- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #9.661
aminnn hepimizin inşş. 25 mart cnm olmasın diye bütün gün dua ediyorum
cimcime peki ben ya ben ne olacağım tatlım
inşallah canım. kış kış gelmesin kırmızılar kış kışşşşşş.senin daha bu gnleri değerlendirmen lazım canım dimi.
kızlarr ben geldimmmmbu sefer de kalp atısını duyamadan geldim ama cok daha umut doluyum dr sagolsun cok rahatlattı konusmalarıyla kese cmtesi günü 1 cm di bugün 2,12cm olmus bebek içerde büyümüş.evet kalp atısları duyulmalıydı ama gec döllenme olabilir bugün yarın baslar kalp atısı dedi 1 günde bile fark edermiş bugün ögleden sonra bile baslayabilir dedi carsamba 2 de tekrar gidicem eger kalp atısı olmazsa tabiki almıcaz lambur lumbur beklicez bakıcaz bebekte ve kesede büyüme devam ediyomu diye dedi ama ben öyle inanıyorum ki carsamba duyucagımıza hepinize tekrar tekrar tesekkür ederim yanımda oldunuz merak ettiniz dua ettiniz allahım hamile olanların bebeklerini sag salim kucaklarına aldıkları olmayanların ise biran önce bebek haberleri aldıkları günleri göstersin insallahhh
onu yazarken aklımdan sende geçmiştin biliyormusun
siz nisanda katılacaksınız hamileler kervanına bende mayısta
evet cnm yumurtlama hesaplama da dün ve bugün için yüksek doğurganlık diye yazıyo bakalım artık nasip
ay canım benim ya inşallah. ama sende benimle ol istyroum ben şimdi içimden öle geçti.
o zaman ne yapıyoruz akşam. aşkla tutkuyla şehvetle diyerek kocaya sarılıyoruz tatlım
inşallah canım benim.
ben kendimden emin değilim mayısta öğrenecekmişim gibi geliyo hep. içime doğan bu bide rüyamda nisanda hamile kaldığımı ama 19 mayısta öğrendiğimi gördüm hemde ikizdi ama bakalım hayırlısı
aynen öyle alışamadı evliliğe hergün annesinde olmak isteyen adama neden çocuk vereyimki belki düzelir diye..bebek olursa böyle devam etme şansı yüksek ve ben böyle zaten yürütemem vazgeçtim işte en doğrusu bu sanırım.çok teşekkür ederim ne hakkım var ki ama varsada helal olsuun..hepinizii çok seviyoruummmm
aynen öle yapıyoruz cnm açıkcası artık böle ödev gibi olması canımı sıkıyor biraz
günaydın arkadaşım görüşemiyoruz nezmandır..bu ay bende kontrole gideceğim ama adetim bitince gideceğim.ilk önce temizken git zaten bişey olursa dr tekrar cağırır.birde doğru yaptım bilmyiorum ama ben çörek otu bak tarcın karışımına başladım....
hadi bakalım hayırlısı Allah gönlüne göre versin tatlım. herşey çok güzel olacak inşallah....
inşallah yaaa o kadar özeniyorumki böyle hamile gördüğümde Allah ım banada nasip et diyorum hep içimden.
gördüğüm bebekleri seviyorum hep. çekiniyorum bide anneleri kızacak diye ama napim yaa tutamıyorum kendimi:26:
inşallah canım benim.
ben kendimden emin değilim mayısta öğrenecekmişim gibi geliyo hep. içime doğan bu bide rüyamda nisanda hamile kaldığımı ama 19 mayısta öğrendiğimi gördüm hemde ikizdi ama bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?