HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

evet canım aynn haklısın saol..
bende öyle düşünümyorum düşükten sonra adet döngüm 30 güne çıktı benim ama zaten yumurtladığımı sancıdan hissediyorum kasığımda böyle gaz gibi çok sancı oluyor iki gün geçiyor sonra oda geçen ay 16. güne denke gelmişti yine öyle yapacağım ozaman tam yumurtladığım günden 1 2 gün önce yaparsamda şans yüksek sanırsam iyi değerlendireceğim ama evde olmazsak bilemiyorum işte..

Canim cok sevindim, takma bir daha bu kadar her soze, seni sevmese stemese zaten coktan yapmisti yapicagini.. Bosver he de gec ailesine sen yine bilgigini oku .. Inan cok sevindim haydi hayirlisi :)))

Merhaba Kizlar,

Ne var ne yok bgn bakalim masallah baya konusmusunuz dunku gibi sakin degilmis bgn topik hepsini okuyamadin valla Gizosu merak ettim oraya kadar bakabildim..
Eeee varmi bgn hamis ?

hallettikk canımm eşim istemedi bebekten vazgeçmek çalışmalara devamm

şekerim herkezin dediği gibi ilk zamanlar aileler için oluyor böyle kavgalar.biz nikahı düğünden 6 ay önce yapmıştık ben düğün yapmaktan vazgecip boşanacaktım ailesi yüzünden ama sonra baktım ben bu adama aşıksam herkez vız gelir tırıs gider..bu insanlar onun ailesi benimde ailem sayılır sevmek için uğraştım şimdi cok şükür benide tanıdılar şimdi benden iyisi yok..kızım kızım pervane oluyorlar etrafımda zamanla herşey yoluna giriyorr..en güzeli hiç birşeyi kafana takma bu insanlar hep hayatında oolucak bak sende anne olucaksınn o kadında sonucta bi anne en azından sırf bu yüznden haksız olsada boşver takma gittsin.barışmanızada cok cok sevindimmm...allahım bi daha yaşatmasınn

evet canım bende yapamıyorum yaa napalım kısmetse o günler içinde olur annemlerde de yapmam nasip herşey :)

öyle olur ya bakarsın eğer olacapı varsa erken yada gec yumurtlarsın tutar yine olur sen takma böyle şeyleri kafanaa..musait olduğundaki çalışmaları değerlendirr..bu arada sein adet bittimi

öyle olur ya bakarsın eğer olacapı varsa erken yada gec yumurtlarsın tutar yine olur sen takma böyle şeyleri kafanaa..musait olduğundaki çalışmaları değerlendirr..bu arada sein adet bittimi

öyle yapacağız canım müsait günleri değerlendireceğim inşallah..

bitmedi canım adet 6. günüm bugün perşembe bitecek benim senin bitti mi ???

aminnn canımm aminnnn Allah kimsenin ağzının tadını huzurunu bozmasınnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…