HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

tabi canım allah büyük en hayırlı zamanda (ama tez zamanda:)) hayırlı evlat versin inş hepimize benimki zaten fırsat kolladığı için ilişki için çocuk bahane oluyo ona normalde bende senin gibi istemezdim şimdi isteyince hadi yapalım deyince ekmeğine yağ sürülüyo bide ben hadi yapalım deyipte o yapmayınca benim küsceğimi ve senin yüzünden bu ayda olmadı diceğimi biliyo o yüzden hiç bulaşmak istemiyo:))

benimde dün çatladı adım gibi eminim ama dün çalışma olmadı ama pazar olmuştu,bugün olsa işe yararmı bilemem ya canım sanırım gerçekten gereksiz stres yapıyoruz ve bieşler olamdıkçada kendi kendimize herşey batar oluyo bize o yüzden biraz sakin olmamız lazım sanırım aranızdaki sorun nedir bilemem ama umarım biranönce düzelir...

canım yumurtladıktan 14 gün sonra adet olman beklenir genelde, klomenden sorna benimki düzene girmişti umarım seninide öyle olur ama en garantisi 20 gün sonra test yapman sanırım

günaydın kızlar:))))dün keseyi gördük...2 hafta sonra da kalp atımını duymaya gitçez allah herkese nasip etsin inş......

gözün aydın canımmmm, ohh çok şükür hadi allhım sağlıkla sıhhatle kucagına almayı ansip etsin inşallah, amin canım

aaa kızdıryosunuz ama sizde onca tedavi onca hormon yüklemesi buna bağlı olarak onca kilo stres sonra ee hadi kızdım aramız bozuk istemiyorum kızlar kendinize gelin ayol anne olcaz düşünsenize ne kadar güzel bi duygu hamile olunca göbüşümüz kocaman olcak eşlerimizle birlikte göbüşümüzü sevcez güzel güzel hamile kıyafetleri giycez sonraaa bebişimiz olcak sabır kızlar sabır hepimiz bu süreçte fazla alıngan ve duygusalız ayrıcada stresliyiz bazı şeyleride biz büyütüp adamlara saldırıyoruz

günaydın kızlar
Günaydın nesnesiimm

günaydın kızlarr küstüm size valla akşam o kadar sevinçle lavaboda ovu'de çift çizgiyi görünce size yazdım koşa koşa soru sordum kimseden ses çıkmadı çok kırıldım
anacım hiiiç kırılma bende kırılıyom diyom ama akşam zaten pek yazan olmuyo online olan çok ama fırsat bulup yazamıyolar. bu arada 14:) parantez içideki simge ağlama simgesi

ahh ahhh ben daha çift çizgiyi bile göremedimm. Demekki ben hiç yumurtluyamıyomuşum acebaa yumurtalarım mı tembel.. ne çok kötü şeyler geliyo aklıma..
Günaydın şekerpareleeeeeeeeeer
günaydın şekerrr

günaydın kızlar:))))dün keseyi gördük...2 hafta sonra da kalp atımını duymaya gitçez allah herkese nasip etsin inş......

Günaydın canım.. Hayırlı olsun canım benim inşallah pıtılarınıda duyarsın. Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin..

maşallah valla biz ilk evlendiğimizde de böyleydik hafta da 1 bilemedin 2 , eşim çok düşkün değildir o yüzden biraz fazla geldi bu tempo sanırım, valla ne diyordu şems olduğu kadar ,olmadığı kader...

sezgim senin kaçıncı gün canım? benim geçtiğimiz 2 ay 18. ve 19. günde yakaladım çift çizgiyi sadece bu ay 16 ve 17.günlerde yakaladım, her ay değişebilri hayatım stres yapma sakın mutlak ayakalarsın 2.çizgiyi

Valla canım zaman oluyor ben de senin gibi düşünüyorum bebegimiz olsa kimbilir ne kadar mutlu oluruz şenlik gelir diye ama işte herşeyi mahvetmeyi biliyorlar.. Klomen aldım iğne yaptım onca strese giriyorum ama kim için?? Gerek yok olursa kendiliğinden olur ya değilse doktor iğne ilaç hiçbirşey istemiyorum..

Eşim dün belini inciltmiş, sarılıp mışıl mışıl uyuduk... Bu ay 1 cacık olmaz galiba...

Son düzenleme:

kız ne oluyor boyle teker teker dokuluyonuz hayırdır ıns

öyle düşünme sorununuz ne bilmem ama sen çocuğu eşin içinmi istiyosun kendin içinmi yoksa ikiniz içinmi çocuk olursa sadece eşinmi sevincekte kim için diyosun valla benim eşim odun gibidir sürpriz mürpriz hiç bilmez işine gelmez bi yapmadı kızdım iki yapmadı kızdım üçüncüde ee dedim ben ona sürpriz yapınca o utlu olunca ben mutlu oluyomuyum oluyorum o yapmayınca ben küsünce tartışıp mutsuz oluyomuyum oluyorum eee ozaman adamı böyle kabul etcen değişmiyo napıyım günlerimi zehir edince dahamı iyi olcak bunu sürpriz için düşünme ben sadece örnek verdim genel için düşün çocuk olunca sen mtlu olcaksan ne ala yani sanırım biraz bencil olmak lazım sadece kendimizi düşünerek mutlu olmayı öğrenmeliyiz galiba bilmem demek istediğimi anlatabildimmi
hem sen elinden geleni yap gerisini rabbime bırak tedavinede bence devam et sonra allah korusun zaman geç olursa daha çok üzülürsün

Son düzenleme:

bugün 18. günüm inşallah yakalarım yaa.. akşam 7de gene yapıcam bakalım.. bu sefer görücem ama yumurtalarım kendilerini hazırlıyolar şuanda akşam kocuman olucaklar yarında çatlıycaklar.. diye umuyorum inşallah ölede olur :26:

Doğru diyorsun canım ama ben kendime böyle hormon yükleyip, onca strese girip kendime dert ettikçe bir de onunla sorunlar yaşamayı kaldiramam.. Gizem kadar sorunlarımız yok çok şükür kendi aramızda ama yok yoruldum kirilmaktan... Alttan aldıkça da batıyorum..
Allah her isteyene versin ama beni hir süre teğet geçsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…