HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Ben hamile değilim ama progestan kullandım eğer bebek olursa tutunsun diye ve evet uyku hali yapıo bikaçgüne aalışırsın ama

Bu arada progestan rahim duvarını kalınlaştırıp düşüğü engellior geçmiş olsun Allahın izniyle hiçbişi olmaz progestan engeller ama dinlen mutlaka olur mu

canım benim ablamda yeğenime yeni hamileyken kullandı,aynı şekilde ondada sersemlik yaptı biraz kullanınca alışırsın

sabırsızlanıyoruuummmmm

dr verdiyse nolabilirki canımm yaa alcam ben galibaaaa
çörekotunu az koy çok koydun heralde ben bu ay yapmıştımda bi işe yaramadı düzensiz yaptığım içinn

bende ovu.testini kullandım ama sonuç negatiffff :S oyüzden bi daha kullanmadım bu jel içinde acele etme bekle biraz daha.çörek otunu düzenli yiyorum şimdilik eşimede keçi boynuzu özü içitiyorumm aman bu ay ne olacak göreceğizzzçççç

kızlar birşey soracagım, geçen ayın 22sinde adet oldum hesaba göre yumurtlama dönemim geçmiş bulunuyor dimi,yani çalışma yapsamda bi faydası olmaz dimi,hazır değerlerim düşmüşken hemen çalışmalara başlayayım ben

yine ikinci çizgi silik yaa ne zaman yumurtluycam ben yoksa hiç yumurtlamıyommuu

hangi saatlerde yapıyorsun canım.herşeye dikkat ediyorsun değilmi.ben hep 17.30da yapardım.benimde aksine genelde çift çıkardı.sonra kızdım bende yapmadım.aman boşverelim böyle şeyleri ya insan ozman kendini makina gibi hissediyo.hadi bu akşam mik mik var dieee..en güzeli gün aşırı yapmak daha garanti böyle insan daha cok kafaya takıyor

ya ben o günlerde ilişki yaşamaktan ziyade yumurtlayıp yumurtlamadığımı merak ettiğim için aldım testi. dünde bugünde 19:15 te yapıyorum ama yine silik yine silik 2 saat öncesinden bişey içmiyorum ama olmuyo yine.. galiba yumurtalarım çalışmıyo.. ama geçen doktora gittiğim sorun yok demişti. :26: höff yaa .. zaten biz öle sadece çocuk için çalışmıyoruz. keyfini çıkarıyoruz hatta ben o anda aklıma çocuk getirmiyorum ama sonrasında tabi sperm ulaşımı için yapmam gerekenleri yapıyorum bakalım olursa kısmet olmassa da bi doktora gideriz..

inş.canım içimi çok rahatlattın inş.bebeğim tutunur beni bırakmaz:....

Bırakmıcak canım benim bu tarz lekelenmeleer normal inan bana , gönlünü ferah tut ! Bende adet dönemim ama kahverengi lekelenmem var perşembe günü belli olucak bebek mi adet mi die hamilelerin duaları kabul olur banada dua et nolur bebiş olsun bu lekelenmenin sebebi

bende keyfini cıkartıyorum.hatta gerekenide yapmıyorum sonrada.kendisi olsun die bekliyorum ama sanırım hata yapıyorum bu ay herşeye dikkaat edeceğim...dr gitmekde istemiyorum.ağustosda gitmiştim bidahada eylülde bi muayene oldum başkada gitmedimm. 1yıl dolmadan gitmicem diyorum ama bakalım

beebeek nasılsın canımm,sonucumu aldım bugün geçmişte görebildin mi sevinçliyim o yüzden,inşallah yarında senin güzel haberlerini alırız,bide b i soru sormuştum cevap verebilecek misiniz acaba

kendisi olsun diye beklemek yetmiyo sadece kafandan tamamiyle çıkarmakta gerekiyo bu isteği..
zaten doktorlarda 1 yıl dolmadan bişey yapmıyolarmış ama ben yinede geç kalmış olmak istemiyorum. Allah esirgesin bi sıkıntı varsa çıksın bilelim bizde ona göre hareket edelim kendimzi yıpratmayalım diye. İnşallah hiç gerek kalmaz bu ay gelir bebikler...

beebeek nasılsın canımm,sonucumu aldım bugün geçmişte görebildin mi sevinçliyim o yüzden,inşallah yarında senin güzel haberlerini alırız,bide b i soru sormuştum cevap verebilecek misiniz acaba

Cok tesekkur ederim daha iyiyim biraz stresliyim tabii ama yarin insallah cok iyi olucam oyle umut ediyorum guzel haberini gormemistim ama cok sevindim su an canim benimmm :)))o zaman nisan da gelsin bebis haberi herkes dokulucek nisanda pitir pitir hamileyim diye insallahh:)))

inş.canım ya dediğin gibi bu ay hepimiz mutlu haberi alırızda uğraşa gerek kalmaz.bende gec kalmak istemiyorum ama drlar hemen hormon yüklüyorlar onuda istemiyorum.kafadan tamamen cıkartmak kolay değil ama en azından sürekli düşünmüyorum artık.ilk zmanalra sürekli aklımdaydıı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…