- 15 Kasım 2012
- 1.636
- 320
- 103
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #10.201
Cok tesekkur ederim daha iyiyim biraz stresliyim tabii ama yarin insallah cok iyi olucam oyle umut ediyorum guzel haberini gormemistim ama cok sevindim su an canim benimmm :)))o zaman nisan da gelsin bebis haberi herkes dokulucek nisanda pitir pitir hamileyim diye insallahh:)))
inş.canım ya dediğin gibi bu ay hepimiz mutlu haberi alırızda uğraşa gerek kalmaz.bende gec kalmak istemiyorum ama drlar hemen hormon yüklüyorlar onuda istemiyorum.kafadan tamamen cıkartmak kolay değil ama en azından sürekli düşünmüyorum artık.ilk zmanalra sürekli aklımdaydıı..
seni çok iyi anlıyorum,evet belki farklı durumlar ama bende çok stress yapıyordum düştümü düşmedimi derken bugün değerimin11,79dan 5,61e düştüğünü görünce havalara uçtum,akşam üstü yasin okumustum duada ettim senin içinde dua ettim,rabbim inşallah güzel haberler duyursan yarın,rabbim seni duysun hamilelerin duaları çabuk kabul olurmuş,inşallah ben ve listede geri kalan herkes için halay çekeri önüüzdeki ay burada
en iyisi o tabi canım fazla düşünme ama isteğinide kaybetme. Rabbim vereceği zamanı bilir.. Yeterki fazla aratmasın.
Cok tesekkur ederim canim allahim guzel yureginden oludugun duayi kabul etsin insallah :))sizlerde benim dualarindasiniz eminim en kisa zamanda hepimizin halayini cekicez hemde yorulmak nedir bilmeden:)))
Cok tesekkur ederim canim allahim guzel yureginden oludugun duayi kabul etsin insallah :))sizlerde benim dualarindasiniz eminim en kisa zamanda hepimizin halayini cekicez hemde yorulmak nedir bilmeden:)))
şekerim hadi hayırlı olsun bakalım..nekadardır bebek istiyordunkine senn...
seni çok iyi anlıyorum,evet belki farklı durumlar ama bende çok stress yapıyordum düştümü düşmedimi derken bugün değerimin11,79dan 5,61e düştüğünü görünce havalara uçtum,akşam üstü yasin okumustum duada ettim senin içinde dua ettim,rabbim inşallah güzel haberler duyursan yarın,rabbim seni duysun hamilelerin duaları çabuk kabul olurmuş,inşallah ben ve listede geri kalan herkes için halay çekeri önüüzdeki ay burada
aferin hiiç söz dinleme sen .. neyse sabırsız hadi hayırlı olsun inşallah hepsi işe yarar haberlerini alırızz
nisan 3.ayım olcak canımcıımmmmm :)
nisan 3.ayım olcak canımcıımmmmm :)
gizoşşş presed mi aldın reçetesiz mi aldınn eczaneden.. bi de ne kadara aldınnn
ayrıca çok sevindim eşinle aranı düzeltmeye.... ama sana küstümm.. hamilelik istemesende bbizden niye vazgeçtin kıssss.... hemen üyeliği silmişsinnn
aman ben temmuzdaan beri deniyorum şekerim yahuu..ama araya 3ay apandisit ameliyatı girdi.
inşallah canım,güzel haberlerini dört gözle bekliyorum
çok geçm,i olsun canım .... çok sevindimmm.... inş yarın da güzel haberler alırısımm
gg'dan aldım kuşummm 99 tl :)
sanki keyfimden sildimmburdan rahatsız oluyo erkek vardır diyo anlamıyo huzursuzluk olmasın diye kapattım canım sonra barıştık kapatmasam olmazmı arada girerim sık girmem dedim iyi dedi akşamları giremem artık kociş kızıyooo
sanırım çok koymuşum çünkü sabah yedim ağzımda hala çörek otu tadı..sende yemişmiydin...
Ewt yedim canım bal tadı baskındı bence bal kat sen birazdaha işkence yapma kendine
tamam talım yanlış anlamışım o zamn... olsun eşinle aran iyi olsun da ....
evet cicimm öyle işteee.alcakmısın preseed çok merak ediyorum cidden okuduğum gibi işe yaricakmıı
Ewt yedim canım bal tadı baskındı bence bal kat sen birazdaha işkence yapma kendine
nekadar süre yedin pekii...bu akşam balı fazla koyucam zaten ..inş bendede bu ay işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?