HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

bilemiyrum ki bende canım. en doğrusunu doktor bilir. perşembe mi gidecektin doktora. yada öyle bi plan varmıydı hatırlayamadımda..

Doktorum perşembe gel dedi elselcim ilaç bittikten sonra 1 hafta geçmesi lazım diye perşembe gidicem öle dedi

oh çok şükür:) çok sevindim cnm senin adına,durmak yok yola devam:))

kız halalık da cok guzel bır duygu ılk duydugumda bende hala olacaıgmı cocuk dusunmedıgımız halde ben 1 senelık evlıyım o hemen yaptı ılk ay haber verdıler yanı hata mı edıorum acaba dıe buruklasmıstım :S

ama yegende baska duygu yıyesın gelıor kız
hayırlı olsun sevındım

ve ınsallah en kısa zamanda kuzenı yetıstırırsın

ayy hadı gozun aydın canım cok sevındım
yenı ay yenı umut ve tazelenmıs ask
havada ask kokusu var kız

Gizemcim düzelmenizze çok sevindim canım bunlarla üzme kendini kocacığınla mutlu olmaya bak bi ablan olarak tavsiyem bu bende kulaklarımı tıkayıp sadece kocamla iyi olmaya bakıorum çokta güzel oluo ohhhh mis missss

ayy hadı gozun aydın canım cok sevındım
yenı ay yenı umut ve tazelenmıs ask
havada ask kokusu var kız

.tişkür ederiim hayatıımmm :) birazdan çıkıp kartı yatırcam sonra gelip sizin aldığınız internetten ovu.testlerinden alcammm

olmuyo işte öyle ben ister istemez takıyorumm :/
çok teşekkür ederiimm :)

benim bat 14 mart ama dünden beri regl olcakmışım gibi agrılar girio karnıma hayırlısı bakalım regl olursam bat 11 nisan olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…