- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #9.681
Selam kizlqr. bebekten haber var. mi dr a gidecektii... bi gecmisi okiimmm
inşallah canım benim.
ben kendimden emin değilim mayısta öğrenecekmişim gibi geliyo hep. içime doğan bu bide rüyamda nisanda hamile kaldığımı ama 19 mayısta öğrendiğimi gördüm hemde ikizdi ama bakalım hayırlısı
Sahiii ismi ne olacak? Türk ismi mi olacak Çek ismi miKis bende haftasonu ruyamda gordum kizdi adida Nisamis hic dusundugum bir isim degildi, dogmus buyumus konusuyoz ama yuzunu gormedim .. :)
Sahiii ismi ne olacak? Türk ismi mi olacak Çek ismi mi
Mrb, ben sıteye yenı üye oldum bu arada Bakü'den yazıyorum , türkcem ne kadar ıyı bılmıyorum kıZlar kusura bakmayın neyse Konuya kecelım( ben 29 ocakda adet oldum son Mart 11 henüz adet yok test bır pozıtıv sılık ckıyor bı defasında da negatıv(( ya kafam karışık acaba hamılemıyım? Doktora Perşembe gıdıcem ama o zamana kadar olurum ya( aranızda benım kadar gecıkıb gebe olan varmı acaba? Bana yardımcı olun( tüm belırtılerım var ama korkuyorum psıkolojıkmı deye( ya ben artıq yoruldum( 3 yıldır ugraşıyorum(
Kis doktor yasaklamadiki haftada 2 normal dedi de benim adam elini surmuyor 1 hafta 10 gun oncesine kadar uzuluyordum ama belkide haklidir. Bebisimi iyi olsunda adami zaten bi sekidle mutlu ediyoz bizde kususr kalalim napcan..
ay benim göbeğim var zaten yaa zeytin yutmuş solucan gibiyim hiçbişey yok sadece bi göbek var
yazın biraz kilo almıştım direk göbeğe gitti herkes hamile olduğumu sandı hatta az önce anneme midem bulanıyo dedim hamilemisin yoksa dedi yuh anne 10 günde hamile kalmak bu kadar kolay olsaydı dış gebelik olmazdı heralde benimki dedim bende
ooyyyy neler öğrences yaaa bunuda deneyelim bari
bide nisanda yazıyomuşuz listeye benim adımı hamile diye
kızlar 7 syf yazdım akşamada yemek hazırladım güzelce bakalım okuyup insafa gelir belki birazcık :)
inş inş inş cnm,valla bugün hep aklım sendeydi,inş çok güzel bir akşam geçirirsiniz ve aranız hiç bozulmamak üzere düzelir
umarımm canımmm yarın inş çalışmalara devam diyebilceğim kadar ikna etmiş olur benii :)çokk teşekkür ederimm tatlım beniim
kızlar 7 syf yazdım akşamada yemek hazırladım güzelce bakalım okuyup insafa gelir belki birazcık :)
AMİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :):) eder eder,bende senin yaşadıkların kadar olmasada ufak tefek sıkıntılara çok üzüldüm ama barışınca çok pişman oldum üzüldügüme,Allahım evlerimizden huzuru mutlulugu saglıgı eksik etmesin,AMİİİİİİİİİİNNNNNNN :) Uf bu arada benim karnımda tuhaf tuhaf agrılar oluyor 14 mart gelsede nolcagını ögrensem artık
inşallah canımmm umarım dedğiniz gibi olur herşey :)inş tazebahar'daki gibi hersey düzelir seninde hersey yoluna girer ve yarın sabah bize müjdeli haber verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?