HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

seni çok iyi anlıyorum,evet belki farklı durumlar ama bende çok stress yapıyordum düştümü düşmedimi derken bugün değerimin11,79dan 5,61e düştüğünü görünce havalara uçtum,akşam üstü yasin okumustum duada ettim senin içinde dua ettim,rabbim inşallah güzel haberler duyursan yarın, rabbim seni duysun hamilelerin duaları çabuk kabul olurmuş,inşallah ben ve listede geri kalan herkes için halay çekeri önüüzdeki ay burada

en iyisi o tabi canım fazla düşünme ama isteğinide kaybetme. Rabbim vereceği zamanı bilir.. Yeterki fazla aratmasın.

Cok tesekkur ederim canim allahim guzel yureginden oludugun duayi kabul etsin insallah :))sizlerde benim dualarindasiniz eminim en kisa zamanda hepimizin halayini cekicez hemde yorulmak nedir bilmeden:)))

en iyisi o tabi canım fazla düşünme ama isteğinide kaybetme. Rabbim vereceği zamanı bilir.. Yeterki fazla aratmasın.

çok doğru söyledin canım. bu ara tüm arkadaşları ya doğurdu yada hamile...onları gördükce insan daha cok heycanlanıyor.ama dediğin gibi allahım aratmasın.isteyen herkeze nasip etsin

Cok tesekkur ederim canim allahim guzel yureginden oludugun duayi kabul etsin insallah :))sizlerde benim dualarindasiniz eminim en kisa zamanda hepimizin halayini cekicez hemde yorulmak nedir bilmeden:)))

çok geçm,i olsun canım .... çok sevindimmm.... inş yarın da güzel haberler alırısımm

canım hayırdır ne sonuçlarıı hormon testi falan mııı

çok sevindiiiiiiiiiiiimm.. senin bi de bi kızın vardı değil miiiiiiiiiiiiii. zor olmuştuu çok çileliydi yanlış hatırlmıyosam

gg'dan aldım kuşummm 99 tl :)

sanki keyfimden sildimmburdan rahatsız oluyo erkek vardır diyo anlamıyo huzursuzluk olmasın diye kapattım canım sonra barıştık kapatmasam olmazmı arada girerim sık girmem dedim iyi dedi akşamları giremem artık kociş kızıyooo

tamam talım yanlış anlamışım o zamn... olsun eşinle aran iyi olsun da ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…