- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #9.781
tesekkür ederim canımm insallahbeebeek geçmişi okudum,çok geçmiş olsun canım,umarım çarşamba pıt pıtları duyacaksın dualarım seninle
Özel hastane sanki babalarının hayrına yapıyorlar. Ne demek dışarıdan gelene yapmıyoruz??? Devlet hastanesindeysem yapmak zorundasınız diyeceksin. Insan gibi davranmayacaksin böylesine. Köpek gibi azarlayacaksin oylesini..
hay allam bide dövseymiş bari şaka gibi
neyse o parayla bebişe ciciler alırsın,zor durumdan değilsen gitme derim bir daha
ufff yaaa bende sanki birşey yok gibi:2: tahmini ovu.haftası ve öncesi mik mik oldu amaaa:18:umutlu değilim..
hani hamileler hep yazıyorya hissettim farklıydı falan diye,o his yok bende işte
31 günde bir oluyorum. geçen ay 24ocaktaydım ama 23 şubatta geldi bu ayda 22 martta gelebilir belkide 23 martta gelir..
tesekkür ederim canımm insallahinternetten bakıyorum biraz sonradan duyanlar var ama duyamayanda cok varmıs resmen posası alınmıs meyva gibiyim düsünemiyorum konusamıyorum cok garip bi haldeyim belirsizlik ne kötü bişeymiş beklemek cok zor 1 gün bile gecmiyo yarını zor bekliyorum ya yine duyamazsam 1 hafta 10 gün bekleyelim derse nasıl beklerim bilmiyorum allah herkese tasıyabilecegi kadar yük verirmiş bende bunları tasıyabilecek güçteyim demekki diye düsünüyorum isyan etmek istemiyorum bundan fazlasını da kaldıramıcam gibi geliyo ama öyleyse yarın duyarım zaten kalp atısını duyamazsam daha da tasıyabilecegimi görücem zaten aglasam da sızlasam da öldürmeyen acı güçlendirecek malesef herkes daha cok gencsiniz olur diye moral vermeye calısıyo haklılar daa tabii ama ben o tarafından bakamıyorum su an tek istedigim küçük bebegimin kalp atıslarını duymak beni hayatta hiçbişey daha mutlu edemez hakkımızda hayırlısı diyebiliyorum sadece allahım inşallah aklımızdakini hakkımızda hayırlı eder hepimizin
tesekkür ederim canımm insallahinternetten bakıyorum biraz sonradan duyanlar var ama duyamayanda cok varmıs resmen posası alınmıs meyva gibiyim düsünemiyorum konusamıyorum cok garip bi haldeyim belirsizlik ne kötü bişeymiş beklemek cok zor 1 gün bile gecmiyo yarını zor bekliyorum ya yine duyamazsam 1 hafta 10 gün bekleyelim derse nasıl beklerim bilmiyorum allah herkese tasıyabilecegi kadar yük verirmiş bende bunları tasıyabilecek güçteyim demekki diye düsünüyorum isyan etmek istemiyorum bundan fazlasını da kaldıramıcam gibi geliyo ama öyleyse yarın duyarım zaten kalp atısını duyamazsam daha da tasıyabilecegimi görücem zaten aglasam da sızlasam da öldürmeyen acı güçlendirecek malesef herkes daha cok gencsiniz olur diye moral vermeye calısıyo haklılar daa tabii ama ben o tarafından bakamıyorum su an tek istedigim küçük bebegimin kalp atıslarını duymak beni hayatta hiçbişey daha mutlu edemez hakkımızda hayırlısı diyebiliyorum sadece allahım inşallah aklımızdakini hakkımızda hayırlı eder hepimizin
yok canım normalde hep ozelde yaptırıcaktım herseyıde o parada epey cok hakıkatten epey cıcı bıcı alırım dıye gıttım devlete
sıkayet etsende bunları soyu tukenmez valla
cok gecmiş olsun canım cok üzüldümbende 28 ocakta düşük yaptım ve kanamam biteli 12 gn falan oldu. hemn bebek istioruz biz ama ben korkuyorumbu durumu yaşayan warmı aranızda bide kendimi hamile gibi hissediyorum üztmde halsizlik ağırlık war ??? inş hamileyimdir :)
inşallah canım olur da şaşırırız diyeceğim. çünkü bende aynı senin gibiyim. gerçi belirtiler için daha erken ama. insan işte umut dünyası. öğenmek istiyo. öğrenince bitmiycek ama işte bilip ona göre davranırım diyosun..bu hafta sonuna kadar beklememiz gerekecek. ben dün dayanamayıp test yaptım. tabiki sonuç negatif. çok erken çünkü. en erken pazara bişeyler görülür....aman bekleyelim ve adet olmamayı umut edelim.işte hepsi bu... bak ne kadar kolay söyledim dimi..
Canım özel hastane babasının hayrına yapmıyor demedim tam bir yanlış anlama olmuş:)))
aminn kuzucum aminnnyok yok stres yapma sen hıc kendıne de bebısıne de
yarın guzel haberlerle geleceksın ınsallah
bebek ısı tamamen mucıze Rabbımın bızlerı sundugu
bence bellı bır perıyodu yok herkesde farklı yollarla oluyor farklı ılerlıyor
bence dedııgın gıbı rabbım tasıyabılecegımız yuklerı verıor ınsallah kı senın bu yukun yarın bıttıcek
ah yavrum inşallah yaaabenimde dün 8 gün vardı akşam dayanamayıp yaptım test,hani belki ikizdir hemen belli olur belki diye tabiki de negatif
sanki birini doğurdumda bide ikiz bekliyorum hahahahahaaa
Inşallah bebekcimm stres yapma bak dün doktor ne güzel şeyler söylemiş. Hayırlısıyla alacaksın kucağına bana öyle geliyor:))
aminn kuzucum aminnninsallah yarın üzüntülerim son bulur neden bilmiyorum ama sanki bebegimi kaybedicem gibi geliyo bogazım da agrıyo cok grip oldum bide üstüne ateslenirsem diye de korkuyorum hersey üst üste geldi yarın son bulur tüm korkularım insallah hissettigmi sandıgım seyin evham oldugunu görürüm umarım kız bebekler daha gec canlanırmıs yazmıslar baska bi sitede okudum ona tutundum su an zaten kız olucak bence diyodu herkes o yüzden gec duyarız insallah kalp atıslarını anneannesine 50 babasına da 30 yas hediyesi olucak eger gelmeye karar verirse annem 21 ekim eşim de 9 kasım ikisinin ortası olucak allah nasip ederse
o kadar güzel anlatmıssın ki resmen duygularıma tercüman olmussun canımm benimmmoral bozmak yok. canım Allahın izniyle herşey güzel olcak. pıtpıtlarıda duyacaksın inşallah. iyi düşün iyi olsun. canım aklına kötü şeyler getirme. o kadar iyi anlıyorumki seni. yaşadım hemde acı acı. herşeyi bekleyerek hemde beklemeyerek....şu an saattler geçmiyor biliyorum. ya duyamazsam diyosun o zman ne olcak araştırıyosun örneklere bakıyosun işin içinden çıkmaıyosun hem umutlanmak istiyosun hemde umutlnmamak. o kadar iyi anlıyorum ki seni. ama beklemek ve dua etmekten başka yapacağımız bişey yok. nasipppcanımmm.inşallah Rabbim senin yüzüne bakacak.
aminn kuzucum aminnninsallah yarın üzüntülerim son bulur neden bilmiyorum ama sanki bebegimi kaybedicem gibi geliyo bogazım da agrıyo cok grip oldum bide üstüne ateslenirsem diye de korkuyorum hersey üst üste geldi yarın son bulur tüm korkularım insallah hissettigmi sandıgım seyin evham oldugunu görürüm umarım kız bebekler daha gec canlanırmıs yazmıslar baska bi sitede okudum ona tutundum su an zaten kız olucak bence diyodu herkes o yüzden gec duyarız insallah kalp atıslarını anneannesine 50 babasına da 30 yas hediyesi olucak eger gelmeye karar verirse annem 21 ekim eşim de 9 kasım ikisinin ortası olucak allah nasip ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?