HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

aaa hani geçen gün kızmıştın kendine üzülüp onuda üzdüğün için,moral bozmak yok,bak göreceksin "anneciğim üzülme ben buradayım" diyecek hepimiz dua ediyoruz
kuzum kendimle kavga halindeyim bütün gün zaten cok komik bir insan oldum kızıyorum kızıyorum yine üzülüyorum yine kızıyorum insallah yarın kendimle olan kavgam da son bulur

insallah kuzucum insallah duyarız nazlı kızım benim o sanırım kız olduguna iyice inanmaya basladım artık

diyom ya aynıyız diye ben 10unda yaptım silikti 9unda yaptım silikti 8de yaptım tekti. 11inde yaptım silikti inşallah bugün çift ağrı ara ara oluyo akıntım var jel gibi ama yapışkan bide. inşallah kaçırmam bu ay

lütfen bu sorularımıda aydınlatabilir miyiz

nbrrr elsel 'imm bizim senle batımız aynı bnde hiç bir blrti yok gene adet olcam gliba yaaa:

Toplam 15 kullanıcı konuyu okuyor. (13 üye ve 2 ziyaretçi)
elif_ozy, Beebeek, cimcimesultan, Ozlem_ahmet, Elosum86, Sezggi, Elsinore, hsst, ELSEL, nesrin6868+, tazebahar, su_sisesi, OZSER0801+

nabersiniz canlarımmm wala giremiyorum bu ara pek nessrinn bnde snin gibi baya bir yoğunlaştım işe bu ara:)

ah yavrum inşallah yaaabenimde dün 8 gün vardı akşam dayanamayıp yaptım test,hani belki ikizdir hemen belli olur belki diyetabiki de negatif
sanki birini doğurdumda bide ikiz bekliyorum hahahahahaaa

8 gun halada ımkansızmıs be kuzum
bıde ıkızdır demısın ya ıcıne doguyordur belkıde

hemsıresı hasta bakıcısı doktoru hepsı antıka
ozel muayenelerı varsa gıt ama agam pasam ılgılenırler

:) ay ne guzel olur yas hedıyelerı
bende kız bebeklerın daha yavas ılerledıklerını duymustum bu arada kese ne kadar dı son gıttıgınde hatırlıyormusun canım?
benım bugun 20 mm dı gercı devlet hastanesının makınaları bıle antıka duruyordu ya ama olsun hanı bır gun ara vardı ya aramızda bızde kendı ıcımızde takıp edebılırız gelımısımı dıe sordum

canısı bak kendini ben şöle hissediyom diye bunalıma sokma.. iyi düşün iyi olsun.. ben iyi olacağına yarın duyacağına inanıyorum sende inancını kaybetme

valla bana bunalım geldi hapda sinir yapıyo herşeyi kırıp atasım var

bu arda kızlar ben devlet hastanesine acil gittim 2 ay önce ne deseler begenirsiniz bagırsaklarda şey var gaz bide diyeri bana bi hap yazdı sıvı al dedi ertesi gün doktoruma gittim meger iltihaptan sansı oluyormuş birde yumurtta oluşmuş orda yerin dibine girmiştim annemler kaynanam arıyo neyin varmış ben gazz varmış diyom nasıl utanmıştım fakat durum farklıymış ben onları doktor yapanın varya neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…