HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

arada kaynamıştır canım hayırdır?? neden yazmayalım bildiğimiz bişey varsa yazarız canım benim

ben yumurtlama hesapladım ama birde sizden duyayım teyit etmek adına ben 6 ocak 5 şubat ve 7 martta adet oldum bu ay yumurtlamam ne zaman olur sizce..
bu arada istanbula gitme planımız var muhtemelen o tarihlere denk gelecek ben annemlerde mik mik nası yapcammm nolmaaaaz bu ay boş geçsin istemiyorum ben yaaa

Ayy lanet olsun ya yavrum titrerken bulunmuş ya el kadar bebek :'(

Yok kız öyle olurmu cprekotu düşük yapıyo doktorum bile yeme dedi 12 güne kadar ye sakın abartma

eneee ben bunu bilmiyodum işteee yaa yanlış bilgi vermişmi oldum şimdik ayy benim çeneme yaaa bilip bilmeden bilgi veriyorum bende töbeler olsun, yemeyin arkadaşlarım o zaman 12 gudnen sonra çörek otu yemeyin

eneee ben bunu bilmiyodum işteee yaa yanlış bilgi vermişmi oldum şimdik ayy benim çeneme yaaa bilip bilmeden bilgi veriyorum bende töbeler olsun, yemeyin arkadaşlarım o zaman 12 gudnen sonra çörek otu yemeyin

Mydonoz ada cayı hatta cogu yeşil çayın bile öle düşük etkisi yapıyo

canımcım otomatik hesaplayıclardan zaten hesaplamışsındır ama her zaman onlarda tutmayabiliyo mesela ben hep 18. günümde yumurtlardım ama bu ay 16. günümde yumurtladım, ovulasyon testi en güzel en net bilgiyi verir sana biz ne desek yanlış çünkü normalde 28 gunde bir adet gördüğümüz hesaplanırsa 14. gün yumurtlama olur yani batından 14 gün önce yumurtlarsın,sen30-31 günde bir regl oluyosun anladığım kadarıyla o zaman muhtemelen 16-17-18. gunlerden birinde vucudunun durumuna göre yumurtlayacaksın sanırım

nolcak daha heycanlı olur başka ev falan odaya girmeden al yanına selpağını ıslak mendilini bitti gitti işte
Kendi evinde olmadığın için mikmik sonrası kalkıp yıkanamassında yatarsın sabaha kadar oohh miss

slm şekerler ne yapıyorsunuzzz?????????????????ben de çörek otuna başladım ama midemi cok ağrıttı bugün ne yapsam bilmiyorum...

Ayy lanet olsun ya yavrum titrerken bulunmuş ya el kadar bebek :'(

Allah belasını versin onu sokağa atanların. inşallah sokaklarda donarak gebersinler. o bebeğinde rabbim yardımcısı olsun yüzüne gülsün kaderi güzel olsun inşallah. bebeğide görseniz o kadar güzel o kadar tatlıki masum masum uyuyo hemşirelerin kucağında. Ya bizler ona sahip olabilmek için tüm servetimizi vermeye hazırız bu kadını vampirlermi emzirmiş pislik adi karı nasıl atabiliyo yavrusunu sokağa. sokak köpekleri kedilere bile sahip çıkarken bu şıllık 10 dakikalık zevkinin faturasını o bebeğe nasıl kesebilir yaa. hadi akşam akşam günaha girmiim o..........ya yeterince küfrettim ağzım yamuldu

Hamiş olmayan arkadaşlarım sözüm size hamile olmadan önce lütfen dişçiye gidin ben bugün anestesiz ilk işlemimi yaptırdım ama yaptırdığım işlem daha 3/1 i bile değilmiş doktor 4 6 ay arasında gel anestezi işe her diş eti için gelip iltihabı kazıcaklar ağzım acıyo sızlıyo

çok geçmiş olsun canım benim.ileride bebeğine anlatırsın senin için anestezi bile almadım diye..anneler nekadar fedakar insalar...

Yaa benimde bi 20lik diş var onu çektirmem gerekiyor aslında

:) tatlım selpak ıslak mendilde sıkıntı yok zaten o tamam da sabah kalk yıkan hem kociş hem ben gece iş hallettiğimiz direk aşikar yani o bakımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…