HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Ya ben cimcimeeeeeee :18:

kızlaaaarrr müjde sabah yazdığım karnımın acıması yumurtalık acımasıymış sanırım sonunda ovu testinde bari olsada çift çizgi gördüm ee ben bu hafta full time çalışayım dimi

Mrb, ben sıteye yenı üye oldum bu arada Bakü'den yazıyorum , türkcem ne kadar ıyı bılmıyorum kıZlar kusura bakmayın neyse Konuya kecelım( ben 29 ocakda adet oldum son Mart 11 henüz adet yok test bır pozıtıv sılık ckıyor bı defasında da negatıv(( ya kafam karışık acaba hamılemıyım? Doktora Perşembe gıdıcem ama o zamana kadar olurum ya( aranızda benım kadar gecıkıb gebe olan varmı acaba? Bana yardımcı olun( tüm belırtılerım var ama korkuyorum psıkolojıkmı deye( ya ben artıq yoruldum( 3 yıldır ugraşıyorum(

Sahiii ismi ne olacak? Türk ismi mi olacak Çek ismi mi

Valla hem turk hem cek :) iki isimli olcak benim gibi ..

Erkek olursa karar verdik benim esimin adi Jan (Yan diye okunuyor) esimin babasida dedeside hepsi Jan , Jan'dan olan ilk erkek cocuk Jan olmak zorunda yani

Erkekse Jan Yusuf koycaz . Yusuf dedemin ismi Allah rahmet eylesin bende babamdan cok hakki vardi nur icinde yatsin. Jan'da turkcede Yahya demek aslinda..

Kiz olursada benim adim Melek Burcu o nedenle birazda Angela istiyoruz ama yanina bir turk ismi bulamadim . Ruyamda gordum alima dustu esimde feaa degil dedi begendi bakalim belkide Angela Nisa olur..

Canim Allah gonlune gore versin , umutlandirmak olmasin ama benim test adetim 1 gun gectigi halde silik cikmisti resmi var 109 da bak istersen. Ins hamissindir..

Canım ya umutlanıyorum sonu hüsran ( ama sonuçta 11 gun gectı adetden bu sılık koyulaşmadı( benı üzen o (

Kis doktor yasaklamadiki haftada 2 normal dedi de benim adam elini surmuyor 1 hafta 10 gun oncesine kadar uzuluyordum ama belkide haklidir. Bebisimi iyi olsunda adami zaten bi sekidle mutlu ediyoz bizde kususr kalalim napcan..

Kız konus sonra sizin aile düzeniniz bozulmasın öyle kardeş gibi nereye kadar demi

Anne işte umutlanıyo kız kırma kadını zeytın yutmuş solucan peh :)

umarımm canımmm yarın inş çalışmalara devam diyebilceğim kadar ikna etmiş olur benii :)çokk teşekkür ederimm tatlım beniim

:) eder eder,bende senin yaşadıkların kadar olmasada ufak tefek sıkıntılara çok üzüldüm ama barışınca çok pişman oldum üzüldügüme,Allahım evlerimizden huzuru mutlulugu saglıgı eksik etmesin,AMİİİİİİİİİİNNNNNNN :) Uf bu arada benim karnımda tuhaf tuhaf agrılar oluyor 14 mart gelsede nolcagını ögrensem artık

hamile arkadaşlar bi sorum olcak sizlere..yardımcı olursanız sevinirimm.. hamileliğinizi öğrendikten sonra, doktora ne zaman gittiniz kese kaçıncı hafta görüldü..

AMİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :)
regl ağrısı değildir canımcım umarımmmm hamişlik ağrısıdııııırr :)

inş tazebahar'daki gibi hersey düzelir seninde hersey yoluna girer ve yarın sabah bize müjdeli haber verirsin
inşallah canımmm umarım dedğiniz gibi olur herşey :)

Benim de gogus agrilaeim artti sol kasigimda fenaaa... regl olacagim.. gecen ayda boyle olmistuuu. regl olmistummm.. bi aydan umudum olmadigi icinnn biran once adet olim de bari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…