HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım bugun gıttıgım yer devlettı ve acıkcası konusmadı bıle kadın benımle ben sordum falan ama bebek ıle ılgılı konusmadı normal dedı sadece bebek boyumuzu da ınsallah cumartesı ogrenırım
bugun gırmesem ultrasona bu kadar rahatsız olmazdım valla

inşallah canım benim. bir hafta bekliycez ya herru ya merru....

hiç rahatsız olma kuzum içini ferah tut hersey yolunda gidicek zaten bişey olsa helede kadın kadın dogumcu sak diye söylerdi suratına üzülücekmisin aglarmısın hiç düsünmeden bak su an bana da bebek cok saglıklı kalbi bile atıyo hissi geldi bi umut geliyo bi umutsuzlukdr kasık agrsı gögüs hassasiyeti varmı dedi var dedim bunların olması cok güzel bizim için cok iyi dedi dünden beri midem de bulanıyo cok o bulandıkca ben seviniyorum

kızlar gizem gelmiş ee naptın canım valla çok merak ettim seni ve ettik sonuç ne oldu burada olmandan olumlu bişeyler çıkarayımmı

Kızlaaaar nasılsınız? Bugüne kadar herşeyimiz paylaştık aldığım güzel haberide hemen sizinle paylaşmak istedim,Ablamla konuştum kardeşimin eşi hamileymiş,O kadar çok sevindim ki sizlerle paylaştım,Elim ayağım titriyor.Birazda üzüldüm şu açıdan bende çok istiyorum bebeğim olmasını ama hala yok oturdum hem sevinçten hemde bu yüzden oturdum ağladım,Hemen sizlere koştum.Birazdan gidip sonuçlarımı alıcam değerlerim ne durumda öğrenmek için, dularınız eksik etmeyin inşallah düşmüştürde çalışmalara başlarım.Biraz öncede araştırma yaparken hakkında güzel yorumların yapıldığı bir doktor ve hastane buldum,28inden sonra oraya gitmeyi düşünüyorum,Dualarınızı eksik etmeyin

canım ne güzel rabbim sağlıklı sıhhatlı kucalarına almayı nasip etsin üzülme canım rabbim bizede nasip etcek o güzel duyguyu inş sonuçların güzel çıkarda çifte mutluluk yaşarsın

dün o sinirle üyelik iptal talebinde bulunmuştum aaa sabah bi kalktım gerçekten kapatılmış hesabım
yeniden üye oldum falan filaan uğraştım sabah sabah
neyse geldi akşam işte bizimki yazdığımı okudu geldi yanıma bazı yerlerde haklı bazı yerlerde haksızsın etkilenmem içinse bu yaptığın işe yaramadı dedi ayyyy delircektim nerdeyseee
işte sonra oturduk konuştuk ben sana ailem ayrıl dese ayrılırım diyorum ama onlarada tam tersi konuşuyorum huzurum için sizi bile silerim diyorum şuan bunu söylemem yanlış ama söylüyorum saçma sapan düşünme diye dedi.arada durmak zorundayım hem seni hem onları idare etmek zorundayım vs vs..
ben tabi hemen salak gibi ağlamaya başladım yine herzamanki gbi bununda baktım gözleri doldu sarıldı seni asla bırakmam öpüş kokuşş derken barıştık daha yeni aramız düzelmiş madem barışcaktın ne diye forumumdan ettin beni diye bidaha başladık kavga etmeye ahahhaahh
yemek yedik dışarı çıktık öyle düzeldi yanii. çalışmalara ara verceğimizi sanıyosan yanılıyosun dedi bideeee

canım ne güzel rabbim sağlıklı sıhhatlı kucalarına almayı nasip etsin üzülme canım rabbim bizede nasip etcek o güzel duyguyu inş sonuçların güzel çıkarda çifte mutluluk yaşarsın

teşekkür ederim canım benim,allahım dualarımızı duysun inşallah, en kısa zamanda hayırlısıyla hepimize bu mutluluğu yaşatsın

bencede hiç ara verme ve buradan ayrılacaqğına pişman olucaksın demiştim :)ve siz aşık birçiftsiniz her evlilkte sorunlar olur ama en önemlisi sevgiyi heyecanı yitirmemiş olmak

ayyy yerim yaa çok sevindim canım.. yani bunu başta konuşsaymış noluyomuş. sende kendi kendini üzüp yıpratmazdın neyse zararın neresinden dönsen kar.. iyi olmanıza çok sevindim.. Rabbim korusun Kulları bozmasın inşallah amiinn

ohhh iyi olmuş sana adam ne güzel cevabını vermiş çalışmalara son gaz devam yehuuuuu:)))) bak gördünmü bizim bilmediğimiz neler var sevinmelisin ki hem snei hem ailesini idare etmeye çalışna bi eşin var evet biraz ağır konuşmuş ama demekki sana onları söylediği sıralarda oda bunalımdaydı bakalım ailesiyle yada işinde neler yaşamıştı
neyse boşver artık bunları çok mutlu oldum canım bidaha öyle gereksiz şeyler düşünmezsin umarım

çok güzel olmuş canım

bencede hiç ara verme ve buradan ayrılacaqğına pişman olucaksın demiştim :)ve siz aşık birçiftsiniz her evlilkte sorunlar olur ama en önemlisi sevgiyi heyecanı yitirmemiş olmak

ay evet yeni hesap açana kadar boşlukta gibiydimmmm haklısın canım yaa işte düzeldi öyle

erkek işte baştan konuşamaz bilmiyomusun illaaaa kavga etmemiz lazımm şimdi yeni barıştık ya nasıl iyi nasıl iyi bu kavgaların en çok barışmadan sonraki kısmını seviyorum ahah

öyle denirmi ama nolursa olsunnn :| düşünürüm tabiki her kavgamızda aklıma gelir böyle şeyler benimşimdilik düzeldi bakalım kaç gün böyle sürerr
çok güzel olmuş canım
evet şekeriimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…