- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #9.921
en yakın benmiyim yoksam 5 gün var. ha bide bebkimsin var ama onun geçti batı. o doktora gidecek...
bulduk niye geriden duruyosunki en erken seninkiymiş hep birlikte bekleyelim dualar ederek 14 şunun şurasında ne kaldıki 2 gün :)
en yakın benmiyim yoksam 5 gün var. ha bide bebkimsin var ama onun geçti batı. o doktora gidecek...
öyle denirmi ama nolursa olsunnn :| düşünürüm tabiki her kavgamızda aklıma gelir böyle şeyler benimşimdilik düzeldi bakalım kaç gün böyle sürerr
ayy canım ben ohh iyi demiş derken çalışmalar devam demiş ya onu kastettim kuzum yanlış anlaşılma olmasın kırmayım bide seni şurda durduk yere
Kızlaaaar nasılsınız? Bugüne kadar herşeyimiz paylaştık aldığım güzel haberide hemen sizinle paylaşmak istedim,Ablamla konuştum kardeşimin eşi hamileymiş,O kadar çok sevindim ki sizlerle paylaştım,Elim ayağım titriyor.Birazda üzüldüm şu açıdan bende çok istiyorum bebeğim olmasını ama hala yok oturdum hem sevinçten hemde bu yüzden oturdum ağladım,Hemen sizlere koştum.Birazdan gidip sonuçlarımı alıcam değerlerim ne durumda öğrenmek için, dularınız eksik etmeyin inşallah düşmüştürde çalışmalara başlarım.Biraz öncede araştırma yaparken hakkında güzel yorumların yapıldığı bir doktor ve hastane buldum,28inden sonra oraya gitmeyi düşünüyorum,Dualarınızı eksik etmeyin
Sanırım en yakın benimki yani bat geçti ama bu kahverengiler ne onu öğrenicem perşembe günüşimdi hastaneden aradılar sabah gidicekmişim perşembe saat 9 gelirmiki acaba dua edin kızlarr bebiş olsun ben çok ümitli değilim ama olsun
elsel yAğmur damlasından sonra sendeyiz sonrada bende senle aynı gün bekleyen bi arkadaş daha vardı bebekimsinde var hadi dördüz yapalım :)
Amaan canım dün tartıştık konusmuyoruz. Iki senedir ilk kez bu kadar üzüldüm..
kızlar beni de aranıza alırsanız sevinirim
canım ne olursa olsun hayırlısı olsun böyle dua et....inşallah bebişin sendedir hayırlısıyla....
:) cnm bu ay hep antibiyotik içtim bi yanım bu ay olsun diyor dier yanım olmasın diyor o yüzden çok karışıgım
elsel yAğmur damlasından sonra sendeyiz sonrada bende senle aynı gün bekleyen bi arkadaş daha vardı bebekimsinde var hadi dördüz yapalım :)
kızlar beni de aranıza alırsanız sevinirim
gel tatlım burda herkse yer var. anlat deridini
Evet aynen elsel hayırlısı ne ise o olsun Allahım en iyisini bilir vakti zamanı var elbet ama azcıkta olsa umut oluoya oda insanı mutlu edio acaba mı die çünkü hiç böle bişi yaşamadım ilk defa böle kahverengileri görüorum
bizde 1 yıldır düşünüyoruz ama olmuyor bu ay bende ovulasyon testi aldım onu deneyecem.. sürekli sayfanızı okuyorum ama konuşamayınca daha çok skıldım..
olsun olsun allahın izniyle bişey olmaz inş.40 larımız karışır işte ne güzel :)
Allah gönlüne göre versin canım. seni iyi anlıyorum.az kaldı yarın var. sonra doktor ve inşallah keseciğimizi de görürüsün can.
neden konuşamadınki canım....
Rabbim bu ay nasip eder inşallah canım benim...
neyse ovulasyon testini kullanmaya başladınmı. satın batın ne zaman bilgilendir biziki. anlayalım seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?