- 3 Eylül 2012
- 676
- 47
- 68
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #9.821
günaydın kızlaaaar nasılsınız bakalım
valla bitseydi bir hap içmeyi sevmiyorum birde buda sinir yapıyo geriliyorum birde göğüsler şişiyo agrıyo ha bide o işde kuruluk oluyo toptan içsem ne olurki :)))))))))99hadi yaaa doğrudr canım walla ama sabret 1 kutun kalmış göz açıp kapayana kadar gççeek ,inşş gnra glsin hızla çalışmalar:)sonrada bebişşşşlerrr:):)
diyom ya aynıyız diyeben 10unda yaptım silikti 9unda yaptım silikti 8de yaptım tekti. 11inde yaptım silikti inşallah bugün çift ağrı ara ara oluyo akıntım var jel gibi ama yapışkan bide. inşallah kaçırmam bu ay
günaydın kızlaaaar nasılsınız bakalım
as canım iyiz sen bebiş nasılselammm kızlarrr nasılsınızz ?
valla bitseydi bir hap içmeyi sevmiyorum birde buda sinir yapıyo geriliyorum birde göğüsler şişiyo agrıyo ha bide o işde kuruluk oluyo toptan içsem ne olurki :)))))))))99
tamam işte yapışkan olması yumurtladığını gösteriyo sen testi yapmadan 4 saat önce sıvı almamaya dikkat et olurmu, bence bugün çifti yakalayacaksın
merhabahayat canım incir kürü kaç gün yapılıyor bilmiyorum ama 9-10 tane inciri 4 e bölerek yarım litre suda ağzı kapalı tencere içinde 10 dakika kaynatıyosun sonra ılıdıktan sonra içiyosun, sabah akşam taze yapıp kullanıyosun genelde adetin 2. günü başlıyolar ama sonucta incir meyve zararı olmaz kaç gün içersen faydası olur bildiğim bu kadar hayatım
selammm kızlarrr nasılsınızz ?
btcek inş btcekkk wala yapar nesrinim doğrudur.off brde kuruluk muu o işte en beterii
yokk yokkk toptn öbür tarafa gidersin maazallah sen en iisi tekkk tekk iççki sapa sağlam kal cnım bnm:):)azıcık sinrleride idare etcen artık npcann:)
hoşgeldin canımmmm,günaydın
valla bana bunalım geldi hapda sinir yapıyo herşeyi kırıp atasım var
lütfen bu sorularımıda aydınlatabilir miyiz
as canım iyiz sen bebiş
iyiyiz çok şükürr canım
ya benim mm deil de cm yazıyo onu mme göre mi düsünücem ki anlayamadım nette de bakıyorum ne kadar olmalı kese diye hep mm yazıyo bana dr 6+4 dedi dün kese 2,12 cm cmtesi gittigimde 1.00 cmdi bebek 0.21 cm yolk sac 0.39 cm yazıyo bebek 5+5le uyumlu kese 6+4 dedi ne demek anlamadım ki kuzum:) ay ne guzel olur yas hedıyelerı
bende kız bebeklerın daha yavas ılerledıklerını duymustum bu arada kese ne kadar dı son gıttıgınde hatırlıyormusun canım?
benım bugun 20 mm dı gercı devlet hastanesının makınaları bıle antıka duruyordu ya ama olsun hanı bır gun ara vardı ya aramızda bızde kendı ıcımızde takıp edebılırız gelımısımı dıe sordum
İsyanım var ulen dıyorsun he
valla bana bunalım geldi hapda sinir yapıyo herşeyi kırıp atasım var
nbrrr elsel 'imm bizim senle batımız aynı bnde hiç bir blrti yok gene adet olcam gliba yaaa:
canım sen ne hapı kullanıyodun
ya benim mm deil de cm yazıyo onu mme göre mi düsünücem ki anlayamadım nette de bakıyorum ne kadar olmalı kese diye hep mm yazıyo bana dr 6+4 dedi dün kese 2,12 cm cmtesi gittigimde 1.00 cmdi bebek 0.21 cm yolk sac 0.39 cm yazıyo bebek 5+5le uyumlu kese 6+4 dedi ne demek anlamadım ki kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?