HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

esra konuşmuştuk bizde unuttum ne zamandı senin bat tarihin ?

Valla canim tam belli degil 15-20 mart arasiii. son afetim cok gecikmisti. her ay 30 gun olan adet. Subatta 37 gun sonra oldu.. hamilelik bekliyodim. sanirim stresten geciktii... ne xaman hamileluk planlasam gec oluyorum.. test yapiyorum o gun adet oluyorumm. 2 kere boyle oldu. bu. ay sogan kuru yaptim. 15. gun ovl. da cift cizgi gordum. yaklasik 14 gun sonra da adet olsam 14 -15 mart gibi olurum adett

günaydın kızlaaaaarrrr
nasılsınız bakalım bugün gelişmeler
içimden bi his bugün bitane daha hamile haberi alacağımızı söylüyor

hımmmm bi düşünelim kim olabilir bebekimden bekliyoruz ,yağmur damlası yarın 12:30 dA bekliycez su şişesi vazgeçti ama bence bu ay olucak :),ben sabredebilirsem daha 6 günüm var ya sen ?

bende uyudum zaten hemen.. dedim ya gittiğimde zaten uyuyodu sabahta soğuk bi tavırla işe gitti ben öpmesem öpmiyecekti bile.. illa ki düzelir ama ortada kırılmış bir kalp var..

eminim ilk kez kırılmıyodur barıştığınızda ne kırgınlık kalır ne üzünt sonuçta onlar bizim herşeyimiiizz

vayyyyy desene hafta sonundan önce mutlu haberi alıcağız.bu arada benimde ç.iğnesinden sonra 13 gün gecikti ama bat tarihi 19 ,ben batımı beklesem yoksa ç.iğnesinden 14 sonra test yapsammı ne dersin ?

bisolukda yok 3 gündüüür nerde bu hamişlerr:44:

ben bazı hamişlerimizi diğer topiclerde görüyorum burda bu kadar sorunlu hamile kalamayan insan var konu hep bebek çalışması olduğu için doğal karşılıyorum ben hamile topiclerinde olmalarını insan hep kendi durumundakilerle konuşmak ister çünkü

günaydın kızlaaaaarrrr
nasılsınız bakalım bugün gelişmeler
içimden bi his bugün bitane daha hamile haberi alacağımızı söylüyor

günaydın güzellik, hadi bakalım inşallah güzel haber alırızzz

Hamile kalan ortadan kayboluyor sunshine yok, bisoluk yok:))
Aman iyi olsunlar sağlıkları yerinde olsun da varsın gorunmesinler:)
Baharrrr canım baharın tadını çıkar bak havalar iyileşiyor gez toz esinle aşk tazeleyin ben de öyle yapacağım valla biraz evliliğin tadını cikarayim kocamla:)))

hımmmm bi düşünelim kim olabilir bebekimden bekliyoruz ,yağmur damlası yarın 12:30 dA bekliycez su şişesi vazgeçti ama bence bu ay olucak :),ben sabredebilirsem daha 6 günüm var ya sen ?

beni saymayın canım hem sen beni tanımıyorsun galiba tanıştırayım ben BATI OLMAYAN KADInN
ben karambole yapıyorum atışlarımı tutarsa ancak nisanda tutar

kızlar günaydınnnn,bata 2 kaldı..heyecandan ölecem :) belirti aramayayım diyorum ama geceleri çok huzursuz yatıorum belim ve karnım agrıo(batma şeklinde rahatsız ediyo)...umarım hayırlı bişey içindir sonra diorum üşüttümmü kendimi acaba ondan mı agrıooo neyse hayırlısı bakalım cumadan p.tesiye kadar olmazsam p.tesi sabah testtttt

minnoşum sen naptın akşam oldumu çalışma geçmişi okumadım çok sayfa vardı

ama otesti hep birlikte yapıcaz :) yani sen yaaprken burda olucAKsın olurmu ?

Hicte bilee siz sorunlu falan degilsiniz ayrica dunyanin binbir turlu hali var hamile kalmakla sorun bitmiyo ki bebegim 6 ay ugrastim tam oldu derken kaybetme korkusu kii benimki hic bisey degil bi okuyorum ki 5 sene denemenin ustune olmus kalp atisi yok diye alalim demis doktor(herkesin tercihi tabii tatlim ama ben uzuluyorum birakip gidince kizlar bizii ben sadece okuyorum diger topiclere bisey yazmak gelmiyo icimden sizden baska kimseye isinamam kiiii(herkesin tercihii tabiki ama bizim ortamimiz gibisi yok bikereee:)))

Gunaydinn canim insallah bugun hamis haberi alalimda halay cekelim:))sizin nasil gidiyo calismalar??

valla ben akşam yine erkenden uyumuşum ama eşim sağolsun geldi bu akşam uyku yok dedi uyandırdı :76:

çalışma bittikten sonra ağrım olduğunu bahane edip diktim ayaklarımı yatağın başlığına o şekilde giyindim sonra 20 dakika kadar o vaziyette durdum en son mum duruşu yaptım ve sırt üstü yatıp bacaklarımı kırdım sabah duş aldım daha ne yapim be bu seferde olmazsa yapacak bişey yok

kızlaaaar günaydınnn öğlen oldu ama kociş evde olunca ancak gelebildim,nasılsınız? Beebeek'im doktora gittin mi güzel haberlerle geldin inşallah,geçmişi okumadan hemen sorayım dedim,okumaya so nra geçicem

vayyyyy desene hafta sonundan önce mutlu haberi alıcağız.bu arada benimde ç.iğnesinden sonra 13 gün gecikti ama bat tarihi 19 ,ben batımı beklesem yoksa ç.iğnesinden 14 sonra test yapsammı ne dersin ?

Normalde yumurtladigin gunden 14 gun sonrasi adet gunuu bence yarin yada cumaa yap bi test

bana gelince benim bu ay olmicak bence cunku ovl. testi cift gosterdiginde esim cok hastaydii. yerinden bile kalkamadiii. degerlendiremedikk yani cift cizgi gunlerini

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…