HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

en yakın benmiyim yoksam 5 gün var. ha bide bebkimsin var ama onun geçti batı. o doktora gidecek...

Sanırım en yakın benimki yani bat geçti ama bu kahverengiler ne onu öğrenicem perşembe günü şimdi hastaneden aradılar sabah gidicekmişim perşembe saat 9 gelirmiki acaba dua edin kızlarr bebiş olsun ben çok ümitli değilim ama olsun

hayırlı haberler getir inşallah canım. dularımız senle bundan kuşkun olmasın. herkes çıkarsız bişekilde birbirine destek oluyor paylaışyor....ne mutlu bize....

canım ne olursa olsun hayırlısı olsun böyle dua et....inşallah bebişin sendedir hayırlısıyla....

canım ne olursa olsun hayırlısı olsun böyle dua et....inşallah bebişin sendedir hayırlısıyla....

Evet aynen elsel hayırlısı ne ise o olsun Allahım en iyisini bilir vakti zamanı var elbet ama azcıkta olsa umut oluoya oda insanı mutlu edio acaba mı die çünkü hiç böle bişi yaşamadım ilk defa böle kahverengileri görüorum

elsel yAğmur damlasından sonra sendeyiz sonrada bende senle aynı gün bekleyen bi arkadaş daha vardı bebekimsinde var hadi dördüz yapalım :)

eee olur bana uyar valla...ay heyecanlandım şimdi....az kalmış bak. geçen ay kırmızıları gördüğümü yazmıştım. bu ay inşallah hayırlısıla bebiş haberi veririm. hem ben takla atan bebekten istiyorum banane ya

Allah gönlüne göre versin canım. seni iyi anlıyorum.az kaldı yarın var. sonra doktor ve inşallah keseciğimizi de görürüsün can.

bizde 1 yıldır düşünüyoruz ama olmuyor bu ay bende ovulasyon testi aldım onu deneyecem.. sürekli sayfanızı okuyorum ama konuşamayınca daha çok skıldım..

neden konuşamadınki canım....
Rabbim bu ay nasip eder inşallah canım benim...
neyse ovulasyon testini kullanmaya başladınmı. satın batın ne zaman bilgilendir biziki. anlayalım seni

neden konuşamadınki canım....
Rabbim bu ay nasip eder inşallah canım benim...
neyse ovulasyon testini kullanmaya başladınmı. satın batın ne zaman bilgilendir biziki. anlayalım seni

martın 4 ünde başladı bugün 9. günü 26 günde bir oluyor dün başladım ama test negatif gözüküyor bından 3-4 ay önce kimyasal gebelik yaşadım çok sevinmiştik ama 1 hafta sürdü sevincimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…