- 13 Ekim 2012
- 1.347
- 271
- 323
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #10.141
canımcım otomatik hesaplayıclardan zaten hesaplamışsındır ama her zaman onlarda tutmayabiliyo mesela ben hep 18. günümde yumurtlardım ama bu ay 16. günümde yumurtladım, ovulasyon testi en güzel en net bilgiyi verir sana biz ne desek yanlış çünkü normalde 28 gunde bir adet gördüğümüz hesaplanırsa 14. gün yumurtlama olur yani batından 14 gün önce yumurtlarsın,sen30-31 günde bir regl oluyosun anladığım kadarıyla o zaman muhtemelen 16-17-18. gunlerden birinde vucudunun durumuna göre yumurtlayacaksın sanırım
:) tatlım selpak ıslak mendilde sıkıntı yok zaten o tamam da sabah kalk yıkan hem kociş hem ben gece iş hallettiğimiz direk aşikar yani o bakımdan
çok geçmiş olsun canım benim.ileride bebeğine anlatırsın senin için anestezi bile almadım diye..anneler nekadar fedakar insalar...
Yaa benimde bi 20lik diş var onu çektirmem gerekiyor aslında
bebeğe gidiyosa sonuç heer yol mübahh
Bence yumurtlamadan git hemen canım
as canım iyiz sen bebiş
iyiyiz çok şükürr canım
Topigin Ilk Hamisi hemde ilk atista :)) Nasilsin kiz attin golu kactin bebek nasil sen nasilsin ?
o zaman adetin 2. günü başlim ben,saol cnm.
dün o sinirle üyelik iptal talebinde bulunmuştum aaa sabah bi kalktım gerçekten kapatılmış hesabım
yeniden üye oldum falan filaan uğraştım sabah sabah
neyse geldi akşam işte bizimki yazdığımı okudu geldi yanıma bazı yerlerde haklı bazı yerlerde haksızsın etkilenmem içinse bu yaptığın işe yaramadı dedi ayyyy delircektim nerdeyseee
işte sonra oturduk konuştuk ben sana ailem ayrıl dese ayrılırım diyorum ama onlarada tam tersi konuşuyorum huzurum için sizi bile silerim diyorum şuan bunu söylemem yanlış ama söylüyorum saçma sapan düşünme diye dedi.arada durmak zorundayım hem seni hem onları idare etmek zorundayım vs vs..
ben tabi hemen salak gibi ağlamaya başladım yine herzamanki gbibununda baktım gözleri doldu sarıldı seni asla bırakmam öpüş kokuşş derken barıştık daha yeni aramız düzelmiş madem barışcaktın ne diye forumumdan ettin beni diye bidaha başladık kavga etmeye ahahhaahh
yemek yedik dışarı çıktık öyle düzeldi yanii. çalışmalara ara verceğimizi sanıyosan yanılıyosun dedi bideeee
:) tatlım selpak ıslak mendilde sıkıntı yok zaten o tamam da sabah kalk yıkan hem kociş hem ben gece iş hallettiğimiz direk aşikar yani o bakımdan
ben olsam bende yapamam evde ebeveyv banyosu olduğu halde misafir olunca biz offf oluyourz....hele başka yerde hiç olmazzz
hallettikk canımm eşim istemedi bebekten vazgeçmek çalışmalara devamm
evet canım bende yapamıyorum yaa napalım kısmetse o günler içinde olur annemlerde de yapmam nasip herşey :)
Ewt canım 1 tatlı kasığı ben öyle yedim :)
çok teşk ederim cnm..
canım ama çörek otunun dövülmüş olması gerekiyo yada çiğnemen diye biliyorum çünkü çörek otunu tüm yutunca faydası olmuyormuş
öyle olur ya bakarsın eğer olacapı varsa erken yada gec yumurtlarsın tutar yine olur sen takma böyle şeyleri kafanaa..musait olduğundaki çalışmaları değerlendirr..bu arada sein adet bittimi
Canim cok sevindim, takma bir daha bu kadar her soze, seni sevmese stemese zaten coktan yapmisti yapicagini.. Bosver he de gec ailesine sen yine bilgigini oku .. Inan cok sevindim haydi hayirlisi :)))
şekerim herkezin dediği gibi ilk zamanlar aileler için oluyor böyle kavgalar.biz nikahı düğünden 6 ay önce yapmıştık ben düğün yapmaktan vazgecip boşanacaktım ailesi yüzünden ama sonra baktım ben bu adama aşıksam herkez vız gelir tırıs gider..bu insanlar onun ailesi benimde ailem sayılır sevmek için uğraştım şimdi cok şükür benide tanıdılar şimdi benden iyisi yok..kızım kızım pervane oluyorlar etrafımda zamanla herşey yoluna giriyorr..en güzeli hiç birşeyi kafana takma bu insanlar hep hayatında oolucak bak sende anne olucaksınn o kadında sonucta bi anne en azından sırf bu yüznden haksız olsada boşver takma gittsin.barışmanızada cok cok sevindimmm...allahım bi daha yaşatmasınn
teşekkürler canımmmGözün aydınnn
hadi gözün aydın olsun canımmsıra meleğinde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?