HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

tatlımmmmm o kadar çok sevindim ki bak göreceksin inşallah çarşamba günü fasulyen "anneciğim ben buradayım merak etme " diyecek inşallah

ay canım benim ya inşallah. ama sende benimle ol istyroum ben şimdi içimden öle geçti.

inşallah canım benim.
ben kendimden emin değilim mayısta öğrenecekmişim gibi geliyo hep. içime doğan bu bide rüyamda nisanda hamile kaldığımı ama 19 mayısta öğrendiğimi gördüm hemde ikizdi ama bakalım hayırlısı

hadi bakalım hayırlısı Allah gönlüne göre versin tatlım. herşey çok güzel olacak inşallah....

canım inşallah herşey yoluna girer biran önce, hakkım varsa helal olsun, sende hakkını helal et, emin ol her zaman yanındayız

aynen öle yapıyoruz cnm açıkcası artık böle ödev gibi olması canımı sıkıyor biraz

ya canım ödev gibi yapma sende. ne demişler tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bak tabi mecazen söylüyorum bunu anladınız dimi kızlar. yoksa tcavüzmü ıııh söylemesi bile kötüüüü

Evet canım görüşemiyoruz ben giremedim birkaç gündür misafirim var ya tatlım o yüzden.. özlüyorum burayı yaa :):) bende aradım doktoru temizken gideceğim kısmetse perşembe gününe randevu aldım.. ben düşük olan hamileliğimden önce soğan yapmıştım yasmini bıraktım hemen hamile kaldım bu seferde onu denemek istiyorum ama önce doktora gideceğim canım.. hayırlısı olsun hepimiz için..

hadi bakalım hayırlısı Allah gönlüne göre versin tatlım. herşey çok güzel olacak inşallah....

inşallah yaaa o kadar özeniyorumki böyle hamile gördüğümde Allah ım banada nasip et diyorum hep içimden.
gördüğüm bebekleri seviyorum hep. çekiniyorum bide anneleri kızacak diye ama napim yaa tutamıyorum kendimi:26:

canım benim inşallah seninde göbüşüne kelebek konacak. çok yakın hissediyorum....

Kis bende haftasonu ruyamda gordum kizdi adida Nisamis hic dusundugum bir isim degildi, dogmus buyumus konusuyoz ama yuzunu gormedim .. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…