HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

öyle yapacağız canım müsait günleri değerlendireceğim inşallah..

bitmedi canım adet 6. günüm bugün perşembe bitecek benim senin bitti mi ???

yok daha bitmedi ben bu ay garip adet oldum perşembe gününden beri önce az az kahve kahve oldu pazartesi günü başladım tam anlamaıyla ağrlı bi şekilde sökülmeye.düşün göğüslerim bile bugün inmeye başladılar...

bizim arkadaşa doktoru vermiş.spermin içeride daha uzun süre kalmasıını ve rahim içerisine daha hızlı ulaşmasını sağlıyormuş birde daha uzun süre içeride yaşıyormuşş.

ya eveet okuyodum bi topikte kaç kişi hamile kalmış alsammı gg'dan bilmiyorummm

Son düzenleme:
ya eveet okuyodum bi topikte kaç kişi hamile kalmış alsammı gg'dan bilmiyorummm

valla bilmiyorumki cnaım ilaçda değilmiş ayrıcca kayganlaştırıcı jelmiş.dediğin gibi çok kişi hamile kalmış bu jelle düşünsene dr verdi aradaşa ama insan yinede güvenemiyo işte.bende çörek otuna başladım amaiyimi yaptım bilmiyorumm..

ayy çok güldüm cimcimem yaaaa bizler içinde yorumlar yapsan

Bat 2 nisan ovu testi kullanmayi dusunmuyorum. Bugun 6. Gunum yarindan itibaren gun aşiri calismalara basliyorum hayirlisi insallah...

kuzum acele etme hele bi ovu testiyle dene olmadı onu alırsın.

sabırsızlanıyoruuummmmm

dr verdiyse nolabilirki canımm yaa alcam ben galibaaaa
çörekotunu az koy çok koydun heralde ben bu ay yapmıştımda bi işe yaramadı düzensiz yaptığım içinn

herkese selam...aranızda progestan kullanan var mı ???1 haftadır lekelenmem vardı doktor düşük tehlikesi var dedi ve bu ilacı verdi...1 hafta da rapor..yatıp dinlen dedi..ama bu hap da çok sersem yapıyor beni hep uyuyorummmm..bu durumda olan var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…