HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım işte o yzüden siz şanslısınız bebek çalışmları sizin için daha kolay ama bana çok zor çünkü kocam ezelden çok düşkün değil, o bana sarılsın yetiyo işte o yüzden üstünde çok büyük bir stres hissediyo baskı hissediyo bu sefer oda gergin adam pozisyonuna düşüyo, normal hayatımdan memnunum böyle seyrek olmasından ama bebek çalışması deyince zor oluyo işte boyle siz çok şanslısınız bu konuda

Gunaydinn canlarimmm:))yok kuzum daha gitmedim 2 de randevum bugun nasil heyecanliyim ama bi yandan da kesin duyucam gibi geliyo rahatim sankii 2 gunde canlanmistir insallah bebegim guzel haberlerle gelirim umarim:))

günaydın bebekimmmm valla kulakların sağır olacak fasulyenin kalbinin atışlarından, kendisine selamlarımızı ve kucak dolusu sevgimizi ilet teyzeleri onalrı çok seviyooo

inşşal canım.. eve çok heycanla bekliyorum on gün önce kesesini görmüştüm inşşalh buğünde kalp atışlarını duyarım Rabbim nasip eder inşşallah.. Rabbim isteyen herekese nasip etsin..

İnsallah kalp atislarini duyucaksin canim cok saglikli bi bebek diyecek dr amcasi:))guzel haberlerle gel insallah:))

anaaamm dua ya baakk inşallah kaçan kovalanır hayatım.. kocanla köşe kapmaca oynarsınız inşallah

Gunaydinn canlarimmm:))yok kuzum daha gitmedim 2 de randevum bugun nasil heyecanliyim ama bi yandan da kesin duyucam gibi geliyo rahatim sankii 2 gunde canlanmistir insallah bebegim guzel haberlerle gelirim umarim:))

tabiikii de güzel haberlerle geliceksin bebekiimm

Canimm benim yaa aminn kuzum insallah duyucam bugun nazli bebegimin kalp atislarini hic merak etme hepinizin slmini ileticem ona cikar cikmaz yazicam hemen size:))

anaaamm dua ya baakk inşallah kaçan kovalanır hayatım.. kocanla köşe kapmaca oynarsınız inşallah

tabiikii de güzel haberlerle geliceksin bebekiimm

valla duamı ne bilemedim ama allahım olmasını istediği zaman en mükemmel planlamayı yapar o ay benim kocama bi haller olur ve her allahın günü ister ya da kırk yılda bi ister o gunde yumurtanın çatlayacağı tutarkısacası allah ol derse olur geriis boş..bu ay itibariyle ovulasyon testi almicam zaten hepsi bitti yenisini almicam saldım çayıra mevlam kayıra ohhhhhh rahatladım yaaaaa valla kuş gibi hafifledim

günaydın kızlaaaaarrrr
nasılsınız bakalım bugün gelişmeler
içimden bi his bugün bitane daha hamile haberi alacağımızı söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…