HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

günaydınnnnnnnnnn

günaydın kızlarrr

günaydın kızlarrrr

kızlar bu sabah şiddetli karın ağırısıyla uyandım,halada ağrıyor,çok korkuyorum regl olacağım diyedaha 6 gün var,geçen ayda 5 gün erken geldi

inş değildir.. nasıl 5 gün önce oldun ...bat tarihine göre mi yoksa 30 günlük süreyemi baktınnn

ne olurdu bugun cuma olsa haftanın son günü olsa

paztsi olunca arkası cuma çok hızlı geçiyor kızlar...

günaydın kızlarrrr

inş değildir.. nasıl 5 gün önce oldun ...bat tarihine göre mi yoksa 30 günlük süreyemi baktınnn

paztsi olunca arkası cuma çok hızlı geçiyor kızlar...

inşallah yanılıyorumdur canım,ben kendimi bildim bileli 28 günde bir oluyorum ,geçen ay 23.günümde regl oldum,yani 5 gün erken

günaydınnn canlarrrrrrrrrr,

offf bugunnn miğde bulntısı vee karın ağrısıyla uyndım off sankii adet olcakmıısn gibi ağrıyo.ya gecen ay adetm 3 gn srmştü acaba erkn mi adet olcam offfffffff gene kırmızılarr

Ben napim ya adetimin 17. Günü ve benden açık renkte hafif hafif kan geliyor. Bir sorun mu var anlamıyorum doktor polip olabilir diyor ama adamakıllı bir muayene etmiyor adeti bekle diyor(

Kıslaaaaaaar günaydınnnnn ,
güzel bi gün olsun güzel haberler alalım bugünde ,

ben kendi adıma bu ayki sezonu kapatmış durumdayım dünde çalışma olmadı bu ay benden bi cacık olmaz kaldık nisana artık bahardı kanımız kıpırdıyodu derken bişeler olur belkide, içimde çok büyük bi boşvermişlik olursa olur olmazsa olmaz hissi var nedendir bilmem bu ay kırmızıları görünce üzülmicem sanırım, ne oldu bana böyle hiçbi fikrim yok açıkcası

Günaydın kızlaarr.. güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle..

Esracım akşam sende olsaydın biraz sana da anlatırdım öle Topik meşgül olmasın diye gizeme ozelden yazdım. Eşimle biraz tartıştık da önemli bişey değil yani.. biraz stresliyim yumurtlayamadım yine. galiba bebek olamama sorunu benden kaynaklanıyo.. belkide yumurtalarım gelişiyo ama çatlamıyo. bugünde çift çizgiyi görmezsem kesin kanaat getircem..

al benden de o kadar!!

al benden de o kadar!!

canım stres yapma bu ay geç yumurtlayacaksındır alla alla kendi kendini üzersen stres daha da etkiler herşeyi, hem ben çift çizgiyi gördümde noldu koskoca bi hiç boşveeeeeeeer bence yaa off olursa olur olmazsa olmaz napalım ne zaman isterse o zaman gelsin çok naz aşık usandırırmış valla ben dün bi düşündümde adamın umrunda bile değil ben niye üstüne düşüyorum acaba nasıl çalışmaya ikna etsem dıye şekilden şekile giriyorumki bu kadar yorgun olmama ragmen diye bi düşündüm sonra gittim uyudum vallane kasacam yaa allah allah annemin zamanıdna ovulasyon testi mi varmış alla alla yok arkadaş gelirse gelir başım üstüne ama olsun diye planlı programlı davranmicam yani pes artık
Günaydın güzel insanlaaar...

günaydın canımmmm

Ben napim ya adetimin 17. Günü ve benden açık renkte hafif hafif kan geliyor. Bir sorun mu var anlamıyorum doktor polip olabilir diyor ama adamakıllı bir muayene etmiyor adeti bekle diyor(

Yumurtan catlamıs olabılır canım onun kanaması olabılır belkıkocaman bır yumurta ıdı ne dersın olabılır mı?

doğru diyosun ama bende umut bitti baharım.. kısmet belki olur senin işte hiiiç belli olmaz

merhaba kızlar bende hamiş kalmak isteyen biriyim ben en son12/02/2013 te adet oldum daha olmadım arada akıntım oluyor beyaz geçenlerde idrar tahlili yaptım negatif çıktı ocak 15/01/2013 te olmuştum buna göre 10/03/2013 te adet olmm gerekiyordu ama daha olmadım hiç bir belirti yok sadece ateş başması var ayrıca ocakta çatlama iğnesi vurulmuştur hamiş olabilirmiyim sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…