HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Günaydın kızlar.. bana dua edin lütfen bugün bebeğimi görmeye gidicem.. İnşallah kalp atışlarını buğün duyabilirim iyi haberlerle dönerim buraya.. saat 3 de randevum var..

Dualarımdasın snnn, hayırlı uğurlu sağlıklı evladın olsun inşallaaah...

Günaydın kızlar.. bana dua edin lütfen bugün bebeğimi görmeye gidicem.. İnşallah kalp atışlarını buğün duyabilirim iyi haberlerle dönerim buraya.. saat 3 de randevum var..

anaam saat 3e kadar nasıl sabreder insan inşallah duyup geliceksin canım.. Dualarımız seninlee...

hakkat yaa ilk yapışta hamile kalan var belki sende onlardan biri olursun..

haha canım onalrdan biri olmam için artık çok geç 6 aydır deniyorum olmuyo tek bildiğim şuki bu kadar strese gelemiyorum ben, nerdeyse kocam çalışmalara katılmıyo diye adama gıcık kapıcam bu psikoloji çok fena boyutlara gidebilir o yüzden akışına bırakmak en iyisi geleceği varsa zaten bi bebeğin ona hiçbişey engel olamaz bıraktım bi denemeyi sarılsamda olur

anaam saat 3e kadar nasıl sabreder insan inşallah duyup geliceksin canım.. Dualarımız seninlee...

inşşal canım.. eve çok heycanla bekliyorum on gün önce kesesini görmüştüm inşşalh buğünde kalp atışlarını duyarım Rabbim nasip eder inşşallah.. Rabbim isteyen herekese nasip etsin..

şuna dikkatini çekmek istiyorum aylar geçtikçe kadınların doğum oranı artıyo.. yani başlarda %15se bu ay %25 iki ay sona %50.. yaaaa... strese giriyosan tabe olayı akışına bırak en iyisi.. benim dediğim gibi sen kafan rahatken hiç ummadığın anda hamile kalırsınn

inşşal canım.. eve çok heycanla bekliyorum on gün önce kesesini görmüştüm inşşalh buğünde kalp atışlarını duyarım Rabbim nasip eder inşşallah.. Rabbim isteyen herekese nasip etsin..

olumlu düşün hep.. bugün kalp atışlarını duyar haftalar sonada minik minik ellerini ayaklarını görürsün

aynen canım birazda böyle deneyelim cidden içim şişti bu yumurtladım yumurtam çatladı hadi şimdi beraber olalaım hadi hadi diye adamın gözünün içine bakmaktan bi hal oldum yaaa valla bıktım , şimdi bahar geliyo gezmece tozmaca derken hayatın tadını çıakrcam ben yaa valla o sırada gelirse dünyanın en mutlusu ben olurum ama gelmezse sırf bu yüzden dünyanın en mutsuz insanı moduna girmek istemiyorum:2:

eneeeeeee öylemiymiş ben her ay yüzde 25 şansımız var diye biliyodum ama eğer öyleyse benim doğrugarnlığım 100 de 100 olması lazım kaç ay geçti baksana ya canıma slına bakarsan ben bu ay yani şubat ayı reglimde içimden bi çok şeyin temizlendiğini hissettim ve de yumurtlama dönemindede çok gzüel yumurtladığı hissettim kaldıki adetimde düzene girdi zaten artık bu ay 3 kerecik çalışma oldu bakarsın tutar ama tutmazsa geçen aydaki gibi ağlamam, zamanı değilmiş derim, kız cidden yıldım adamın gözünün içine bakıp nasıl kandırsam acaba diye düşünmekten, zaten allahım olmasını istediği zamanda kocama öyle bi his verirki hiçbişey elinden alamaz beni bişey vesile olur yani

mrb canım hep birlikte inş. seni merak ediyordum durumlar nasıl ?

WAlla zeynepcim ben hiçbişi anlamadım bu işten sanırım gece yattığım için bişiler gelemio sabah tuvalate gittiğimde kan gelio arkasında kahverengi parçacıklar iğğğğğ bu biraz iğrenç oldu ya ben adet oluorum bence ilaçlardanda bu şekilde atıorum galiba die düşünüorum ! Hayırlısı yarın belli olucak
Çok sağol ilgin için

bi arkadaŞImın bu şekilde gelmiş parça gibi doktora gitmiş çocuk yerini hazırlıyor demiş arkadaşım ertesi ay hamile kaldı ve 3 senedirde istiyorlardı şimdi doğum bile yaptı inş. seninde öyledir ...

Ağzından bal damlıo zeynep inşallah öle olur ama ben kendimi umutlandırmıorum hüsrana uğramamak için bizde yaklaşık 2 senedir istioruz ama bakalım kısmet

daha gitmedin mi yoksa gittin geldin mi kızz

Gunaydinn canlarimmm:))yok kuzum daha gitmedim 2 de randevum bugun nasil heyecanliyim ama bi yandan da kesin duyucam gibi geliyo rahatim sankii 2 gunde canlanmistir insallah bebegim guzel haberlerle gelirim umarim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…