- 13 Ekim 2012
- 1.347
- 271
- 323
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #10.121
arada kaynamıştır canım hayırdır?? neden yazmayalım bildiğimiz bişey varsa yazarız canım benim
Bir günlük bebek donmak üzereyken bulundu
Manisanın Salihli İlçesinde bir çöp konteynerinin yanına bırakılan henüz bir günlük kız bebeği, özel güvenlik görevlisi tarafından, su birikintisinde ıslanmış, donmak üzereyken bulundu.Güncelleme:12 Mart 2013 16:08
Salihli Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Gökhan Gürsoy, Bebek bize geldiğinde su içindeydi, şuan durumu iyi. Kordonu bile kesilmemişti dedi.
Salihli Devlet Hastanesi özel güvenlik görevlisi Saffet Ergünün, dün sabah saatlerinde nöbet yerine gelen ismi öğrenilemeyen kadın, ağlayarak Huzurevi Mevkiindeki çöp konteynerinin yanında bir bebek gördüğünü söyledi. Bunun üzerine Ergün, motosikletiyle söz konusu yere gitti ve su birikintisinde ıslanmış, üzerindeki battaniyenin bir kısmı açılmış kız bebeği gördü. Hemen sağlık ekiplerine haber veren Ergün, bebeğin titrediğini fark edince, ambulansı beklemeden Salihli Devlet Hastanesine getirdi. Soğuktan donmak üzereyken bulunan henüz bir günlük olduğu tespit edilen talihsiz bebek Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesine alındı ve karnı doyurulup kıyafeti değiştirildi.
Reklam KORDONU BİLE KESİLMEMİŞ
Salihli Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Gökhan Gürsoy, Bebek hastanemize geldiğinde ıslanmış haldeydi ve kordonu bile kesik değildi. Kordonunu kestik. Bebekte ısı kaybı olmuştu. Bebeğin Salihli Devlet Hastanesi olarak gerekli tedavisini yaptık. Bebek, 2 kilo 480 gram ağırlığında şu anda Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesine alındı. Bebeğimizin sağlık durumu çok iyi. Manisa Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ile irtibata geçtik. Bebek bugün Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne teslim edilecek dedi.
BULUNDUĞUNDA TİTRİYORDU
Özel güvenlik görevlisi Saffet Ergün, Sabah hastaneye nöbete gelmiştim. Bu sırada hastanedeki güvenlik kulübesine 35 yaşlarında bir kadın geldi. Ağlayarak çöp konteynerinin yanında bir bebek gördüğünü söyledi. Polis ve sağlık ekiplerini aradım. Daha sonra şefimden izin alarak kendi motosikletimle olay yerine gittim. Bebeğin yanına gittiğimde üstü açılmış ıslanmış ve su içindeydi. Bebeğin yanına bir kedi gelmiş. Daha sonra bir köpek geldi. Ben köpeği ve kediyi uzaklaştırdım. Biraz ambulansın gelmesini bekledim, bebeğin titrediğini görünce de kendim Salihli Devlet Hastanesi acil servise getirdim diye konuştu.
Bebeği bırakan kişi ya da kişilerin bulunması için harekete geçen polis ekiplerinin çalışmasını sürdürdüğü bildirildi. (DHA )
ALLAH BELASINI VERSİN BU BEBEĞİ SOKAĞA ATANLARIN . ALLAH BİRDAHA EVLAT VERMESİN HERŞEYDEN MAHRUM KALSIN İNŞALLAH BEBEĞİNİN VEBALİNİ BU DÜNYADA ÇEKMEYE BAŞLAR. BİLİYORUM ALLAH ÖBÜR TARAFTA ALACAK HESABINI AMA BU DÜNYADA DA ALSIN. HERGÜN ACI ÇEKSİN ACI ÇEKEREK ÖLSÜN İNŞALLAHYEMİN EDİYORUM HIÇKIRIKLARLA OKUDUM HABERİ
Yok kız öyle olurmu cprekotu düşük yapıyo doktorum bile yeme dedi 12 güne kadar ye sakın abartma
Yok kız öyle olurmu cprekotu düşük yapıyo doktorum bile yeme dedi 12 güne kadar ye sakın abartma[/
cnm ben 12 deilde 10. güne kadar kullanmayı düşünüyorum nolur nolmaz:) bide sabah akşam 1 kaşıkmıydı ?
Ewt canım 1 tatlı kasığı ben öyle yedim :)
tatlımm geçmişe pek bakamadım ama problemleri halletiniz galiba :) yeniden bebişe odaklandığına göre :):) ne güzel Allah hepimize nasip etsin ...
canım sen çocuk yapmaktan vazgeçmiştin sinirlendiğin içinmi öyle söyledinnn
eneee ben bunu bilmiyodum işteeeyaa yanlış bilgi vermişmi oldum şimdik ayy benim çeneme yaaa bilip bilmeden bilgi veriyorum bende töbeler olsun, yemeyin arkadaşlarım o zaman 12 gudnen sonra çörek otu yemeyin
ben yumurtlama hesapladım ama birde sizden duyayım teyit etmek adına ben 6 ocak 5 şubat ve 7 martta adet oldum bu ay yumurtlamam ne zaman olur sizce..
bu arada istanbula gitme planımız var muhtemelen o tarihlere denk gelecek ben annemlerde mik mik nası yapcammmnolmaaaaz bu ay boş geçsin istemiyorum ben yaaa
Ewt canım 1 tatlı kasığı ben öyle yedim :)
çok teşk ederim cnm..
Hic korkma kuzum ordadir bebecik de kucuk diye gorememissindir bisey olsa soylerdi dedigim gibi dr bak bana nasil soylediler cat cat(cumartesi cok guzel haberlerle geliceksin hic merak etme:))
ben yumurtlama hesapladım ama birde sizden duyayım teyit etmek adına ben 6 ocak 5 şubat ve 7 martta adet oldum bu ay yumurtlamam ne zaman olur sizce..
bu arada istanbula gitme planımız var muhtemelen o tarihlere denk gelecek ben annemlerde mik mik nası yapcammmnolmaaaaz bu ay boş geçsin istemiyorum ben yaaa
Mydonoz ada cayı hatta cogu yeşil çayın bile öle düşük etkisi yapıyo
hallettikk canımm eşim istemedi bebekten vazgeçmek çalışmalara devamm
Rabbim hiçbirimizi şaşırtmasın inşallah evlatalrını sımsıkı bağrına basan merhamet dolu anneler olabilmeyi nasip etsin inşallah..
o çöp mü ya böyle muameleyi nasıl yapabiliyorlar Allah ıslah eylesin yazıkkk.. burada bir sürü bebek arayan anne adaylarımız var yazıklar olsun sokaklara çöpe atanlara.. Allah öyle merhamet sahibi ki başımıza taş yağdırmıyor bilmiyorum midem kaldırmıyor artık..
Ayy lanet olsun ya yavrum titrerken bulunmuş ya el kadar bebek :'(
Hamiş olmayan arkadaşlarım sözüm size hamile olmadan önce lütfen dişçiye gidin ben bugün anestesiz ilk işlemimi yaptırdım ama yaptırdığım işlem daha 3/1 i bile değilmiş doktor 4 6 ay arasında gel anestezi işe her diş eti için gelip iltihabı kazıcaklarağzım acıyo sızlıyo
Hamiş olmayan arkadaşlarım sözüm size hamile olmadan önce lütfen dişçiye gidin ben bugün anestesiz ilk işlemimi yaptırdım ama yaptırdığım işlem daha 3/1 i bile değilmiş doktor 4 6 ay arasında gel anestezi işe her diş eti için gelip iltihabı kazıcaklarağzım acıyo sızlıyo
nolcak daha heycanlı olur başka ev falan odaya girmeden al yanına selpağını ıslak mendilini bitti gitti işte
Kendi evinde olmadığın için mikmik sonrası kalkıp yıkanamassında yatarsın sabaha kadar oohh miss
yok vazgeçmiştim de işte yufka yürekliyiz biz bayanlar 2 güzel söz 1 öpücük ne sinir ne bişey kalıyo
istemiyorum dedim ben istiyorum diyince aa bende blöf yaptım zaten dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?