- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #10.161
canım ama çörek otunun dövülmüş olması gerekiyo yada çiğnemen diye biliyorum çünkü çörek otunu tüm yutunca faydası olmuyormuş
bende başladım çörek otuna aktardan öğütülmüş çörek otu aldım.ama bugün midemi cok ağrıttı devam etmesemmi diye düşünüyorumm...
öyle yapacağız canım müsait günleri değerlendireceğim inşallah..
bitmedi canım adet 6. günüm bugün perşembe bitecek benim senin bitti mi ???
kızlaaar preseed jeli duyanınız varmıı ?
Bir halayda bana lütfennnn Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm
bizim arkadaşa doktoru vermiş.spermin içeride daha uzun süre kalmasıını ve rahim içerisine daha hızlı ulaşmasını sağlıyormuş birde daha uzun süre içeride yaşıyormuşş.
ya eveet okuyodum bi topikte kaç kişi hamile kalmış alsammı gg'dan bilmiyorummm
ya eveet okuyodum bi topikte kaç kişi hamile kalmış alsammı gg'dan bilmiyorummm
hayırlı olsun canım, allahım kucağına almak nasibetsinbanada dua et canım
bende başladım çörek otuna aktardan öğütülmüş çörek otu aldım.ama bugün midemi cok ağrıttı devam etmesemmi diye düşünüyorumm...
Canım çok mu koydun acaba corekotunu
mik mik öncesi hazırlık yapıyolardır o zaman
yaaa bak bugünlerde başıma gelenleri anlatayım.
c.tesi akşamı arkadaşlara gittik yemeğe. sofrada gözüm daldı benim. ay gözüm daldı yaa dedim. benim herif ee nolcak şimdi dedi alay edercesine. bende benim gözüm dalarsa misafir gelir bize misafir gelcek dedim. oda biz evde değiliz kim gelcek yaa dedi. daha kim gelcek yaa derken telefon çaldı eşimin. arkadaşları misafirliğe geleceklermiş bize oda biz şurdayız dedi o zaman oraya geliriz dediler ve oraya geldiler. sonra o akşam yetenek sizsiniz izliyoduk. her yarışmacıda herkes yorum yapıyo 80 alır 90 alır falan diye. ben ne söylesem onu aldılar. bu adam 81 alır dedim 81 oldu bunda iş yok 65 de kalır dedim 65 de kaldı. o akşam sessiz sinema oynadık bütün filmleri ilk kelime anlatılırken bildim. isim şehir oynadık herkesin yazabileceği kelimeleri tahmin edip başka şeyler yazmaya çalıştım ve hepsi tuttu.
dün akşamda sofrayı toplarken içimden üst kattaki arkadaşı geçirdim. az sonra süt istemeye gelir belki dedim daha düşünürken kocam kalktı ayağa. ben kapıyı duymadım tv sesinden. o açtı kapıyı. üst kattaki kadın gelmiş. beni istedi kapıya çıktım. varsa 1 bardak süt verirmisin dedirengim attı noldu iyimisin sen dedi. ay dedim böyle böyle oluyo kaç gündür dedim. 6. hissin çok kuvvetli kızım senin bi sayısal oyna diyo sonra tv seyrediyoruz yeteneği eşim baha birinci olsun dedi bende atalayla baha finale kalcak ama atalay birinci olcak bak gör dedim daha saat 7 bucuk. yeni bölüm yayınlanmıyo bile. saat 12,30 da eşim geldi kalk be manyak ne dersen çıkıyo korkmaya başladım senden diyo bende beni sinirlendirme senide düşünürüm bak dedim yattım uyudum yine
bizim arkadaşa doktoru vermiş.spermin içeride daha uzun süre kalmasıını ve rahim içerisine daha hızlı ulaşmasını sağlıyormuş birde daha uzun süre içeride yaşıyormuşş.
Canım çok mu koydun acaba corekotunu
sanırım çok koymuşum çünkü sabah yedim ağzımda hala çörek otu tadı..sende yemişmiydin...
10 dk sona ovu testi yapıcam gene inşallah bu sefer yakalarım çifti ...
valla canım bende ocak ayında denedim ama olmadı o ayda oyüzden bi dahada denemedim...
kuzum acele etme hele bi ovu testiyle dene olmadı onu alırsın.
valla bilmiyorumki cnaım ilaçda değilmiş ayrıcca kayganlaştırıcı jelmiş.dediğin gibi çok kişi hamile kalmış bu jelle düşünsene dr verdi aradaşa ama insan yinede güvenemiyo işte.bende çörek otuna başladım amaiyimi yaptım bilmiyorumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?