HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

hemde nasıl ayy yanıyom resmen birde afedersin isteksizlik oluyo herife yaklaşasım yok aksi benimkide bu durumlarda isteyecegi tutuyo valla ekiyom unutturuyom bi şekilde :))))))))

sorma yaa o ynmayı bnde sürekli yaşıyorum bnide siprrmi tahrş yptığı için seni çok iyi anlıyormisteksiz isteksiz de hiç bişi olmuyo wala amnn onlrda anlamıyor hiç icene ypışıyorlar yakana:):):)ee npcan wala bnmki birde wemssn küser 1 2 gün öle de bir huyu wardır :

inş. önce sizlere sevinirim sonrasındada sıra bana gelir banada 1 hafta kaldı

kuruluk oldugu için yanıyor canım sanki merete biber dökmüşün aynen benimkide küser trip atar onu çekene kadar acıyı çek daha iyi kızz kafamda neler canlandırıyorum tık olmuyo

hoşş bulduk tatlımmm..bnde azıcık ucundan bile bir blrti yok :18::18::18:aynen bncede gelek gibi kırmızılar kii inşşş glmezzz:)aynen cnım bnde ovu.testi yptı uygun zmnları kolladımm hiç boş gçrmedm bakalım allhın taktiri artıkk boll bolll dua etcez artık sadece:)aynen cnım bnm berber bklicez.inşşş blrtisiz glrr ama ümitidim sıfır.

evet kuzum aslında büyüyo gelişiyo vee ben gec döllenme oldugundan öyle eminiim ki gec yumurtlama oldu bende diyorum cok da dikkate alınmıyo gec yumurtlama olsa bile duymaları gerekiyo heralde anlamadım aslında beni neden bu kadar erken cagardıklarını da anlamıyorum ki bi müsade etseler 10 gün sonra gel deseler duyucaklar belki de hatta ben yarın degil de 1 hafta sonra duyucam belki de ama yarın duyamazsam üzülücem yine anlayamadıgım cok sey var kafam karısık cok aslında bende seninle aynı zamanda cagarsalar bu cmtesi gidip duymam lazım kalp atısını aynı zamanlarda gitmiştik ya o zamana göre ben senin üstüne birsürü gittim ve hepsi de duymalıyız diyo ters bişey görüyolar sanırım

lütfen bu sorularımıda aydınlatabilir miyiz

ayy canım şimdi geçmişe bi baktımda yanlış oldu sanırım benim bahsettiğim 2. gün başlanıp 12. gün biten bal tarçın çörek otuydu yanlış blgi vermek istemem canım kusura bakma

kuruluk oldugu için yanıyor canım sanki merete biber dökmüşün aynen benimkide küser trip atar onu çekene kadar acıyı çek daha iyi kızz kafamda neler canlandırıyorum tık olmuyo

ewt aynı aynııı bnmde öle işte çokkk kötüüü bir durum ewt ya herifin tribini çekiceğime o acıyı çekerm daha iii

şaka bi yana da tatlım herşey kısmetle. ben burda deliliğe vurarak biraz zaman geçirmeye çalışıyorum. yoksa herşeyin hayırlısı. Allah ne derse olur. belki bizimde mucizemiz yakındır kim bilebilir. Rabbim yazmışsa olur başka diecek bişey yok. inşallah hayırlısıyla doğru zmanda nasibimizde varsa hepimize Rabbim nasip eder annelik duygusunu. çok güzel bi duygu çünkü...

canım senın sat bıraz daha ondeydı ya ondan snaırım ama olsun sıkma sen canını ben bu hafta duyacagımdan emın olamıyorum bıle ınan kı
sankı hala cok erken gıbı gelıor ama ınsallah duyarım cumartesı gunu ve ıns sende duyarsın yarın

ama duyamazsanda dedıgın gıbı sakın ol ve bence bekleyın bır hafta sonra hersey bellı olacka bence

bugun tekrar ovu. testi yapcam işe gelince kahvaltımı yaptım normalde bişey yemeyen ben anam şimdi bişey yememem gerekiyo ya gözümün önünden çaylar çikolatal börekler geçiyo hepsi şuan yanımda mevcut ama yiyemiyorum zamanda geçmiyo

aynen cnım burda böle şaka maka wakit geçiriyoruz.yoksa kendi kndimizi yeriz brda içimiz döküyoruz o yüzden sizlerii bu topiği çok sewiyorum bndan önce öle tkvimi göztlerdm ama şmdi öle değil:)öle herşey rbbimin elnde hakkımızda hayrlısınız wersin.ewt yaa annelik farklı geçen bi bebişi aldım elime ayy diyorum kşke sen bnm olsan emzirsem uyutsam öpee öpee koklaya koklaya brsemmmmmm bonyosnu yptrsam misss gibi gydirsem bütün waktımi onla gçrsemm off off rbbimmmm inşşş tezzz zamda bizede anneliği nasip ett inşşş

evet tatlım sata göre bakıp söylüyo öyle ama ne kadar yanlıs her satı 18 ocak olan aynı tarihte yumurtlucak diye bişey mi var bana 1 subatta yumurtlasan diye hesaplar yapıyolarda ben 5 subatta yumurtladım diye yırtıyorum kendimi hee diyo geciyo hiç önemi yok gibibende cok erken diye düsünüyorum ama drlar agızlarının ucuylaa hmm evet belki erken olabilir diyo amaann ne biliyim işte evham evham hiç bitmicek 9 ay bıyunca sanırım insallah kucagımıza alırız saglıkla da bu günleri gülerek hatırlarız sende hiç stres yapma eminim duyucaksın kalp atıslarını hersey yolunda gidicek bu arada bebiş kac cm di 0.21 cm yazıyo benim nasıl kalbi atıcak o kadar küçük anlamadım bi büyümesini bekleyemedi dr amcaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…