HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

iyidir evrimmm. sen nasıılsın bakalım. valla bende seni özledim. ne var ne çok.

bacım bişi yok kırmızı çok olcak gibi benim adam benden 10 gündür mahrum 1 hafta akıntım vardı doktor tarlusal verdi hapı bitirdim onuda bugün. tekrar adet olcam ondan sonra kolmeni kullancam bu ay inşşalh olur bişiler allahın izniyle ya. bu ay çok çalışmamız lazım çok

adamın yuregıne ınecekmıs desene
epey goturur bu kutlama onu cok sevınmısıtr

sende o potansiyeli görüyorum tatlım. artık bi çalışma takvimi yaparız sana.
abovv 10 günmü o zaman bi patlama olabilir dikkatli ol emi tatlımama fırsat bu fırsat her günü değerlendir sen.

sende o potansiyeli görüyorum tatlım. artık bi çalışma takvimi yaparız sana.
abovv 10 günmü o zaman bi patlama olabilir dikkatli ol emi tatlımama fırsat bu fırsat her günü değerlendir sen.

tatlım zaten diyorum kocaya bak azcık daha dayan 1 ay boyunca çalışma var şimdiden saklıyoz kendimizi şu hiç sevmediğim kırmızılar gelse de gitse başlasak.. kırmızıları bu kadar istekli bekliceğim hiç aklıma gelmezfi :))))

Son adetimin ilk gunu 16 ocakti, 19 ocakta adetimden temizlendim.Ayin 22si yani adetimin 7. gunu ilk calismamizi yaptik. Adetin 7 9 11 12 13 14 16 18 19 20 22 gunleri calisma yaptik hatta 9 12 ve 14 gunlerde iki kez oldu calisma.. sonra 13ünde test yapmışsın silikmiş sonrasında hiç çıkmamış..

peki sen ilk başlamadan önce test yapmışmıydın. 9-10-11 ve 12 sinde ilişki olmuş yani tam zamanlarında. bide iki kez oldu demişsin sabah akşammı oldu o iki kez olan

buraya yazanların derdi neyse benimkide o yani çocuk istiyorummmm

kısa ve öz olmuş şekerim. herkes istiyor tabiki. ama kimi çatlatma iğnesi vuruluyor, kimimiz ovulasyon testinin sırlarını öğreniyoruz, kimimizde sınırlarımızı öğreniyoruz tatlım. ısınma turları senin bunlar.

hehe haklısın bazı durumlarda öyle oluyo. kırmızıların gelmesini ne çok istiyoruz bazen. ama şu anda gelmesin kırmızılar gelmesin kış kış diyoruz biz burda bekleyenlersende bi adetini görde ondan sonra bütün günler senin canım. sıkı bir maratona hazır ol

isteyen herkese RABBİM hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin bende bu 2 aydır yeniden tedaviye başladım klomenle cumarteside çatlatma iğnesi vurdum hayırlısı artık ama inşşş. bu son olur

şimdiden maça hazırlıklar başladı bende

ay evet inşallah ben bugeceyi değerlendirirsem tam süper olcak galiba ayy nası bi ateş bastı anlatamam yaaaa çatlamıştır inşallah yumurtam,kocişim inşallah bugün yorgun olmazzzz

Canim o zaman ovu testim yoktu duyar duymaz yapmistim oda 13 denk gelmisti ama ovu testlerinde hic iki cizgi gormedim. Canim esimle o gunlerde evdeydik biri bole oglen vakti gelde napcan kara kis burda disarsi -10 flndi isinma amacli calisma birde aksam uyumadan once oldu. Cok net hatirlamiyorum ama bazi gunler sabahin korunde olduguda oldu benim adam sever zaten zamanli zamansiz uyandirmayi ruyasina giriyor herhal.. Oyle valla calistik Allahim'da bebisimizi gonderdi bizlere.. Darisi basiniza ins..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…