HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Ohh harikasin olucak olucak sen bi daha 9 ay sonra goruceksin pis kirmizilari bu ay bosuna gormeyi bekleme:))

Cimcimemm kiss kismetse nisanfa birlikteyizz... hem de caganin dogum gunu ins. guzel haber alirizzz

inşallah kısss adınıda nisan koyarız kız olurlarsa

Ohh harikasin olucak olucak sen bi daha 9 ay sonra goruceksin pis kirmizilari bu ay bosuna gormeyi bekleme:))

inşallah hayatım yaaa zaten ovu testlerinde hiç silik görmüyorum bende fırsat bu fırsat deyip çalışıyorum psikolojik olarak rahat ediyorum kırmızı çizgiyi görünce.
eğer bu ay hamile kalırsam hiçbişeyden umudumu kesmeyip elimden her işin geldiğine inanıcam

Bende hayirlisiyla kiz istiyorumm
oglumda 10. Hafta soyledi dr oglan diyeee.. bu seferde kiz olsunnnn dimi amaa.. hayirliso en bastaaa

Gunaydinn canlarimmm:))yok kuzum daha gitmedim 2 de randevum bugun nasil heyecanliyim ama bi yandan da kesin duyucam gibi geliyo rahatim sankii 2 gunde canlanmistir insallah bebegim guzel haberlerle gelirim umarim:))

canım inşallah rabbim saglıklı sıhhatli doğmalarınıda nasip eder. bende 3 te randevum nasıl heycanlışım anlatamam saat geçmek bilmiyor..

ay hadı ınsallah canım dualarımdasınız fasulyenızle
inşallah canım dualırınızı eksik etmeyin bebişimin kalp atışlarını duyar gelirim inşallah..

Inşallah snnn bebeğini görür gelirsin:))
Yaa ben senin süreci kaçırdım mi acaba nasıl kaldın neler yaptın ne kadardır deniyodun??
inşallah canım.. valla canım ben 8 aylık evliyim hiç korunmadım nasip dedim.. evlendikten sonra adet düzensizliği yaşamaya başladım doktorun biri pko var zaten çocuğun bu şekilde olmaz dedi sadece ultrasyonda baktı kan testi felan yok.. başka bi doktora gittim vajinal ultrasyonla baktı yumurtalıkların gayet iyi bir sorun yok dedi hormon testi iste ondada sorun çıkmadı çok şükür.. ama benim ilk doktorun söylediğini kafam takıldı bu şekilde olmaz demişti çünkü.. doktorum biraz kilo vermem için glukofen diye bir ilaç verdi kullandığım ay hamile kaldım onun etkisimidir bilmem ama düzenli yumurtlamayı sağlıyormuş. birde hamile kalmadan bir ay önce soğan kürünü uygulamıştım

Kızlarrr çok güzzel birgün geçirmeniz dileğiyleee merhabaaa

inşallah canım rabbim hepimize nasip eder inşallah..

evet canımcımmm ben öyle yapayım en güzeli yıllık izinimide alayım bi memleket havası anne özlemi gidereyim en iyisi sende öle yap aşk tazele ohhh mis hayatın tadına varalım şeker

minnoşum sen naptın akşam oldumu çalışma geçmişi okumadım çok sayfa vardı

yok bebeğim olmadı dün çalışma benim için bu ay için sezon kapandı çünkü kocamın bana yaklaşma düşüncesi yoktu bende gittim uyudum, sıkıldım ortam yaratmaktan amaaaaaaaaaan olacagı varsa olmuştur yoksa da olmaz dedim bu kadar kendimi kasmaktan vazgeçtim yani bu saatten sonra olsa da bişe olamz zaten,sen naptın kuzucuk çalışabilidnmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…