HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

yaa kızlar şu şubat batı olanlar nirdelerki

Nesricim bilmiorum dikkatini çektimi benim 10 marttı ve 2 gündür kahverengi akıntım bel ve göğüs ağrım var doktorumu aradım bu aarda ben klomen kullandım iğne ve progestanda doktorum tam ortasındasın adet oluosun diyemem kırmızıların çoğalması lazım ama gebelik yokta diyemem dedi yerleşme kanamasıda olabilirmiş onu anlamak için perşembeyi beklememiz gerek perşembe günü saat 14.00 de gidicem ultrasonla bakıcak ve kan alıcak bebiş var mı die dua edin nolur yerleşme kanaması olsunn

Nasil sevindim anlatamam tatlim yaa adim kadar emindim cozuceginize de ama olsun bu tartismalarda tuzu biberi onlarsiz da olmaz evlilik:)))bi daha bizi terkedip gitmeye kalkmak yok ama bak bosuna ugrasmissin hesabini tekrar acmak icin:)))(

inşallah canım benim yerleşme kanamasıdır yanlız bişey söylemek istiyorum iltihap felan yok deyilmi

bekle bekle biz daha yeni denemeye başladık sabırlı olmamız lazım ovulasyon alcam ben bugün sadece

Nasil sevindim anlatamam tatlim yaa adim kadar emindim cozuceginize de ama olsun bu tartismalarda tuzu biberi onlarsiz da olmaz evlilik:)))bi daha bizi terkedip gitmeye kalkmak yok ama bak bosuna ugrasmissin hesabini tekrar acmak icin:)))(

bebeğimm teşekkür ederimmmmm :):)oluyo arada işte ama ben çok fevri davranıyorum böyle anlarda bidaha olmaz umarımm :)
sizi bırakıp gidemiyomuşum zaten anladım sabahh

hah işte biz dedik sana. öfkeyle kalkan zararla oturur bak demedi deme
bizne kavgalar ettik kocamla. ah bi bilsen. dmdik ayaktayız bak. saygısızlık etmeden tabiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…