HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kızlar nasılsınız? şimdi size saat 19:17 de yaptığım ovu testini atıcam bi yorum yaparmısınız yaa :26:

O çizgi ilk çizgi kadar koyu hatta bazen ondan daha koyu çıkması gerekiyo şeker. Silik olması yada tek çizgi olması negatif demek...

ama koyulaşma ihtimali yüksek demi. yarın koyulaşırmıki ? dün bundan da silik gibi çıktı sonradan.

evet canımmm vazgeçtim bebekten erteledim bikaç yıllığına adet oldum ayrıcada :)

Canım bugün okudum yazdıklarını bende aynı sorunları yaşıyorum hatta hamile olduğumu öğrenmeden önce boşanma aşamasına bile geldik istemiyorum ben dedim onun ailesini kendi ailemi topladım kayınvalidemin yüzüne bütün düşündüklerimi söyledin oğlunun ana kuzusunolduğunu onun sözünden çıkmadığını artık böyle bir evlilik istemediğimi oğlunun hayrını görmesini bile söyledim iyi kide söylemişim en azımdan içimde kalmadı sıkma canını.. Sonra herkes daha dikkatli olacağına söz verdi benim ciddi olduğumu görünce geri adım attı.. Hamile olduğumu öğrendiğim an hem üzüldüm hem sevindim oturmamış bi evliliğim var .. Ama daha çok sevindim tek başıma büyüyeceğimi de bilsem anne olmakla güzel bi duygu.. Bu arada değişti mi diyeceksin huylu huyundn vazgeçer mi geçmez hiç takmıyorum ama bırakılan diye hem kendi hem ailesi dahanı korkuyor .. Birde arkamda ailemin olduğunu ve yapabileceğimi biliyorlar .. Yani herkesin sorunları var bunalımında üzme kendini yalnız değilsin canım benim..

Kız konus sonra sizin aile düzeniniz bozulmasın öyle kardeş gibi nereye kadar demi

apsin adam bebege bisi olur diye korkuyor canim, bak bebek ozlemis annesini rahatsiz etmeyelim ozlem gidersin diyor.. :)) Pekte kardes sayilmaz aslinda o gayet memnun hayatindan adami basibos birakirmiyim hic manuel yollardan devam :)))

kızlar 7 syf yazdım akşamada yemek hazırladım güzelce bakalım okuyup insafa gelir belki birazcık :)

Canim moral bozmak olmasin ama herseye hazirlikli ol bende yazmistim zamaninda birak okumayi ustune birde dalga gecmisti ne bu bole sacma sapan seyler yazmisindir Allah bilir ben biliyom senin ne diceni cocuklasma demisti. Hic unutmuyorum hala kulaklarimda cok alinmistim. O yuzden pek umitlenme sen zamana birak zaman herseyi ogretiyor herkese sende ogrenicem sabretmiyi ne zaman ne kadar diyceni.. uzme kendini yeter..

Inşallah canım yaa:))
Ama bak bebis dogsun büyüsün Türk adetlerini müslümanlığı öğret haa :)))

Canim tabiki elimden geldigince bildiklerimi aktaricam ama sonucta burda buyucek burda okucak arkadaslari cevresi burda olucak. Allah`in izniyle saglikli hayirli evlat olsun kotu kisilerle karsilastirmasin Rabbim bu da bana yeter, ben dua ederim onun icin omrum yettigince..

apsin adam bebege bisi olur diye korkuyor canim, bak bebek ozlemis annesini rahatsiz etmeyelim ozlem gidersin diyor.. :)) Pekte kardes sayilmaz aslinda o gayet memnun hayatindan adami basibos birakirmiyim hic manuel yollardan devam :)))

Hahayt oda iyiymiş sen bilirsin doğrusunu zaten canım halkınızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…