HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

önemli değil kii canım görmemiş olabilirsin

kıyamammmm ben sanaa yaa canımmmm üzülmelütfennnnnnnnnnn
keşke eskiyi açmasaydın daha iyi olurdu ama olmuş bikere yapıcak bişey yok ama emin ol söylediklerini sinirle söylemiştir neler demiyolarki o sinirli anlarında sen sakinliğini koru sadece ağlama yanına git sarıl bişeyler yap sakın küs uyutma !! sakın ağlamada konuşurken sonuçta o artık sana aiiittttt biliyosun bunu sadece seniin..sarıl öp barış bence burda oturcağınaaa :| imalı konuştuğum için özür dilerim de belki canı başka bişeye sıkkındır

burdan yazdığım için özür dilerim özel mesaj atamıyorum daha ilgilenmediğimi düşünmemen için burdan yazmak zorunnda kaldımm

Günaydın sekerim beni de koca uyutmuyo o benden 1 saat önce kalkıo öle gürültü parıltı Işık yakma falan derken uyku firari :)

Gunaydin canim ...bende ezandan sonra uyumadimm. esim gitti az once.. ben zaten oglenciyimmm..esim "deli misin uyusana ahhh bana verecekler o uykuyuuu" diyor....piskopat gibi uykum yokkk aksam 10.30 da uyudum ondan ....

Gunaydin canim ...bende ezandan sonra uyumadimm. esim gitti az once.. ben zaten oglenciyimmm..esim "deli misin uyusana ahhh bana verecekler o uykuyuuu" diyor....piskopat gibi uykum yokkk aksam 10.30 da uyudum ondan ....

Yok yok bencede sen git yat mis gibi uyku :) uykunun fazlası mutluluk :)

kızlar bu sabah şiddetli karın ağırısıyla uyandım,halada ağrıyor,çok korkuyorum regl olacağım diyedaha 6 gün var,geçen ayda 5 gün erken geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…