- 30 Eylül 2012
- 4.456
- 100
- 363
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #9.901
yaa kızlar şu şubat batı olanlar nirdelerki
bat yazdırıp bidaha uğramamaktaki amaç ne acaba hadi uğramican ne diye bat yazdırıyosun ya sil bence nesroşş
ayyy silincede gelince küsüyorlar
idrar testi yapsanaa
dün o sinirle üyelik iptal talebinde bulunmuştum aaa sabah bi kalktım gerçekten kapatılmış hesabım
yeniden üye oldum falan filaan uğraştım sabah sabah
neyse geldi akşam işte bizimki yazdığımı okudu geldi yanıma bazı yerlerde haklı bazı yerlerde haksızsın etkilenmem içinse bu yaptığın işe yaramadı dedi ayyyy delircektim nerdeyseee
işte sonra oturduk konuştuk ben sana ailem ayrıl dese ayrılırım diyorum ama onlarada tam tersi konuşuyorum huzurum için sizi bile silerim diyorum şuan bunu söylemem yanlış ama söylüyorum saçma sapan düşünme diye dedi.arada durmak zorundayım hem seni hem onları idare etmek zorundayım vs vs..
ben tabi hemen salak gibi ağlamaya başladım yine herzamanki gbibununda baktım gözleri doldu sarıldı seni asla bırakmam öpüş kokuşş derken barıştık daha yeni aramız düzelmiş madem barışcaktın ne diye forumumdan ettin beni diye bidaha başladık kavga etmeye ahahhaahh
yemek yedik dışarı çıktık öyle düzeldi yanii. çalışmalara ara verceğimizi sanıyosan yanılıyosun dedi bideeee
Nesricim bilmiorum dikkatini çektimi benim 10 marttı ve 2 gündür kahverengi akıntım bel ve göğüs ağrım var doktorumu aradım bu aarda ben klomen kullandım iğne ve progestanda doktorum tam ortasındasın adet oluosun diyemem kırmızıların çoğalması lazım ama gebelik yokta diyemem dedi yerleşme kanamasıda olabilirmiş onu anlamak için perşembeyi beklememiz gerek perşembe günü saat 14.00 de gidicem ultrasonla bakıcak ve kan alıcak bebiş var mı die dua edin nolur yerleşme kanaması olsunn
dün yaptım sabah bişey çıkmadı:) bugün sabah baktım tekrardan test duruyordu çizginin yeri belli oluyo ama ışıkta :) regl geçmeden yapmıcam bidaha cnm,hatta evdede bulundurmıycam test,nasıl olsa geçince ögrenirim
benim foş foşş kırmızılarım varr al güzel habeeer
Tatlim crl diye yazmasi lazim ama benim de ilk defa bu seferkinde yaziyo yazmiyo da olabilir
ayyy silincede gelince küsüyorlar
Nasil sevindim anlatamam tatlim yaa adim kadar emindim cozuceginize de ama olsun bu tartismalarda tuzu biberi onlarsiz da olmaz evlilik:)))bi daha bizi terkedip gitmeye kalkmak yok ama bak bosuna ugrasmissin hesabini tekrar acmak icin:)))(
bekle bekle biz daha yeni denemeye başladık sabırlı olmamız lazım ovulasyon alcam ben bugün sadece
inşallah canım benim yerleşme kanamasıdır yanlız bişey söylemek istiyorum iltihap felan yok deyilmi
arkadaşlar batı yaklaşan yokmu ya şöyle güzel haberler almak istiyorum :)
benim bat 14 mart ama dünden beri regl olcakmışım gibi agrılar girio karnıma hayırlısı bakalım regl olursam bat 11 nisan olcak
dün o sinirle üyelik iptal talebinde bulunmuştum aaa sabah bi kalktım gerçekten kapatılmış hesabım
yeniden üye oldum falan filaan uğraştım sabah sabah
neyse geldi akşam işte bizimki yazdığımı okudu geldi yanıma bazı yerlerde haklı bazı yerlerde haksızsın etkilenmem içinse bu yaptığın işe yaramadı dedi ayyyy delircektim nerdeyseee
işte sonra oturduk konuştuk ben sana ailem ayrıl dese ayrılırım diyorum ama onlarada tam tersi konuşuyorum huzurum için sizi bile silerim diyorum şuan bunu söylemem yanlış ama söylüyorum saçma sapan düşünme diye dedi.arada durmak zorundayım hem seni hem onları idare etmek zorundayım vs vs..
ben tabi hemen salak gibi ağlamaya başladım yine herzamanki gbibununda baktım gözleri doldu sarıldı seni asla bırakmam öpüş kokuşş derken barıştık daha yeni aramız düzelmiş madem barışcaktın ne diye forumumdan ettin beni diye bidaha başladık kavga etmeye ahahhaahh
yemek yedik dışarı çıktık öyle düzeldi yanii. çalışmalara ara verceğimizi sanıyosan yanılıyosun dedi bideeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?