HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

beebeek geçmişi okudum,çok geçmiş olsun canım,umarım çarşamba pıt pıtları duyacaksın dualarım seninle
tesekkür ederim canımm insallahinternetten bakıyorum biraz sonradan duyanlar var ama duyamayanda cok varmıs resmen posası alınmıs meyva gibiyim düsünemiyorum konusamıyorum cok garip bi haldeyim belirsizlik ne kötü bişeymiş beklemek cok zor 1 gün bile gecmiyo yarını zor bekliyorum ya yine duyamazsam 1 hafta 10 gün bekleyelim derse nasıl beklerim bilmiyorum allah herkese tasıyabilecegi kadar yük verirmiş bende bunları tasıyabilecek güçteyim demekki diye düsünüyorum isyan etmek istemiyorum bundan fazlasını da kaldıramıcam gibi geliyo ama öyleyse yarın duyarım zaten kalp atısını duyamazsam daha da tasıyabilecegimi görücem zaten aglasam da sızlasam da öldürmeyen acı güçlendirecek malesefherkes daha cok gencsiniz olur diye moral vermeye calısıyo haklılar daa tabii ama ben o tarafından bakamıyorum su an tek istedigim küçük bebegimin kalp atıslarını duymak beni hayatta hiçbişey daha mutlu edemez hakkımızda hayırlısı diyebiliyorum sadece allahım inşallah aklımızdakini hakkımızda hayırlı eder hepimizin

aman sabah sabah ugrasmamak vede tahlıllerı yaptırmak ıstedıgım ıcın sesımı cıkarmadım normalde gayet cazgırımdır ama
hıc bebısımıde karnımda germek ıstıyorum uzerıme bı dıngınlık geldı bu aralar hakıkaten

Evet babaların hayrına yapmıyorlar ama ınsan muamelesı yapıorlar hakıkatten

hay allam bide dövseymiş bari şaka gibi
neyse o parayla bebişe ciciler alırsın,zor durumdan değilsen gitme derim bir daha

yok canım normalde hep ozelde yaptırıcaktım herseyıde o parada epey cok hakıkatten epey cıcı bıcı alırım dıye gıttım devlete
sıkayet etsende bunları soyu tukenmez valla

ufff yaaa bende sanki birşey yok gibi:2: tahmini ovu.haftası ve öncesi mik mik oldu amaaa:18:umutlu değilim..
hani hamileler hep yazıyorya hissettim farklıydı falan diye,o his yok bende işte

inşallah canım olur da şaşırırız diyeceğim. çünkü bende aynı senin gibiyim. gerçi belirtiler için daha erken ama. insan işte umut dünyası. öğenmek istiyo. öğrenince bitmiycek ama işte bilip ona göre davranırım diyosun..bu hafta sonuna kadar beklememiz gerekecek. ben dün dayanamayıp test yaptım. tabiki sonuç negatif. çok erken çünkü. en erken pazara bişeyler görülür....aman bekleyelim ve adet olmamayı umut edelim.işte hepsi bu... bak ne kadar kolay söyledim dimi..

31 günde bir oluyorum. geçen ay 24ocaktaydım ama 23 şubatta geldi bu ayda 22 martta gelebilir belkide 23 martta gelir..

eneee hemen hemen aynı regl gunlerimiz benimkide 24 ocak-22 şubat ben 24 mart diye bekliyorum batımı çünkü ayın 10unda çift çizgiyi gördüm ama bence sen bugün ya da yarın görceksin çift çizgiyi kasıklarda agrı ve akıntın varmı??

bebekimmm bak yine hafiften üzgün gördüm seni, kaygılanman çok doğal hayatım ama biliyosunki bizim fasülye nazlı öle her doktora göndermez sesini duyurmaz yarın olsun bak nasıl güm güm duyuyosun kalp atışlarını

canlarıııım günaydınnnnn nasılsınız? Beebeek nasılsın? Bende dün değerlerimi kontrol ettirmek için sağlık ocagına gittim öğleden sonra tahlil sonucum çıkacak inşallah düşmüştür değerim.Bende akşam bir soru sormuştum herkes burdayken tekrar soryım.İncir kürünü kullananlar nasıl ve kaç gün kullandıklarını yazabilir mi.Netten baktım bi yerde toplam 42 biryerde 50gün kullanmak gerek diyor,bide bu soğan kürünü adetin14.günü başlamak gerekiyorsa adet günü geçmediği için bebek varsa bilemeyiz bu durumda bebek varsa zararı olur.Nasıl ne zaman kullanmak gerek deneyenler anlatabilir mii

yok yok stres yapma sen hıc kendıne de bebısıne de
yarın guzel haberlerle geleceksın ınsallah
bebek ısı tamamen mucıze Rabbımın bızlerı sundugu
bence bellı bır perıyodu yok herkesde farklı yollarla oluyor farklı ılerlıyor
bence dedııgın gıbı rabbım tasıyabılecegımız yuklerı verıor ınsallah kı senın bu yukun yarın bıttıcek

yok canım normalde hep ozelde yaptırıcaktım herseyıde o parada epey cok hakıkatten epey cıcı bıcı alırım dıye gıttım devlete
sıkayet etsende bunları soyu tukenmez valla

bide hep mi böyle çıkar geçen annem gitmiş doktora onuda çıldırtmışlar,tek tük çıkıyor devlette olupta adam gibi çalışan

cok gecmiş olsun canım cok üzüldümkanaman bittikten sonra calısma olduysa hamile olabilirsin adet tarihini bilmiyosundur sanırım dimi??düsükten sonra adet görmeden hamile oldugunu ögrenenler varmıs sende öyle olabilirsin insallah da öyledir

Seni çok iyi anlıyorum canım...
En güzel cümlen son cümlen....
Allahım inşallah aklımızdakini hakkımızda hayırlı eder hepimizin...

moral bozmak yok. canım Allahın izniyle herşey güzel olcak. pıtpıtlarıda duyacaksın inşallah. iyi düşün iyi olsun. canım aklına kötü şeyler getirme. o kadar iyi anlıyorumki seni. yaşadım hemde acı acı. herşeyi bekleyerek hemde beklemeyerek....şu an saattler geçmiyor biliyorum. ya duyamazsam diyosun o zman ne olcak araştırıyosun örneklere bakıyosun işin içinden çıkmaıyosun hem umutlanmak istiyosun hemde umutlnmamak. o kadar iyi anlıyorum ki seni. ama beklemek ve dua etmekten başka yapacağımız bişey yok. nasipppcanımmm.inşallah Rabbim senin yüzüne bakacak.

ah yavrum inşallah yaaabenimde dün 8 gün vardı akşam dayanamayıp yaptım test,hani belki ikizdir hemen belli olur belki diyetabiki de negatif
sanki birini doğurdumda bide ikiz bekliyorum hahahahahaaa

Canım özel hastane babasının hayrına yapmıyor demedim tam bir yanlış anlama olmuş:)))
Devlet hastanesi sanki özel hastane, sanki babalarının hayrına yapıyor diyorum:))
Ben de özele gidiyorum valla devlette hemşireler geriyor beni. Sanarsin doktor kendileri gibi milleti tersliyorlar. Tabii garibani ezmek kolay. Sıkıyorsa makam konum sahibi birine yapsınlar.

aminn kuzucum aminnninsallah yarın üzüntülerim son bulur neden bilmiyorum ama sanki bebegimi kaybedicem gibi geliyo bogazım da agrıyo cok grip oldum bide üstüne ateslenirsem diye de korkuyorum hersey üst üste geldi yarın son bulur tüm korkularım insallah hissettigmi sandıgım seyin evham oldugunu görürüm umarımkız bebekler daha gec canlanırmıs yazmıslar baska bi sitede okudum ona tutundum su an zaten kız olucak bence diyodu herkes o yüzden gec duyarız insallah kalp atıslarını anneannesine 50 babasına da 30 yas hediyesi olucak eger gelmeye karar verirse annem 21 ekim eşim de 9 kasım ikisinin ortası olucak allah nasip ederse

ah yavrum inşallah yaaabenimde dün 8 gün vardı akşam dayanamayıp yaptım test,hani belki ikizdir hemen belli olur belki diyetabiki de negatif
sanki birini doğurdumda bide ikiz bekliyorum hahahahahaaa

heheee o da iyiymiş. umut fakirin ekmeği işte. ya tutarsa...günlerin geçip batın gelmemesini bekliycez artıkın. ay böyl eidyorum da içimde fırtınaklar kopuyo. tuttumu , tutmadımı, büyüdümü değerim arttımı, bi test daha yapsammı, yok çıkmaz,,kendini kandırma,,,,bak kasığında ağrıyo adet olacaksın işte...beynimde bin tilki dolaşıyo bininin de kuyruğu birbirine değmiyo yahu.

yaaa arkadaşlar ben normalde 28 günde bir oluyordum 10 martta olmam gerekirken halen birşey yok dün akşam idrar testi yaptım negatif. ama dünden beri yumurtalıklarım ve belim çok ağrıyor yürüken çok kasıyor beni. ya bari adet olsam düzensizliği de beter birşey...

aaa hani geçen gün kızmıştın kendine üzülüp onuda üzdüğün için,moral bozmak yok,bak göreceksin "anneciğim üzülme ben buradayım" diyecek hepimiz dua ediyoruz

o kadar güzel anlatmıssın ki resmen duygularıma tercüman olmussun canımm benimmbizi bizden iyi kimse anlamıyor ki zaten herkes moral verme ugruna sacmalıyo resmen bende hep pozitif düsünmeye calısıyorum görücem kalp atıslarını diyorum ama bazen umutsuzluk geliyo gidiyo kendim gibi duygularım da gelgitli bu aralar

inşallah yarın güzel haber alacaksın,kendini üzme güzel düşün canımben hissediyorum güzel olacak yarın senin ve bebeğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…