- 27 Şubat 2013
- 1.010
- 474
- 123
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #9.881
bilemiyrum ki bende canım. en doğrusunu doktor bilir. perşembe mi gidecektin doktora. yada öyle bi plan varmıydı hatırlayamadımda..
dün o sinirle üyelik iptal talebinde bulunmuştum aaa sabah bi kalktım gerçekten kapatılmış hesabım
yeniden üye oldum falan filaan uğraştım sabah sabah
neyse geldi akşam işte bizimki yazdığımı okudu geldi yanıma bazı yerlerde haklı bazı yerlerde haksızsın etkilenmem içinse bu yaptığın işe yaramadı dedi ayyyy delircektim nerdeyseee
işte sonra oturduk konuştuk ben sana ailem ayrıl dese ayrılırım diyorum ama onlarada tam tersi konuşuyorum huzurum için sizi bile silerim diyorum şuan bunu söylemem yanlış ama söylüyorum saçma sapan düşünme diye dedi.arada durmak zorundayım hem seni hem onları idare etmek zorundayım vs vs..
ben tabi hemen salak gibi ağlamaya başladım yine herzamanki gbibununda baktım gözleri doldu sarıldı seni asla bırakmam öpüş kokuşş derken barıştık daha yeni aramız düzelmiş madem barışcaktın ne diye forumumdan ettin beni diye bidaha başladık kavga etmeye ahahhaahh
yemek yedik dışarı çıktık öyle düzeldi yanii. çalışmalara ara verceğimizi sanıyosan yanılıyosun dedi bideeee
oh çok şükür:) çok sevindim cnm senin adına,durmak yok yola devam:))
Canım çok sevindim düzelmenize.. Bu sefer de ben vazgeçtim artık.. Ne olacaksa olsun umrum değil..
arkadaşlar batı yaklaşan yokmu ya şöyle güzel haberler almak istiyorum :)
Canım çok sevindim düzelmenize.. Bu sefer de ben vazgeçtim artık.. Ne olacaksa olsun umrum değil..
Kızlaaaar nasılsınız? Bugüne kadar herşeyimiz paylaştık aldığım güzel haberide hemen sizinle paylaşmak istedim,Ablamla konuştum kardeşimin eşi hamileymiş,O kadar çok sevindim ki sizlerle paylaştım,Elim ayağım titriyor.Birazda üzüldüm şu açıdan bende çok istiyorum bebeğim olmasını ama hala yok oturdum hem sevinçten hemde bu yüzden oturdum ağladım,Hemen sizlere koştum.Birazdan gidip sonuçlarımı alıcam değerlerim ne durumda öğrenmek için, dularınız eksik etmeyin inşallah düşmüştürde çalışmalara başlarım.Biraz öncede araştırma yaparken hakkında güzel yorumların yapıldığı bir doktor ve hastane buldum,28inden sonra oraya gitmeyi düşünüyorum,Dualarınızı eksik etmeyin
canımcım yeni bat 11 nisannn
dün o sinirle üyelik iptal talebinde bulunmuştum aaa sabah bi kalktım gerçekten kapatılmış hesabım
yeniden üye oldum falan filaan uğraştım sabah sabah
neyse geldi akşam işte bizimki yazdığımı okudu geldi yanıma bazı yerlerde haklı bazı yerlerde haksızsın etkilenmem içinse bu yaptığın işe yaramadı dedi ayyyy delircektim nerdeyseee
işte sonra oturduk konuştuk ben sana ailem ayrıl dese ayrılırım diyorum ama onlarada tam tersi konuşuyorum huzurum için sizi bile silerim diyorum şuan bunu söylemem yanlış ama söylüyorum saçma sapan düşünme diye dedi.arada durmak zorundayım hem seni hem onları idare etmek zorundayım vs vs..
ben tabi hemen salak gibi ağlamaya başladım yine herzamanki gbibununda baktım gözleri doldu sarıldı seni asla bırakmam öpüş kokuşş derken barıştık daha yeni aramız düzelmiş madem barışcaktın ne diye forumumdan ettin beni diye bidaha başladık kavga etmeye ahahhaahh
yemek yedik dışarı çıktık öyle düzeldi yanii. çalışmalara ara verceğimizi sanıyosan yanılıyosun dedi bideeee
çok sevindim canımya adına batını hemen düzeltiyorum
ayy hadı gozun aydın canım cok sevındım
yenı ay yenı umut ve tazelenmıs ask
havada ask kokusu var kız
Gizemcim düzelmenizze çok sevindim canım bunlarla üzme kendini kocacığınla mutlu olmaya bak bi ablan olarak tavsiyem bu bende kulaklarımı tıkayıp sadece kocamla iyi olmaya bakıorum çokta güzel oluo ohhhh mis missss
yaa kızlar şu şubat batı olanlar nirdelerki
benim bat 14 mart ama dünden beri regl olcakmışım gibi agrılar girio karnıma hayırlısı bakalım regl olursam bat 11 nisan olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?