- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #10.361
Benden umutlu musun ben değilim ama:))))
Normalde yumurtladigin gunden 14 gun sonrasi adet gunuu bence yarin yada cumaa yap bi test
inşallah canımmmm inşallah nisanda müjdeyle gelirim
valla ben akşam yine erkenden uyumuşum ama eşim sağolsun geldi bu akşam uyku yok dedi uyandırdı :76:
çalışma bittikten sonra ağrım olduğunu bahane edip diktim ayaklarımı yatağın başlığına o şekilde giyindim sonra 20 dakika kadar o vaziyette durdum en son mum duruşu yaptım ve sırt üstü yatıp bacaklarımı kırdım sabah duş aldım daha ne yapim be bu seferde olmazsa yapacak bişey yok
deme esra kendimi zor tutuyorum zaten yarın 14. günüm olucak ama önce sen senden önce yapmam :)
kızlaaaar günaydınnnöğlen oldu ama kociş evde olunca ancak gelebildim,nasılsınız? Beebeek'im doktora gittin mi güzel haberlerle geldin inşallah,geçmişi okumadan hemen sorayım dedim,okumaya so nra geçicem
Cimcimemm kiss kismetse nisanfa birlikteyizz... hem de caganin dogum gunu ins. guzel haber alirizzz
Ohh harikasin olucak olucak sen bi daha 9 ay sonra goruceksin pis kirmizilari bu ay bosuna gormeyi bekleme:))
Gunaydinn canlarimmm:))yok kuzum daha gitmedim 2 de randevum bugun nasil heyecanliyim ama bi yandan da kesin duyucam gibi geliyo rahatim sankii 2 gunde canlanmistir insallah bebegim guzel haberlerle gelirim umarim:))
inşallah canım dualırınızı eksik etmeyin bebişimin kalp atışlarını duyar gelirim inşallah..ay hadı ınsallah canım dualarımdasınız fasulyenızle
inşallah canım.. valla canım ben 8 aylık evliyim hiç korunmadım nasip dedim.. evlendikten sonra adet düzensizliği yaşamaya başladım doktorun biri pko var zaten çocuğun bu şekilde olmaz dedi sadece ultrasyonda baktı kan testi felan yok.. başka bi doktora gittim vajinal ultrasyonla baktı yumurtalıkların gayet iyi bir sorun yok dedi hormon testi iste ondada sorun çıkmadı çok şükür.. ama benim ilk doktorun söylediğini kafam takıldı bu şekilde olmaz demişti çünkü.. doktorum biraz kilo vermem için glukofen diye bir ilaç verdi kullandığım ay hamile kaldım onun etkisimidir bilmem ama düzenli yumurtlamayı sağlıyormuş. birde hamile kalmadan bir ay önce soğan kürünü uygulamıştımInşallah snnn bebeğini görür gelirsin:))
Yaa ben senin süreci kaçırdım mi acaba nasıl kaldın neler yaptın ne kadardır deniyodun??
Kızlarrr çok güzzel birgün geçirmeniz dileğiyleee merhabaaa
Hamile kalan ortadan kayboluyor sunshine yok, bisoluk yok:))
Aman iyi olsunlar sağlıkları yerinde olsun da varsın gorunmesinler:)
Baharrrr canım baharın tadını çıkar bak havalar iyileşiyor gez toz esinle aşk tazeleyin ben de öyle yapacağım valla biraz evliliğin tadını cikarayim kocamla:)))
minnoşum sen naptın akşam oldumu çalışma geçmişi okumadım çok sayfa vardı
vayyy gizem sende bu işve cilve olduktan sonra kocan seni hayatta bırakmaz :)burdan bile hissediliyor...
Maşallah canım belki vesile oldu o ilaç sana. Hadi bakalım hayırlısı inşallah:))
Cimcimemm kiss kismetse nisanfa birlikteyizz... hem de caganin dogum gunu ins. guzel haber alirizzz
bu ayda yapamazsak şu çörekotlu karışıma başlıyalşım diyorum sen denedinmi daha ince ?
Hiç denemedim sen ? Ve eğer benim bu şey adetse kullanma hakkım geçmiş oluo kızların dediği adetin 2. Günü başlayıp 12 gün kullanmak lazımmış
ben 8. gun ogrenmıstım o gun ıcmeye basladım cnm 14 gune kadar ve hamıleyım aklında olsun
Gunaydin guzel anne adaylari nasilsiniz bakalim bugun ?
Gunaydin guzel anne adaylari nasilsiniz bakalim bugun ?
Günaydınnnn ben gayet iyiyim sen nasılsın ? Mis gibi hava var köpeğim yanımda kuşlarım uçuşuo ohhhh daha ne olsun :) aslında bide velet olsa şu bahçede fena olmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?