HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

SORU :
hocam hamile kalabilmek için kürünüzü aldım, tarifide açık anlaşılır yanlız bu kür öncesi soğan kürü adetle birliktemi başlayacağım yoksa hemen mi başlamalımıyım? gönderdiğiniz uygulama şekline bunu da not düşermisiniz benim gibi kafası karışanlara. İnşaallah ben de ALLAH'IN İZNİ İLE BURAYA MÜJDE YAZARIM....
CEVAP :
Soğan kürüne başlamanın en uygun zamanı adet bitiminden iki gün sonra başlamaktır. Adet düzensizliği yaşayanlar veya 2-3 ayda bir kez adet görenler ise, hemen uygulamaya başlayabilirler. Uyarınız için teşekkür ederim. Sağlığınız daim olsun.

saraç oğlu sitesinden

çok sevindim canım senin için... hayırlısıyla mutlu haberi alırsın inş...
çok haklısın canım özellikle doktorlar konusunda...bende çok doktor değiştirdim... hemen umutsuzluğa kapılmamak gerek.. stress yapmamak da çok önemli dediğin gibi...
senin yaşın daha küçük ve yeni evlisin,inşallah hamile kalırsın ama kalamasanda üzülme,yumurtaların iyi durumdaymış bu ay olmasa diğerinde olur...
düşüneceğin son şey olsun tüp bebek... mutlu haberlerini alırız inşallah...

Koca maç izlio bende elimde dürbün karşı seti gözetliorum intikam dizisinin bazı bölümleri tam karşımda çekilio ağaç dalları gelio net göremiorum kafayı sıyırdım DD

ayyy ne maçtı o öyle boğazlarım acıdı bağırmaktann tam karşı takım gol attı benim elimdede çekirdek kasesi kaseyi bi fırlattım bütün salon çekirdek olduu
iddaa oynamıştıkta kaybetcez diye çok korktum ama kazandıkkk

ee ne kadar kazandnız bari.. Şimdi işin yoksa topla çekirdeklerii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…