın silikmiş sonrasında hiç çıkmamış..
peki sen ilk başlamadan önce test yapmışmıydın. 9-10-11 ve 12 sinde ilişki olmuş yani tam zamanlarında. bide iki kez oldu demişsin sabah akşammı oldu o iki kez olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?