- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #10.321
Ağzından bal damlıo zeynep inşallah öle olur ama ben kendimi umutlandırmıorum hüsrana uğramamak içinbizde yaklaşık 2 senedir istioruz ama bakalım kısmet
Bende adet olunca bal corek otuna basliiimm adet 2. Gunu mu baslaniyorrr
Ayy canimmm yazık sana yaa Allahtan o istek benimkinde fazlasıyla var artık ben diyorum bugün olmasa olmaz mi diyedediğin gibi olacağı varsa olur zaten. Hem bir sene dolmadan kafaya takma yaa doktor bile başından atıyor bir sene dolsun öyle gel diye
Gunaydinn canlarimmm:))yok kuzum daha gitmedim 2 de randevum bugun nasil heyecanliyim ama bi yandan da kesin duyucam gibi geliyo rahatim sankii 2 gunde canlanmistir insallah bebegim guzel haberlerle gelirim umarim:))
inşşal canım.. eve çok heycanla bekliyorum on gün önce kesesini görmüştüm inşşalh buğünde kalp atışlarını duyarım Rabbim nasip eder inşşallah.. Rabbim isteyen herekese nasip etsin..
eneeeeeee öylemiymiş ben her ay yüzde 25 şansımız var diye biliyodum ama eğer öyleyse benim doğrugarnlığım 100 de 100 olması lazım kaç ay geçti baksanaya canıma slına bakarsan ben bu ay yani şubat ayı reglimde içimden bi çok şeyin temizlendiğini hissettim ve de yumurtlama dönemindede çok gzüel yumurtladığı hissettim kaldıki adetimde düzene girdi zaten artık bu ay 3 kerecik çalışma oldu bakarsın tutar ama tutmazsa geçen aydaki gibi ağlamam, zamanı değilmiş derim, kız cidden yıldım adamın gözünün içine bakıp nasıl kandırsam acaba diye düşünmekten, zaten allahım olmasını istediği zamanda kocama öyle bi his verirki hiçbişey elinden alamaz beni bişey vesile olur yani
Gunaydinn canlarimmm:))yok kuzum daha gitmedim 2 de randevum bugun nasil heyecanliyim ama bi yandan da kesin duyucam gibi geliyo rahatim sankii 2 gunde canlanmistir insallah bebegim guzel haberlerle gelirim umarim:))
Kizlarr bu arada sunshine yok 2 gundur biyere mi gidicekti kii merak ettim(
canım işte o yzüden siz şanslısınız bebek çalışmları sizin için daha kolay ama bana çok zor çünkü kocam ezelden çok düşkün değil, o bana sarılsın yetiyoişte o yüzden üstünde çok büyük bir stres hissediyo baskı hissediyo bu sefer oda gergin adam pozisyonuna düşüyo, normal hayatımdan memnunum böyle seyrek olmasından ama bebek çalışması deyince zor oluyo işte boyle siz çok şanslısınız bu konuda
günaydın bebekimmmm valla kulakların sağır olacak fasulyenin kalbinin atışlarından, kendisine selamlarımızı ve kucak dolusu sevgimizi ilet teyzeleri onalrı çok seviyooo
anaaamm dua ya baakkinşallah kaçan kovalanır hayatım.. kocanla köşe kapmaca oynarsınız inşallah
tabiikii de güzel haberlerle geliceksin bebekiimm
anaaamm dua ya baakkinşallah kaçan kovalanır hayatım.. kocanla köşe kapmaca oynarsınız inşallah
tabiikii de güzel haberlerle geliceksin bebekiimm
Keyfi pek yok 2 gündür halsizlik uyku hali malum, sağlığı yerinde merak etmeyin, zıplar az soora
Bebişli hallerine alısmaya calsıyor canım
Biraz rahatsızmıs
canııımmmm dün uyumuşum ya kusura bakma umarım düzelmiştir akşam
bisolukda yok 3 gündüüür nerde bu hamişlerr:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?