- 27 Şubat 2013
- 1.010
- 474
- 123
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #10.181
herkese selam...aranızda progestan kullanan var mı ???1 haftadır lekelenmem vardı doktor düşük tehlikesi var dedi ve bu ilacı verdi...1 hafta da rapor..yatıp dinlen dedi..ama bu hap da çok sersem yapıyor beni hep uyuyorummmm..bu durumda olan var mı??
herkese selam...aranızda progestan kullanan var mı ???1 haftadır lekelenmem vardı doktor düşük tehlikesi var dedi ve bu ilacı verdi...1 hafta da rapor..yatıp dinlen dedi..ama bu hap da çok sersem yapıyor beni hep uyuyorummmm..bu durumda olan var mı??
Gercekten miiii cok sevindimmm.... bi kizin bar di degil miiii
katelyaaa yanlis alinti yapmisimm
nasıl yani :26: ikinci çizgiyi hiç görmedin mi yoksa gördünde olmadımı ?
sabırsızlanıyoruuummmmm
dr verdiyse nolabilirki canımm yaa alcam ben galibaaaa
çörekotunu az koy çok koydun heralde ben bu ay yapmıştımda bi işe yaramadı düzensiz yaptığım içinn
aldım gitti valla preseedi
kırmızıları gördüm ama bi işe yaramadı .....
Bu arada progestan rahim duvarını kalınlaştırıp düşüğü engellior geçmiş olsunAllahın izniyle hiçbişi olmaz progestan engeller ama dinlen mutlaka olur mu
aldım gitti valla preseedi
yine ikinci çizgi silik yaane zaman yumurtluycam ben yoksa hiç yumurtlamıyommuu
hangi saatlerde yapıyorsun canım.herşeye dikkat ediyorsun değilmi.ben hep 17.30da yapardım.benimde aksine genelde çift çıkardı.sonra kızdım bende yapmadım.aman boşverelim böyle şeyleri ya insan ozman kendini makina gibi hissediyo.hadi bu akşam mik mik var dieee..en güzeli gün aşırı yapmak daha garanti böyle insan daha cok kafaya takıyor
inş.canım içimi çok rahatlattın inş.bebeğim tutunur beni bırakmaz:....
ya ben o günlerde ilişki yaşamaktan ziyade yumurtlayıp yumurtlamadığımı merak ettiğim için aldım testi. dünde bugünde 19:15 te yapıyorum ama yine silik yine silik 2 saat öncesinden bişey içmiyorum ama olmuyo yine..galiba yumurtalarım çalışmıyo.. ama geçen doktora gittiğim sorun yok demişti. :26: höff yaa .. zaten biz öle sadece çocuk için çalışmıyoruz. keyfini çıkarıyoruz hatta ben o anda aklıma çocuk getirmiyorum ama sonrasında tabi sperm ulaşımı için yapmam gerekenleri yapıyorum bakalım olursa kısmet olmassa da bi doktora gideriz..
bende keyfini cıkartıyorum.hatta gerekenide yapmıyorum sonrada.kendisi olsun die bekliyorum ama sanırım hata yapıyorum bu ay herşeye dikkaat edeceğim...dr gitmekde istemiyorum.ağustosda gitmiştim bidahada eylülde bi muayene oldum başkada gitmedimm. 1yıl dolmadan gitmicem diyorum ama bakalım
beebeek nasılsın canımm,sonucumu aldım bugün geçmişte görebildin mi sevinçliyim o yüzden,inşallah yarında senin güzel haberlerini alırız,bide b i soru sormuştum cevap verebilecek misiniz acaba
kendisi olsun diye beklemek yetmiyo sadece kafandan tamamiyle çıkarmakta gerekiyo bu isteği..
zaten doktorlarda 1 yıl dolmadan bişey yapmıyolarmış ama ben yinede geç kalmış olmak istemiyorum. Allah esirgesin bi sıkıntı varsa çıksın bilelim bizde ona göre hareket edelim kendimzi yıpratmayalım diye. İnşallah hiç gerek kalmaz bu ay gelir bebikler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?