- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #10.301
Günaydın kızlar.. bana dua edin lütfen bugün bebeğimi görmeye gidicem.. İnşallah kalp atışlarını buğün duyabilirim iyi haberlerle dönerim buraya.. saat 3 de randevum var..
Günaydın kızlar.. bana dua edin lütfen bugün bebeğimi görmeye gidicem.. İnşallah kalp atışlarını buğün duyabilirim iyi haberlerle dönerim buraya.. saat 3 de randevum var..
hakkat yaa ilk yapışta hamile kalan var belki sende onlardan biri olursun..
hadi inşallah güzel haberlerle gelannesi
Dualarımdasın snnn, hayırlı uğurlu sağlıklı evladın olsun inşallaaah...
anaam saat 3e kadar nasıl sabreder insaninşallah duyup geliceksin canım.. Dualarımız seninlee...
Inşallah snnn bebeğini görür gelirsin:))
teşekkür ederim kızlar inşallah dualarınızı eksik etmeyin lütfen gelir gelmez haber vericem inşallah..
haha canım onalrdan biri olmam için artık çok geç 6 aydır deniyorum olmuyotek bildiğim şuki bu kadar strese gelemiyorum ben, nerdeyse kocam çalışmalara katılmıyo diye adama gıcık kapıcam bu psikoloji çok fena boyutlara gidebilir o yüzden akışına bırakmak en iyisi geleceği varsa zaten bi bebeğin ona hiçbişey engel olamaz bıraktım bi denemeyi sarılsamda olur
inşşal canım.. eve çok heycanla bekliyorum on gün önce kesesini görmüştüm inşşalh buğünde kalp atışlarını duyarım Rabbim nasip eder inşşallah.. Rabbim isteyen herekese nasip etsin..
Öyle canım sanki gerçek hayatta tanidigim insanlar gibisiniz hepiniz. Diyorum mesela bebek ne yaptı gizem ne yaptı falan eşim diyor onlar kim:))))
Kurleri öğrendim burda sonra silkelemeyi:)) ama hergün belirti takip etmekten, yumurtladim mi bugün mu olsun demekten iyice strese girdim.. Akışına bıraktım senin gibi. Verecek olan da O, hasret bırakacak olan da.. Rabbim er geç verecek en hayırlı zamanda... Bir zerre bu gidecek buluşacak imkansız gibi ama olacak olduktan sonra oluyor..
Atalım kafamizdan artık herşeyi en iyisi bu ay da böyle deneyelim:))
Kızlarrr çok güzzel birgün geçirmeniz dileğiyleee merhabaaa
şuna dikkatini çekmek istiyorum aylar geçtikçe kadınların doğum oranı artıyo.. yani başlarda %15se bu ay %25 iki ay sona %50.. yaaaa...strese giriyosan tabe olayı akışına bırak en iyisi.. benim dediğim gibi sen kafan rahatken hiç ummadığın anda hamile kalırsınn
mrb canım hep birlikte inş. seni merak ediyordum durumlar nasıl ?
WAlla zeynepcim ben hiçbişi anlamadım bu işten sanırım gece yattığım için bişiler gelemio sabah tuvalate gittiğimde kan gelio arkasında kahverengi parçacıklar iğğğğğ bu biraz iğrenç olduya ben adet oluorum bence ilaçlardanda bu şekilde atıorum galiba die düşünüorum ! Hayırlısı yarın belli olucak
Çok sağol ilgin için
Ayy canimmm yazık sana yaa Allahtan o istek benimkinde fazlasıyla var artık ben diyorum bugün olmasa olmaz mi diye
bi arkadaŞImın bu şekilde gelmiş parça gibi doktora gitmiş çocuk yerini hazırlıyor demiş arkadaşım ertesi ay hamile kaldı ve 3 senedirde istiyorlardı şimdi doğum bile yaptı inş. seninde öyledir ...
daha gitmedin mi yoksa gittin geldin mi kızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?