- 30 Eylül 2012
- 4.456
- 100
- 363
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #9.741
ohhh senin çalışmalar iyi sağlam gitmiş:)) testi yapmaya devam et hayatım sen,
ya ben umutsuzum işte ne bilim dün çalışma yapabilsem garantiye alcaktım gibi ama artık çol geç sanırım,hayırlısı olsun hakkımızda, siz şanslısınız ben öyle hadi bebek yapalıjm dıye adamın üstüne atlayamıyorum benimki öyle deyince geriliyo o yüzden hiç dile getirmiyorum olursa oluyo olmazsa olmuyo yani...allahım büyük vardır bi bildiği..
Hamile olsan herkes duyar merak etme ilginç ki hamile haberinin kokusunu 10 sayfa öteden alıyoruz :))) iyi yapmissin geceyi değerlendirerek:))
Benim dün çatladı sanırım bugün olacaktı ama konuşmuyorum adamla. Onca ilacı iğneyi boşuna yedim istemiyorum çocuk falan.. Gizem gibi erteleyecegim olmadi..
şimdi ben size bi soru daha sorcam ben dün yumurtlamada çift çizgiyi gördüğüme göre en kötü ihtimalle 20 gün sonra adetmi olmalıyım yani 20gün bekleyip olmazsam gebelik testimi yapayım çünkü benim adetim gecen ay 56 ondan önceki ay 47 günde oldu buna göre ortalama hesaplarsam benim daha çoook ar adet olmama ama yumurtlamaya bakarsam okadarda çok yok klomenin etkisiyle eskiye göre daha erken yani 30-40 günde adet olurmuyumki
günaydın kızlar:))))dün keseyi gördük...2 hafta sonra da kalp atımını duymaya gitçez allah herkese nasip etsin inş......
Hamile olsan herkes duyar merak etme ilginç ki hamile haberinin kokusunu 10 sayfa öteden alıyoruz :))) iyi yapmissin geceyi değerlendirerek:))
Benim dün çatladı sanırım bugün olacaktı ama konuşmuyorum adamla. Onca ilacı iğneyi boşuna yedim istemiyorum çocuk falan.. Gizem gibi erteleyecegim olmadi..
günaydın kızlar:))))dün keseyi gördük...2 hafta sonra da kalp atımını duymaya gitçez allah herkese nasip etsin inş......
Günaydın nesnesiimmgünaydın kızlar
anacım hiiiç kırılma bende kırılıyom diyom ama akşam zaten pek yazan olmuyo online olan çok ama fırsat bulup yazamıyolar.günaydın kızlarr küstüm size valla akşam o kadar sevinçle lavaboda ovu'de çift çizgiyi görünce size yazdım koşa koşa soru sordum kimseden ses çıkmadı çok kırıldım
cimcimeeeem inşallah canım inşallah öyledir ablamda haber bekliyo benden bu ay kalacaksın deyip duruyo ama malesefki ihtimal zayıf hayatım ama allahın takdiri belli olmaz
canım niye küstün ovulasyonda çift çizgiyi gördüysen 24-36 saat sonra çatlayacak demektir dün gördysen çift çizgiyi bugün mutlak açalışma yap hayatım bugun tekrar yap testi silikleşmişse kesin çatlamıştır
bu arada kızlar ben dün tekrar test yaptım ikinci çizgi koyuluğunu kaybetmişti yani çatlamış yumurtam ama dün çalışma yapamadım eşim çok yorgundu bende üstüne gitmek istemedim,cuma ve pazar çalışma olmuştu pazartesi yumurta çatladı umarım içerde sperm kalmıştırda buluşmuşlardır ,kısacası bu ay ben ümitsiizm
günaydın şekerrrGünaydın şekerpareleeeeeeeeeer
tabi canım allah büyük en hayırlı zamanda (ama tez zamanda:)) hayırlı evlat versin inş hepimize benimki zaten fırsat kolladığı için ilişki için çocuk bahane oluyo ona normalde bende senin gibi istemezdim şimdi isteyince hadi yapalım deyince ekmeğine yağ sürülüyo bide ben hadi yapalım deyipte o yapmayınca benim küsceğimi ve senin yüzünden bu ayda olmadı diceğimi biliyo o yüzden hiç bulaşmak istemiyo:))
Günaydın nesnesiimm
anacım hiiiç kırılma bende kırılıyom diyom ama akşam zaten pek yazan olmuyo online olan çok ama fırsat bulup yazamıyolar.bu arada 14:) parantez içideki simge ağlama simgesi
ahh ahhh ben daha çift çizgiyi bile göremedimm. Demekki ben hiç yumurtluyamıyomuşumacebaa yumurtalarım mı tembel.. ne çok kötü şeyler geliyo aklıma..
günaydın şekerrr
Günaydın canım.. Hayırlı olsun canım benim inşallah pıtılarınıda duyarsın. Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin..
günaydın canımgünaydın şekerpareleeeeeeeeeer
Aminnn canim hepimiz icin, sen naptin varmi bebis haberinden sonra mik mik :))
Valla canım zaman oluyor ben de senin gibi düşünüyorum bebegimiz olsa kimbilir ne kadar mutlu oluruz şenlik gelir diye ama işte herşeyi mahvetmeyi biliyorlar.. Klomen aldım iğne yaptım onca strese giriyorum ama kim için?? Gerek yok olursa kendiliğinden olur ya değilse doktor iğne ilaç hiçbirşey istemiyorum..
Günaydın nesnesiimm
anacım hiiiç kırılma bende kırılıyom diyom ama akşam zaten pek yazan olmuyo online olan çok ama fırsat bulup yazamıyolar.bu arada 14:) parantez içideki simge ağlama simgesi
ahh ahhh ben daha çift çizgiyi bile göremedimm. Demekki ben hiç yumurtluyamıyomuşumacebaa yumurtalarım mı tembel.. ne çok kötü şeyler geliyo aklıma..
kırıldım diyorum ama buraya bakmadanda duramıyorumki akşam halimi bi görmeliydiniz eve gittim dedim hadi bi test yapıyım nezamndan beri nasıls abisey yiyip içmiyorm test çift çizgi çıkınca herşeyi bırakıp pc başına koşuşumu görmeliydiniz
ben gördüysem çift çizgiyi herkes görürü canım umutsuzluk yok bana acaip bi pozitiflik geldi bugun umutsuz olana kızcam umutvar olcaz gelcek bebişlerimiz biz onun gelceğine tam inanmadığımız için bebişlerimizde annemiz bize güvenmiyo diye gelmiyolar
Valla canım zaman oluyor ben de senin gibi düşünüyorum bebegimiz olsa kimbilir ne kadar mutlu oluruz şenlik gelir diye ama işte herşeyi mahvetmeyi biliyorlar.. Klomen aldım iğne yaptım onca strese giriyorum ama kim için?? Gerek yok olursa kendiliğinden olur ya değilse doktor iğne ilaç hiçbirşey istemiyorum..
sezgim senin kaçıncı gün canım? benim geçtiğimiz 2 ay 18. ve 19. günde yakaladım çift çizgiyi sadece bu ay 16 ve 17.günlerde yakaladım, her ay değişebilri hayatım stres yapma sakın mutlak ayakalarsın 2.çizgiyi
Doğru diyorsun canım ama ben kendime böyle hormon yükleyip, onca strese girip kendime dert ettikçe bir de onunla sorunlar yaşamayı kaldiramam.. Gizem kadar sorunlarımız yok çok şükür kendi aramızda ama yok yoruldum kirilmaktan... Alttan aldıkça da batıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?