- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #9.841
hemde nasıl ayy yanıyom resmen birde afedersin isteksizlik oluyo herife yaklaşasım yok aksi benimkide bu durumlarda isteyecegi tutuyo valla ekiyom unutturuyom bi şekilde :))))))))
hehe hoşgeldin canımmm. bende de yok bi belirti. bekliyorum batasıca batı. aman ya dün özellikle çok kasığım ağrıdı bugün geçti. reglden bikaç gün önce böyle oluyo genelde. bi kaç güne gelecek galiba kırmızılar. bu ay ovulasyon testide yaptım. uygun günlerde çalışamda oldu ama bi cacık olmaz gibime geliyo. sen de çalışmaları uygun günlerde yaptıydın dimi öyle hatırlıyorum ben
hadi bakalım can can berbaber bekliycez. belkide hiç belirti vermeden gelir bizim bebişler. ohhh gelsin göbüşler.....
kuruluk oldugu için yanıyor canım sanki merete biber dökmüşün aynen benimkide küser trip atar onu çekene kadar acıyı çek daha iyi kızz kafamda neler canlandırıyorum tık olmuyosorma yaa o ynmayı bnde sürekli yaşıyorum bnide siprrmi tahrş yptığı için seni çok iyi anlıyormisteksiz isteksiz de hiç bişi olmuyo wala amnn onlrda anlamıyor hiç icene ypışıyorlar yakana:):):)ee npcan wala bnmki birde wemssn küser 1 2 gün öle de bir huyu wardır :
Merhaba kızlaaarrrrrr. Keyifler nasılll bakkalımmm
hehe hoşgeldin canımmm. bende de yok bi belirti. bekliyorum batasıca batı. aman ya dün özellikle çok kasığım ağrıdı bugün geçti. reglden bikaç gün önce böyle oluyo genelde. bi kaç güne gelecek galiba kırmızılar. bu ay ovulasyon testide yaptım. uygun günlerde çalışamda oldu ama bi cacık olmaz gibime geliyo. sen de çalışmaları uygun günlerde yaptıydın dimi öyle hatırlıyorum ben
hadi bakalım can can berbaber bekliycez. belkide hiç belirti vermeden gelir bizim bebişler. ohhh gelsin göbüşler.....
inş. önce sizlere sevinirim sonrasındada sıra bana gelir banada 1 hafta kaldı
Merhaba kızlaaarrrrrr. Keyifler nasılll bakkalımmm
evet kuzum aslında büyüyo gelişiyo vee ben gec döllenme oldugundan öyle eminiim ki gec yumurtlama oldu bende diyorum cok da dikkate alınmıyo gec yumurtlama olsa bile duymaları gerekiyo heralde anlamadım aslında beni neden bu kadar erken cagardıklarını da anlamıyorum ki bi müsade etseler 10 gün sonra gel deseler duyucaklar belki de hatta ben yarın degil de 1 hafta sonra duyucam belki de ama yarın duyamazsam üzülücem yine anlayamadıgım cok sey var kafam karısık cok aslında bende seninle aynı zamanda cagarsalar bu cmtesi gidip duymam lazım kalp atısını aynı zamanlarda gitmiştik ya o zamana göre ben senin üstüne birsürü gittim ve hepsi de duymalıyız diyo ters bişey görüyolar sanırımtamam canım bence sıkıntı yapma bende 2 sınde gıttıgımde 0,429 cm ıdı
12 sınde yanı bugun gıttıgımde 2,00 cm ıdı
sanırım normal degerler buyuyor bebıs ıste
bence stres yapma kendıne
lütfen bu sorularımıda aydınlatabilir miyiz
canım ben yapmadım ama incir kürü için adetin 2.günü yapılmaya başlanıyo 12.gün bırakılıyo demişti bana burdan arkadaşlar soğan kürünü ben daha önce araştırmıştım adet olamıyorum diye yumurtalıkları çalıştırıp adet olmanı sağlıyomuş eğer kist varsa felan soğan suyu içerken kanama oluyomuş diye okumuştum ama onun belli süreleri var seninde dediğin gibi heryerde farklı yazıyor incir kürünü araştırmadım burdan kızların dediği kadar biliyorum ama soğan suyu kanama sağladığı için fazla içmek sakıncalıymış bebek varsa düşükle sonuçlandırabiliyormuş o yuzden bende üzerine felan adet olmuşş olurum belki diye korktum hemde üşendim içmemiştim ama incir kürü adetin 2. günü başlanıp 12. günü biteceği için bence yapılabilir
kuruluk oldugu için yanıyor canım sanki merete biber dökmüşün aynen benimkide küser trip atar onu çekene kadar acıyı çek daha iyi kızz kafamda neler canlandırıyorum tık olmuyo
hoşş bulduk tatlımmm..bnde azıcık ucundan bile bir blrti yok :18::18::18:aynen bncede gelek gibi kırmızılar kii inşşş glmezzz:)aynen cnım bnde ovu.testi yptı uygun zmnları kolladımm hiç boş gçrmedm bakalım allhın taktiri artıkk boll bolll dua etcez artık sadece:)aynen cnım bnm berber bklicez.inşşş blrtisiz glrr ama ümitidim sıfır.
evet kuzum aslında büyüyo gelişiyo vee ben gec döllenme oldugundan öyle eminiim ki gec yumurtlama oldu bende diyorum cok da dikkate alınmıyo gec yumurtlama olsa bile duymaları gerekiyo heralde anlamadım aslında beni neden bu kadar erken cagardıklarını da anlamıyorum ki bi müsade etseler 10 gün sonra gel deseler duyucaklar belki de hatta ben yarın degil de 1 hafta sonra duyucam belki de ama yarın duyamazsam üzülücem yine anlayamadıgım cok sey var kafam karısık cok aslında bende seninle aynı zamanda cagarsalar bu cmtesi gidip duymam lazım kalp atısını aynı zamanlarda gitmiştik ya o zamana göre ben senin üstüne birsürü gittim ve hepsi de duymalıyız diyo ters bişey görüyolar sanırım
mrblar biz beklemedeyiz senin kırmızılar gelmemiştir inş.
şaka bi yana da tatlım herşey kısmetle. ben burda deliliğe vurarak biraz zaman geçirmeye çalışıyorum. yoksa herşeyin hayırlısı. Allah ne derse olur. belki bizimde mucizemiz yakındır kim bilebilir. Rabbim yazmışsa olur başka diecek bişey yok. inşallah hayırlısıyla doğru zmanda nasibimizde varsa hepimize Rabbim nasip eder annelik duygusunu. çok güzel bi duygu çünkü...
idare ediyoruz işte. beklemdeyiz. sen nassın bacım
Benim hala kahverengi arada kırmızı devam edio doktor kırmızıların çoğalırsa adet dedi böyle bakalım ne çıkıcak perşembe günü gidicem o zamana kadar kırmızılar çoğalmazsa
çok ilginç adetse artık tam olarak başlaması lazım hayırlısı inş. devam etemz kırmızılar
evet tatlım sata göre bakıp söylüyo öyle ama ne kadar yanlıs her satı 18 ocak olan aynı tarihte yumurtlucak diye bişey mi var bana 1 subatta yumurtlasan diye hesaplar yapıyolarda ben 5 subatta yumurtladım diye yırtıyorum kendimi hee diyo geciyo hiç önemi yok gibicanım senın sat bıraz daha ondeydı ya ondan snaırım ama olsun sıkma sen canını ben bu hafta duyacagımdan emın olamıyorum bıle ınan kı
sankı hala cok erken gıbı gelıor ama ınsallah duyarım cumartesı gunu ve ıns sende duyarsın yarın
ama duyamazsanda dedıgın gıbı sakın ol ve bence bekleyın bır hafta sonra hersey bellı olacka bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?