- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #9.641
ay evet inşallah ben bugeceyi değerlendirirsem tam süper olcak galiba ayy nası bi ateş bastı anlatamam yaaaa çatlamıştır inşallah yumurtam,kocişim inşallah bugün yorgun olmazzzz
ay evet inşallah ben bugeceyi değerlendirirsem tam süper olcak galiba ayy nası bi ateş bastı anlatamam yaaaa çatlamıştır inşallah yumurtam,kocişim inşallah bugün yorgun olmazzzz
Canim o zaman ovu testim yoktu duyar duymaz yapmistim oda 13 denk gelmisti ama ovu testlerinde hic iki cizgi gormedim. Canim esimle o gunlerde evdeydik biri bole oglen vakti gelde napcan kara kis burda disarsi -10 flndi isinma amacli calisma birde aksam uyumadan once oldu. Cok net hatirlamiyorum ama bazi gunler sabahin korunde olduguda oldu benim adam sever zaten zamanli zamansiz uyandirmayi ruyasina giriyor herhal.. Oyle valla calistik Allahim'da bebisimizi gonderdi bizlere.. Darisi basiniza ins..
benim için bu gece uzun olacak seninde öyle heralde
naaaapıyoruuuuz önce sert kahve sonra çarpışma sonra silkeletme sonra ayakları dikip 15 dk yatma sonra kalçanın altına yastık koyma derkeeeeen sabaha kadar duş almayınca sonuç inşallah al sana bi göbek ver bana bi bebek
naaaapıyoruuuuz önce sert kahve sonra çarpışma sonra silkeletme sonra ayakları dikip 15 dk yatma sonra kalçanın altına yastık koyma derkeeeeen sabaha kadar duş almayınca sonuç inşallah al sana bi göbek ver bana bi bebek
şimdi adama ıskence oluyor desene
doktoruna sor barı musade ne zaman edecekmıs
adamla aranada sogukluk dusurme
hahayt bence gobekte bebekte aynı yerde
once gobek olacak kı bebek olsun demı
ayy sımdıden aldım ben
Canim bunlara ek olarak iliskide orgazm olmayida atlama cok onemliymis salgilanan hrmonlar sayesinde sposlarin tuplere gecmesi kolaylasiyormus..
ortam yarat mesela romantık bır fılm ac yada ne bılım ay terledım de dekolte gıy bı adamı da huylandır yanı
ay benim göbeğim var zaten yaa zeytin yutmuş solucan gibiyim hiçbişey yok sadece bi göbek var
yazın biraz kilo almıştım direk göbeğe gitti herkes hamile olduğumu sandı hatta az önce anneme midem bulanıyo dedim hamilemisin yoksa dedi yuh anne 10 günde hamile kalmak bu kadar kolay olsaydı dış gebelik olmazdı heralde benimki dedim bende
ooyyyy neler öğrences yaaa bunuda deneyelim bari
bide nisanda yazıyomuşuz listeye benim adımı hamile diye
Canim o zaman ovu testim yoktu duyar duymaz yapmistim oda 13 denk gelmisti ama ovu testlerinde hic iki cizgi gormedim. Canim esimle o gunlerde evdeydik biri bole oglen vakti gelde napcan kara kis burda disarsi -10 flndi isinma amacli calisma birde aksam uyumadan once oldu. Cok net hatirlamiyorum ama bazi gunler sabahin korunde olduguda oldu benim adam sever zaten zamanli zamansiz uyandirmayi ruyasina giriyor herhal.. Oyle valla calistik Allahim'da bebisimizi gonderdi bizlere.. Darisi basiniza ins..
al sana bi göbek ver bana bi bebekcanımcım ben silkeletemem de kendim kalçalarımı sallarım shakira misali heleki bu gece halvete ikna edeyim benim sultanı sonrası kolay gece yatar uyurum zaten bide kahve yapayım ona doğru soyluyosun bakalım nasıl oclak çokta uzun sürmüyo hayatım 15 dakka için gunler onceden plan yapıyoruz yaa hale bak
Ins canim neden olmasin hayirlisiyla oda olcak ins..
benimkide silkelemeyebilir ama ben dün kendim diktim ayakları mum duruşu misali sonra bisiklet çevirir gibi yaptım kendi kendimi silkeledim olmazsa bu akşamda onu yaparım dediğin gibi 15 dk için plan yapıyoruz ama 15 dklık zevkle bebek geliyo
inşallahhhh
isteyen herkese RABBİM hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin bende bu 2 aydır yeniden tedaviye başladım klomenle cumarteside çatlatma iğnesi vurdum hayırlısı artık ama inşşş. bu son olur
amin canım cümlemize. inşallah canım Allah gönlüne göre versin bat ne zamandıki senin
evet canım bende öle yapıyorum kendi kendime kalçalarımı sallıyorum valla eşim varken asla yapmıyorum ama o gidiyo öle yapıyorum, bugecede yaparsam gerisi allaha kalmış kısmette varsa bazı forumlarda okuyorum çift çizgiyi gördüğü gün ve ertesi günü çalışma yapmış olan çok hamile var tabi önce allahın isteemsi ve zamanın olamsı lazım tabiki ama bi ümit bakalım nolcka bu ay
evet canım bende öle yapıyorum kendi kendime kalçalarımı sallıyorum valla eşim varken asla yapmıyorum ama o gidiyo öle yapıyorum, bugecede yaparsam gerisi allaha kalmış kısmette varsa bazı forumlarda okuyorum çift çizgiyi gördüğü gün ve ertesi günü çalışma yapmış olan çok hamile var tabi önce allahın isteemsi ve zamanın olamsı lazım tabiki ama bi ümit bakalım nolcka bu ay
benim içime doğan sanki bu ay sende hamile kalacaksınben genelde hislerimde yanılmıyorum ama görelim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?