- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #9.801
kuzum kendimle kavga halindeyim bütün gün zaten cok komik bir insan oldum kızıyorum kızıyorum yine üzülüyorum yine kızıyorum insallah yarın kendimle olan kavgam da son buluraaa hani geçen gün kızmıştın kendine üzülüp onuda üzdüğün için,moral bozmak yok,bak göreceksin "anneciğim üzülme ben buradayım" diyecek hepimiz dua ediyoruz
insallah kuzucum insallah duyarız nazlı kızım benim o sanırım kız olduguna iyice inanmaya basladım artıkeneee hemen hemen aynı regl gunlerimiz benimkide 24 ocak-22 şubat ben 24 mart diye bekliyorum batımı çünkü ayın 10unda çift çizgiyi gördüm ama bence sen bugün ya da yarın görceksin çift çizgiyi kasıklarda agrı ve akıntın varmı??
bebekimmm bak yine hafiften üzgün gördüm seni, kaygılanman çok doğal hayatım ama biliyosunki bizim fasülye nazlı öle her doktora göndermez sesini duyurmaz yarın olsun bak nasıl güm güm duyuyosun kalp atışlarını
eneee hemen hemen aynı regl gunlerimiz benimkide 24 ocak-22 şubat ben 24 mart diye bekliyorum batımı çünkü ayın 10unda çift çizgiyi gördüm ama bence sen bugün ya da yarın görceksin çift çizgiyi kasıklarda agrı ve akıntın varmı??
kuzum kendimle kavga halindeyim bütün gün zaten cok komik bir insan oldum kızıyorum kızıyorum yine üzülüyorum yine kızıyorum insallah yarın kendimle olan kavgam da son bulur
aminn tatlım insallah yarın da yine güzel seyler söyleyebilirInşallah bebekcimm stres yapma bak dün doktor ne güzel şeyler söylemiş. Hayırlısıyla alacaksın kucağına bana öyle geliyor:))
canlarıııım günaydınnnnnnasılsınız? Beebeek nasılsın? Bende dün değerlerimi kontrol ettirmek için sağlık ocagına gittim öğleden sonra tahlil sonucum çıkacak inşallah düşmüştür değerim.Bende akşam bir soru sormuştum herkes burdayken tekrar soryım.İncir kürünü kullananlar nasıl ve kaç gün kullandıklarını yazabilir mi.Netten baktım bi yerde toplam 42 biryerde 50gün kullanmak gerek diyor,bide bu soğan kürünü adetin14.günü başlamak gerekiyorsa adet günü geçmediği için bebek varsa bilemeyiz bu durumda bebek varsa zararı olur.Nasıl ne zaman kullanmak gerek deneyenler anlatabilir mii
inşallah yarın güzel haber alacaksın,kendini üzme güzel düşün canımben hissediyorum güzel olacak yarın senin ve bebeğin için
bak göreceksin inşallah yarın koşarak güzel haberleri vermeye geleceksin bizlere
nabersini kızlar. ne var ne yok...
benim solkasığımda bir ağrı varki somayın. bazen nefes almakta zorlanıyorum o kadar yani...adetime 1 hafta var. yine hastalanacağım galiba. bu kasık ağrısı onun beliritisi. bu ayda tutturamadık galiba. neysem öyle işte.
bide hep mi böyle çıkar geçen annem gitmiş doktora onuda çıldırtmışlar,tek tük çıkıyor devlette olupta adam gibi çalışan
ah yavrum inşallah yaaabenimde dün 8 gün vardı akşam dayanamayıp yaptım test,hani belki ikizdir hemen belli olur belki diye tabiki de negatif
sanki birini doğurdumda bide ikiz bekliyorum hahahahahaaa
Canım özel hastane babasının hayrına yapmıyor demedim tam bir yanlış anlama olmuş:)))
Devlet hastanesi sanki özel hastane, sanki babalarının hayrına yapıyor diyorum:))
Ben de özele gidiyorum valla devlette hemşireler geriyor beni. Sanarsin doktor kendileri gibi milleti tersliyorlar. Tabii garibani ezmek kolay. Sıkıyorsa makam konum sahibi birine yapsınlar.
aminn kuzucum aminnninsallah yarın üzüntülerim son bulur neden bilmiyorum ama sanki bebegimi kaybedicem gibi geliyo bogazım da agrıyo cok grip oldum bide üstüne ateslenirsem diye de korkuyorum hersey üst üste geldi yarın son bulur tüm korkularım insallah hissettigmi sandıgım seyin evham oldugunu görürüm umarım kız bebekler daha gec canlanırmıs yazmıslar baska bi sitede okudum ona tutundum su an zaten kız olucak bence diyodu herkes o yüzden gec duyarız insallah kalp atıslarını anneannesine 50 babasına da 30 yas hediyesi olucak eger gelmeye karar verirse annem 21 ekim eşim de 9 kasım ikisinin ortası olucak allah nasip ederse
valla bana bunalım geldi hapda sinir yapıyo herşeyi kırıp atasım varToplam 15 kullanıcı konuyu okuyor. (13 üye ve 2 ziyaretçi)
elif_ozy, Beebeek, cimcimesultan, Ozlem_ahmet, Elosum86, Sezggi, Elsinore, hsst, ELSEL, nesrin6868+, tazebahar, su_sisesi, OZSER0801+
nabersiniz canlarımmm wala giremiyorum bu ara pek nessrinn bnde snin gibi baya bir yoğunlaştım işe bu ara:)
lütfen bu sorularımıda aydınlatabilir miyiz
valla bana bunalım geldi hapda sinir yapıyo herşeyi kırıp atasım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?