HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

inşallah canım ya bugun ya yarın yakalarsın çift çizgiyi mutlaka bu ay verimli geçecek gibi geliyo bana hadi hayırlısı, bazıları adete 1 hafta kala yakalıyo sakın stres yapma

seni çok iyi anlıyorum bende aynı şeyleri söylemiştim hormonalrı alan benim tripe giren eşim oluyo o zaman çocuk istiyorum demicek,her ne ise anlaşamadığınız nokta umarım biranönce çözümlenir eski neşene kavuşursun,mutlaka herşeyde bi hayır vardır

inş en kısa zamanda sen yeni periyoduna başlamadan çözersiniz sorunlarınıza tedavine devam edersin allah kimseye kaldıramayacağı yük vermezmiş malesef biz kadınlar fazla dayanıklı olduğumuz için her sorunla biz başetmek durumunda kalıyoruz tedaviyle kadın uğraşır adamın kaprisiyle kadın uğraşır ama cennette anaların ayağı altında oda öyle kolay değil işte inş mükafatımızı bu dünyadada öbür dünyada da alırız

Sağol canım inşallah.. Akışına bıraktım ne olacaksa olsun. Bu sabah ovulasyon testi falan yapmak gelmedi içimden..

sen yinede tedbirini al hayatım bakarsın akşama barışmış olursunuz sen yine de testini yap aklında soru işareti kalmasın bence, allahım biranönce huzurunuzu yerine getirsin..

günaydın kızlarrrr
günaydın annecikk

ah canım kıyamam oluyo öle ilk buraya anlatmak paylaşmak istiyosun.
inanıyorum gelsin diye bekliyorum gelecek diyorum ama o sıpa beni bekletmeyi benle şakalaşmayı seviyo ama bu ay gelsin bak ben ona neler yapıcammm

inşallah canım ya bugun ya yarın yakalarsın çift çizgiyi mutlaka bu ay verimli geçecek gibi geliyo bana hadi hayırlısı, bazıları adete 1 hafta kala yakalıyo sakın stres yapma

İnşallah canım yaa.. bide az önce okudum yumurtlamadan 14 gün sona oluyo adet dedi biri kim yazdı hatırlamıyom iyice stres oldum benim adetime 14 günden az kaldı çünküü inşallah Rabbiminde izniyle gelir bu ay bebişlerimiz

kızlar birbirimize duamı okusak napsak herkez teker teker yelken indirmeye başladı dua zincirimi oluştursak napsak

ben yazdım canım benim yumurtladıktan sonra 14.gün adet olması beklenir kadınalrın senin belki batın doğru hesaplamamışsındır ya da bu ay gecikecektir sen kaç günde bir regl oluyosunki?

Selam kızlar
sabah devlet hastanesine gittim ve özelin gözünü sevim diye bir kere daha dedim.
Tahliller cok fazla tutuyordu 785 tl falandı sımdı tam hatırlamıorum bende ne gerek var devlette yaptırım cocugum ıcın kullanırım o parayı dedım
ama ınanın devletın kapısından gırmek zulum

Doktora gırdım esımı almadı dedım nıye almıyorsunuz almıyoruzda ondan dıyor dedım hamıleyım baska bır hastaneye gıttım tahlıl verdıler bunları yaptırmak ve bıde burada durumu gormek ıstedım dedım ıste gec bakalım dedı baktı kı ben gormuyorum tek kendı goruyor
baktı baktı baktı sonra tamam kalk dedı kalktım bır kagıt verdı 6 haftalık dedı deım normalmı yanı normal normal ne olacka kı 23 ocak son bat demedınmı dedı :S
neyse sonra tahlıllerı verdı
bıde sey dıo normalde bız dısardan gelenlere bakmıoruz ama neyse bu seferlık olsun
verdı gıt yaptır labaratuarda dedı gıttım ıste bır Allah ın kuluda acmısın bunlar ac tok yapılcak demedı Allahtan ben bılıyordum ac olacagını ac gıttım

valla bunları bı temız dovcen ya :S

neyse ısın tek karlı yanı 5 6 tahlıl harıc dıgerlerı bedava olacak ıns yarın oglen 2 de verecekler sorun cıkmadan alırsam sonucları cok sukur der bıdaha gıtmem devlete ıns :S

bende 28 ocakta düşük yaptım ve kanamam biteli 12 gn falan oldu. hemn bebek istioruz biz ama ben korkuyorum bu durumu yaşayan warmı aranızda bide kendimi hamile gibi hissediyorum üztmde halsizlik ağırlık war ??? inş hamileyimdir :)

Son düzenleme:
ben yazdım canım benim yumurtladıktan sonra 14.gün adet olması beklenir kadınalrın senin belki batın doğru hesaplamamışsındır ya da bu ay gecikecektir sen kaç günde bir regl oluyosunki?

31 günde bir oluyorum. geçen ay 24ocaktaydım ama 23 şubatta geldi bu ayda 22 martta gelebilir belkide 23 martta gelir..

hay allam bide dövseymiş bari şaka gibi
neyse o parayla bebişe ciciler alırsın,zor durumdan değilsen gitme derim bir daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…