HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Ozserim keskee dediğin gibi olsa yani tek derdim yumurta olsa.. Eskilere sorduğumda diyorlar ki iyidir yumurta yer arıyor rahim kendini bebeğe hazırlıyor falan ama bilemiyorum.. Gerçi bebek fikrini attım artık bir süreliğine. Ben hazır değilim bunu anladım..

doğru diyosun ama bende umut bitti baharım.. kısmet belki olur senin işte hiiiç belli olmaz

umut bitmesi diye bişey yok hayatım umut herzaman var, benim bahsettiğim şey aslında umudumu yitirmek değil sadece kendi kendimi çok fazla bunalttığım bu yüzden çok fazla strese girdiğimi farkettim sadece işi doğal akışına bıraktım eğer dün ve önceki gece eşim isteseydi seve seve çalışırdım ama adamın umrunda değil biz zaten haftaiçleri çok çalışmışlığımız yoktur evlendik evleneli, valla ben cumarteside pazarda çift çizgiyi gördüm çalışmam cuma ve pazar günleriydi olacağı varsa olur zaten ama sanmam çünkü pazartesi çatladı yumurta ama şunu farkettimki yok yumurtladım yok çatladı cidden artık inanılmaz stres oluyorum ve buna dayanamadığımı farkettim, yemek yerken bile adamcağıza nasıl sulansam diye düşünüp fırsat kolluyorum, en sonunda bunun bana göre bişey olmadığını farkettim ve bebekten değil sadece kafama bu kadar takıp kendime bu kadar baskı yapmaktan vazgeçtim, hayat güzel bahar geldi içim kıpır kıpır olacak inşallah sonra aileme katılmak ısteyen biri varsa gelir katılır biz hazırız

canım onu benim adetim düzensizleştiğinde demişlerde rahim bebek arıyo demişlerdi eskiler öle dermiş, sende benim gibisin sende de boşvermişlik var vazgeçme değil aslında ama çok fazla stres yapıyoruz kendimize ve bu sırada hayatı kaçırıyoruz sanırım...

canımcım sozum sana degıl dırek sana hıtaben konusmuyorum sakın yanlıs anlama ama
hanı bole eslerle kavga oluyorda ben ıstemıyorum bıraktım lafları duyuyorum ya nasılda kızıyorum

evet eslerle kavga edınce moraller dıbe vuruyor araya mesafe gırıyor ama bız evlıyız bız flort etmıyoruz her kavgada gotumuzu donup gıdemıyoruz
emın ol cocugun oluncada olmasada kavgaların olacak
sen o kadar ıstemıssın kurler yapmıssın ıgneler ılaclar kullanmıssın ve sonra gel ıstemıyorum bız kavga ettık
cok sacma gelıyor bana cocuk fıkrı 5 dk lık olay degıl bence
evlenecegımız adamlarla evlenmeden oncemız var (cogumuzun vardır) evlenıyoruz hemen o gunde karar vermıoruz cocuk yapma fıkrıne eee ne oldu onca senelık sevgı ask 5 dk lık kavgada mı son buldu
bulmadı ıkı g une kalmaz salya sumuk ozledık vıcdan yapmalar alttan almalar
bız bu adamları sevıyoruz kı evlendık bız bu admaları sevıyoruz kı cocuk yapma fıkrı aldık
ne kadr buyukde olsa kavganız (aldatma vs harıc) gerısı asılır

sakın uzme canını. Ve fıkrımden vazgectım deme bıraz sorunlarımız var de cozunce devam ederız de olur mu?

çok iii yazmışsın canım arkadaşım içimden gecenleri bir bir dökmüşsün..zuzun sürede aldığımız cocuk kararını 5dk silmek banada yanlış geliyo.cocuk olunca hiçmi kavga olmıcak sanki ozman ne yapacağız...=????????????????????????

Ozoom dün barışınca herşeyi unuttum ama gerçekten hazır değilim ben. O sorumluluğu alamam yani.. Alışamadım ben tartışmalara kavgalara.. Arada oluyor ama çok etkiliyor beni.. Eşime dedim onca iğne yedi o da boşuna mi diyor:))
Çocuk kararı detaylı düşünüp verilmesi gereken bir karar onu anladım:)

canım ben burda rahatlıyorum çok ama dediğin gibi hergün burda olmamız aslında bu konuyu ne kadar kafaya taktığımızın bi göstergesi ama burdaki herkes o kadar iyi niyetli ki hep bana destek gibi geliyo, yalnız olmadığımı hissediyorum sadece bebek ile ilgili değil herşeyi paylaşabiliyoruz.bizim yaptığımı zhata şu ki sürekli aman karnım ağrıdı aman göğsüm ağrıdı yumurtladım, çatladı bu gece çalışmam lazım diye kendimizi yıpratıyoruz, herkesi bilemem ama ben evlendim evleneli eşim çok fazla düşkün değildir cinselliğe yani hiçbizaman hergün olsun yada gün aşırı olsun istemedi, sadece haftasonları olurdu çok afedersiniz bu çocuk fikri olunca gün aşırı yapmak gerekiyo tabiki 1-2 ay denedik olmadı gün aşırı ama baktım eşimde ciddi bi isteksizlik moral bozukluğu ve gerginlik başladı, bu durum onuda etkiledi,tamam dedim belli etmem dedim bende ama hala takip ediyodum yumurtlama günlerimi ama bu sefer ben kendimi baskı altına aldım yumurtladım, çatladı falan diye sonra pusuda bekleyen kurt gibi eşimi bekledimki bana dokunsun çalışma olsun ama öle bişey olamdıkça eşime kızdım ve stres yaptım bu gece olmalı bu gece olmalı diye düşünürken en son dün gece ne kadar stres yaptığımı anladım ve tekrarlıyorum BEBEK YAPMA FİKRİNDEN DEĞİL KENDİMİ STRESE sokmaktan vazgeçtim..artık eşim ne zaman isterse o zaman birlikte olurum..o zaman bu zaman demicem, kendisi olursa olur olamzsa olmaz artık..hiçbişey benim evliliğimden benden ve kocamdan önemli değil çünkü böyle yaptıkça kendimize zarar veriyoruz...kısmetimizde varsa elbet bigün olacak..

tabıkı senın kararın canım ınsallah ılerde pısman olmazsın

ama canlarım yani bitti demekle bitmiyo zaten.. sadece dilimize kolay gelen ilk kelime o.. tartışmanın boyutunu bilemeden hemen bu kararı alma diye yorum yapılamaz.. kaldı ki sadece aldatma konusu v.s değil. her tartışmada insan başka bir boyuta geçtiğini farkediyo o anda gelen düşünce de ne biliyomusunuz? ben bu adama nasıl çocuk veririm. o daha bana karşı bu tür saygısızlıklar yapıyosa ben daha bu adamı anlayamıyoken bebeğimi nasıl bu aileye getiririm.. düşüncesi. ben dün yaşadım o anı. zaten yumurtluyamıyom bide tartıştık ha vazgeçtim mi hayır yine olsun istiyorum ama olmuycak biliyorum.
sizde kendi içinizde kızıyosunuz ama insanlarında sizin bilmediğiniz bu lafı söyletecek gerekçeleri olabilir. ben yazınızdan bir parça kendime çektiğim için yazdım. kusur ettiysem affola

hakkat yaa ilk yapışta hamile kalan var belki sende onlardan biri olursun..

açıkcası yorumları okudum ve sana hak veriyorum çocuk olduktan sonra herşey çok daha zor çocuk yokken boşanmayı daha kolay düşünebiliyorken çocuk için anneler çok fedakarlık gösterip kendinden geçebiliyor o yüzden eşinden ve evliliğinizden emin değilseniz bi kere daha düşünmek ve kararsız kalmak çok doğal ve doğru bi duygu

Günaydın kızlar.. bana dua edin lütfen bugün bebeğimi görmeye gidicem.. İnşallah kalp atışlarını buğün duyabilirim iyi haberlerle dönerim buraya.. saat 3 de randevum var..

Öyle canım sanki gerçek hayatta tanidigim insanlar gibisiniz hepiniz. Diyorum mesela bebek ne yaptı gizem ne yaptı falan eşim diyor onlar kim:))))
Kurleri öğrendim burda sonra silkelemeyi:)) ama hergün belirti takip etmekten, yumurtladim mi bugün mu olsun demekten iyice strese girdim.. Akışına bıraktım senin gibi. Verecek olan da O, hasret bırakacak olan da.. Rabbim er geç verecek en hayırlı zamanda... Bir zerre bu gidecek buluşacak imkansız gibi ama olacak olduktan sonra oluyor..
Atalım kafamizdan artık herşeyi en iyisi bu ay da böyle deneyelim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…