HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Arkadaslar merhaba batım 28 Şubat'ı hala hasta olmadım yalnız benmiş te yok muhtemelen yine yumurta çatlamadı bu Arada bundan 10 gün önce falan yani bat günümde sırf merak ettiğim için ovulasyon testi yapmıştım 2.çizgi silik çıkmıştı şimdide bir yapayım dedim şuanda hiç çizgi çıkmadı o zaman neden silik çıktı sizce yoksa yumurtlama dönemim miydi yardım lütfen

Canım uygulandım hiç soğan kürünü uygulatın ben bi ay sadece incir kürü diye Google yazdsan orda çıkıyor canım

baktim bir yerdr toplamda 42 gun,baska yerde 50 gun diyor,bidde bu sogan kürünü adetin 14. gunu baslamak gerekiyorsa bebek varsa adet gecikmesi henuz olmadigi icin anlayamayiz,bu durumda nsl uygulamaliyiz yardimci olur musun canim,bu arada nasil gidiyor canim fasulyemiz saglikla buyur insallah

arkadaslar hepinize ayrı ayrı teşekkur ederım iyi dileklerınız için sizce degerım nasıl haftaya keseyı görmeye gıdıcez allahım isteyen herkese hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın

günaydın kızlarr küstüm size valla akşam o kadar sevinçle lavaboda ovu'de çift çizgiyi görünce size yazdım koşa koşa soru sordum kimseden ses çıkmadı çok kırıldım

kırıldım bile demek hamile olsam hamileyim desem kimse halayı bırak sevinmicek bile çok ağlıyorum şimdi ağlama efekti yapardım ama bilmiyorum nasıl yapılcaını((

ayy canım öyle şey olurmu halyın başını ilk ben çekerim bile sen bir kal hamile bak nasıl çekiliyor halay görmemiş olabilirler canım

benim içime doğan sanki bu ay sende hamile kalacaksın ben genelde hislerimde yanılmıyorum ama görelim bakalım

cimcimeeeem inşallah canım inşallah öyledir ablamda haber bekliyo benden bu ay kalacaksın deyip duruyo ama malesefki ihtimal zayıf hayatım ama allahın takdiri belli olmaz

günaydın kızlarr küstüm size valla akşam o kadar sevinçle lavaboda ovu'de çift çizgiyi görünce size yazdım koşa koşa soru sordum kimseden ses çıkmadı çok kırıldım

canım niye küstün ovulasyonda çift çizgiyi gördüysen 24-36 saat sonra çatlayacak demektir dün gördysen çift çizgiyi bugün mutlak açalışma yap hayatım bugun tekrar yap testi silikleşmişse kesin çatlamıştır

bu arada kızlar ben dün tekrar test yaptım ikinci çizgi koyuluğunu kaybetmişti yani çatlamış yumurtam ama dün çalışma yapamadım eşim çok yorgundu bende üstüne gitmek istemedim,cuma ve pazar çalışma olmuştu pazartesi yumurta çatladı umarım içerde sperm kalmıştırda buluşmuşlardır ,kısacası bu ay ben ümitsiizm

size sordum sizden ses çıkmayınca bindim adamın tepesine yazık nasıl yorgundu gözleri kapalıydı ama çocuk istemiyosun demekki diye duygu sömürüsü yapınca tek gözü açık yaptık sonrada uyuyamadı sabahı etti sabahta çalıştım ohhh ohhh gelsin yumurtacıklar gelsin spermler sonrada bi güzel buluşup kaynaşsınlar inş :)))
sen niye umutsuzmuşunda pazar çalıştın zaten inş olmuştur canım ayy bu ay hala adet olmayanlar hep birlikte şurdan hamileyiz desek nasıl güzel olur inşş

ohhh senin çalışmalar iyi sağlam gitmiş:)) testi yapmaya devam et hayatım sen,

ya ben umutsuzum işte ne bilim dün çalışma yapabilsem garantiye alcaktım gibi ama artık çol geç sanırım,hayırlısı olsun hakkımızda, siz şanslısınız ben öyle hadi bebek yapalıjm dıye adamın üstüne atlayamıyorum benimki öyle deyince geriliyo o yüzden hiç dile getirmiyorum olursa oluyo olmazsa olmuyo yani...allahım büyük vardır bi bildiği..

Hamile olsan herkes duyar merak etme ilginç ki hamile haberinin kokusunu 10 sayfa öteden alıyoruz :))) iyi yapmissin geceyi değerlendirerek:))
Benim dün çatladı sanırım bugün olacaktı ama konuşmuyorum adamla. Onca ilacı iğneyi boşuna yedim istemiyorum çocuk falan.. Gizem gibi erteleyecegim olmadi..

şimdi ben size bi soru daha sorcam ben dün yumurtlamada çift çizgiyi gördüğüme göre en kötü ihtimalle 20 gün sonra adetmi olmalıyım yani 20gün bekleyip olmazsam gebelik testimi yapayım çünkü benim adetim gecen ay 56 ondan önceki ay 47 günde oldu buna göre ortalama hesaplarsam benim daha çoook ar adet olmama ama yumurtlamaya bakarsam okadarda çok yok klomenin etkisiyle eskiye göre daha erken yani 30-40 günde adet olurmuyumki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…