- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #9.721
Aminnn canim hepimiz icin, sen naptin varmi bebis haberinden sonra mik mik :))
Adetinin 14. Gününde koyulasmasi gerekir. Gebelik testi gibi değil bu koyu olması gerekir kaçıncı gunundesin??
selam kızlaaaaaar, incir kürünü kullananlar tarif edebilir miiiii
Adetinin 14. Gününde koyulasmasi gerekir. Gebelik testi gibi değil bu koyu olması gerekir kaçıncı gunundesin??
Canım uygulandım hiç soğan kürünü uygulatın ben bi ay sadece incir kürü diye Google yazdsan orda çıkıyor canım
Günaydınnnn:))
Günaydınnnn:))
Görmemiştir kimse kırılma yaa
kırıldım bile demek hamile olsam hamileyim desem kimse halayı bırak sevinmicek bile çok ağlıyorum şimdi ağlama efekti yapardım ama bilmiyorum nasıl yapılcaını((
benim içime doğan sanki bu ay sende hamile kalacaksınben genelde hislerimde yanılmıyorum ama görelim bakalım
günaydın kızlarr küstüm size valla akşam o kadar sevinçle lavaboda ovu'de çift çizgiyi görünce size yazdım koşa koşa soru sordum kimseden ses çıkmadı çok kırıldım
cimcimeeeem inşallah canım inşallah öyledir ablamda haber bekliyo benden bu ay kalacaksın deyip duruyo ama malesefki ihtimal zayıf hayatım ama allahın takdiri belli olmaz
canım niye küstün ovulasyonda çift çizgiyi gördüysen 24-36 saat sonra çatlayacak demektir dün gördysen çift çizgiyi bugün mutlak açalışma yap hayatım bugun tekrar yap testi silikleşmişse kesin çatlamıştır
bu arada kızlar ben dün tekrar test yaptım ikinci çizgi koyuluğunu kaybetmişti yani çatlamış yumurtam ama dün çalışma yapamadım eşim çok yorgundu bende üstüne gitmek istemedim,cuma ve pazar çalışma olmuştu pazartesi yumurta çatladı umarım içerde sperm kalmıştırda buluşmuşlardır ,kısacası bu ay ben ümitsiizm
size sordum sizden ses çıkmayınca bindim adamın tepesine yazık nasıl yorgundu gözleri kapalıydı ama çocuk istemiyosun demekki diye duygu sömürüsü yapınca tek gözü açık yaptık sonrada uyuyamadı sabahı etti sabahta çalıştım ohhh ohhh gelsin yumurtacıklar gelsin spermler sonrada bi güzel buluşup kaynaşsınlar inş :)))
sen niye umutsuzmuşunda pazar çalıştın zaten inş olmuştur canım ayy bu ay hala adet olmayanlar hep birlikte şurdan hamileyiz desek nasıl güzel olur inşş
Hamile olsan herkes duyar merak etme ilginç ki hamile haberinin kokusunu 10 sayfa öteden alıyoruz :))) iyi yapmissin geceyi değerlendirerek:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?