HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

hadi yaaa doğrudr canım walla ama sabret 1 kutun kalmış göz açıp kapayana kadar gççeek ,inşş gnra glsin hızla çalışmalar:)sonrada bebişşşşlerrr:):)
valla bitseydi bir hap içmeyi sevmiyorum birde buda sinir yapıyo geriliyorum birde göğüsler şişiyo agrıyo ha bide o işde kuruluk oluyo toptan içsem ne olurki :)))))))))99

tamam işte yapışkan olması yumurtladığını gösteriyo sen testi yapmadan 4 saat önce sıvı almamaya dikkat et olurmu, bence bugün çifti yakalayacaksın

merhabahayat canım incir kürü kaç gün yapılıyor bilmiyorum ama 9-10 tane inciri 4 e bölerek yarım litre suda ağzı kapalı tencere içinde 10 dakika kaynatıyosun sonra ılıdıktan sonra içiyosun, sabah akşam taze yapıp kullanıyosun genelde adetin 2. günü başlıyolar ama sonucta incir meyve zararı olmaz kaç gün içersen faydası olur bildiğim bu kadar hayatım

valla bitseydi bir hap içmeyi sevmiyorum birde buda sinir yapıyo geriliyorum birde göğüsler şişiyo agrıyo ha bide o işde kuruluk oluyo toptan içsem ne olurki :)))))))))99

btcek inş btcekkk wala yapar nesrinim doğrudur.off brde kuruluk muu o işte en beterii

yokk yokkk toptn öbür tarafa gidersin maazallah sen en iisi tekkk tekk iççki sapa sağlam kal cnım bnm:):)azıcık sinrleride idare etcen artık npcann:)

teşekkür ederim canımm

hemde nasıl ayy yanıyom resmen birde afedersin isteksizlik oluyo herife yaklaşasım yok aksi benimkide bu durumlarda isteyecegi tutuyo valla ekiyom unutturuyom bi şekilde :))))))))

lütfen bu sorularımıda aydınlatabilir miyiz

canım ben yapmadım ama incir kürü için adetin 2.günü yapılmaya başlanıyo 12.gün bırakılıyo demişti bana burdan arkadaşlar soğan kürünü ben daha önce araştırmıştım adet olamıyorum diye yumurtalıkları çalıştırıp adet olmanı sağlıyomuş eğer kist varsa felan soğan suyu içerken kanama oluyomuş diye okumuştum ama onun belli süreleri var seninde dediğin gibi heryerde farklı yazıyor incir kürünü araştırmadım burdan kızların dediği kadar biliyorum ama soğan suyu kanama sağladığı için fazla içmek sakıncalıymış bebek varsa düşükle sonuçlandırabiliyormuş o yuzden bende üzerine felan adet olmuşş olurum belki diye korktum hemde üşendim içmemiştim ama incir kürü adetin 2. günü başlanıp 12. günü biteceği için bence yapılabilir

ya benim mm deil de cm yazıyo onu mme göre mi düsünücem ki anlayamadım nette de bakıyorum ne kadar olmalı kese diye hep mm yazıyo bana dr 6+4 dedi dün kese 2,12 cm cmtesi gittigimde 1.00 cmdi bebek 0.21 cm yolk sac 0.39 cm yazıyo bebek 5+5le uyumlu kese 6+4 dedi ne demek anlamadım ki kuzum

nbrrr elsel 'imm bizim senle batımız aynı bnde hiç bir blrti yok gene adet olcam gliba yaaa:

hehe hoşgeldin canımmm. bende de yok bi belirti. bekliyorum batasıca batı. aman ya dün özellikle çok kasığım ağrıdı bugün geçti. reglden bikaç gün önce böyle oluyo genelde. bi kaç güne gelecek galiba kırmızılar. bu ay ovulasyon testide yaptım. uygun günlerde çalışamda oldu ama bi cacık olmaz gibime geliyo. sen de çalışmaları uygun günlerde yaptıydın dimi öyle hatırlıyorum ben

hadi bakalım can can berbaber bekliycez. belkide hiç belirti vermeden gelir bizim bebişler. ohhh gelsin göbüşler.....

tamam canım bence sıkıntı yapma bende 2 sınde gıttıgımde 0,429 cm ıdı
12 sınde yanı bugun gıttıgımde 2,00 cm ıdı
sanırım normal degerler buyuyor bebıs ıste

bence stres yapma kendıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…