- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #10.341
esra konuşmuştuk bizde unuttum ne zamandı senin bat tarihin ?
günaydın kızlaaaaarrrr
nasılsınız bakalım bugün gelişmeler
içimden bi his bugün bitane daha hamile haberi alacağımızı söylüyor
bende uyudum zaten hemen.. dedim ya gittiğimde zaten uyuyodu sabahta soğuk bi tavırla işe gitti ben öpmesem öpmiyecekti bile.. illa ki düzelir ama ortada kırılmış bir kalp var..
günaydınnnnnnnnnnn :)
günaydın kızlaaaaarrrr
günaydın kızlaaaaarrrr
Valla canim tam belli degil 15-20 mart arasiii. son afetim cok gecikmisti. her ay 30 gun olan adet. Subatta 37 gun sonra oldu.. hamilelik bekliyodim. sanirim stresten geciktii... ne xaman hamileluk planlasam gec oluyorum.. test yapiyorum o gun adet oluyorumm. 2 kere boyle oldu. bu. ay sogan kuru yaptim. 15. gun ovl. da cift cizgi gordum. yaklasik 14 gun sonra da adet olsam 14 -15 mart gibi olurum adett
bisolukda yok 3 gündüüür nerde bu hamişlerr:44:
günaydın kızlaaaaarrrr
eminim ilk kez kırılmıyodur barıştığınızda ne kırgınlık kalır ne üzünt sonuçta onlar bizim herşeyimiiizz
hımmmm bi düşünelim kim olabilir bebekimden bekliyoruz ,yağmur damlası yarın 12:30 dA bekliycez su şişesi vazgeçti ama bence bu ay olucak :),ben sabredebilirsem daha 6 günüm var ya sen ?
Gunaydinn canim insallah bugun hamis haberi alalimda halay cekelim:))sizin nasil gidiyo calismalar??günaydın kızlaaaaarrrr
ben bazı hamişlerimizi diğer topiclerde görüyorumburda bu kadar sorunlu hamile kalamayan insan var konu hep bebek çalışması olduğu için doğal karşılıyorum ben hamile topiclerinde olmalarını insan hep kendi durumundakilerle konuşmak ister çünkü
günaydın güzellik, hadi bakalım inşallah güzel haber alırızzz
beni saymayın canım hem sen beni tanımıyorsun galiba tanıştırayım ben BATI OLMAYAN KADInN
ben karambole yapıyorum atışlarımı tutarsa ancak nisanda tutar
kızlar günaydınnnn,bata 2 kaldı..heyecandan ölecem :) belirti aramayayım diyorum ama geceleri çok huzursuz yatıorum belim ve karnım agrıo(batma şeklinde rahatsız ediyo)...umarım hayırlı bişey içindirsonra diorum üşüttümmü kendimi acaba ondan mı agrıooo neyse hayırlısı bakalım cumadan p.tesiye kadar olmazsam p.tesi sabah testtttt
ben bazı hamişlerimizi diğer topiclerde görüyorumburda bu kadar sorunlu hamile kalamayan insan var konu hep bebek çalışması olduğu için doğal karşılıyorum ben hamile topiclerinde olmalarını insan hep kendi durumundakilerle konuşmak ister çünkü
günaydın güzellik, hadi bakalım inşallah güzel haber alırızzz
Gunaydinn canim insallah bugun hamis haberi alalimda halay cekelim:))sizin nasil gidiyo calismalar??
hımmm hatırladım şimdi :)hadi bakalım nisanda 12 den bekliyoruz...
vayyyyy desene hafta sonundan önce mutlu haberi alıcağız.bu arada benimde ç.iğnesinden sonra 13 gün gecikti ama bat tarihi 19 ,ben batımı beklesem yoksa ç.iğnesinden 14 sonra test yapsammı ne dersin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?