- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #10.381
Günaydınnnn ben gayet iyiyim sen nasılsın ? Mis gibi hava var köpeğim yanımda kuşlarım uçuşuo ohhhh daha ne olsun :) aslında bide velet olsa şu bahçede fena olmazdı
Kiss bahceli evde mi oturuyosunn ohhh mis gibiii
Ohhh canim ne guzel valla, keyfini sur benim icinde. Keske bende evimde bahcemde olsam ama disarisi buz gibi Kar var( Ustelik acim susuzum. Su bile icince bir bardak hemen disarda, zorluyorum kendimi bisiler yemege bebis ac kalmasin diye ama yok anam girtlagim acidi ogurmekten..
Allah sizlere hayirli saglik gebelikler bebisler nasip eder ins..
Benden umutlu musun ben değilim ama:))))
2 kat bahçe ve onun üstünün üstü arada kiracı var o daireyide alırsak 3 kat olcak inşallah ama benim daireler tek oda küçücükbak bahçeme :)
Hiç denemedim sen ? Ve eğer benim bu şey adetse kullanma hakkım geçmiş oluo kızların dediği adetin 2. Günü başlayıp 12 gün kullanmak lazımmış[/bende kullanmadım ama senin bu şey eğer adetse başlayamamış adet oluyor o yüzden geç kalmış değilsin yarın belli olucak ama ben yokum artık cuma günü öğrenirim
Olsun canim oda olur yakinda onemli olan iyi gunlerde huzur icinde oturmak nasip etsin Allah. Benim bahcede kocaman elma armut cam agaclari dolu ama gel gelelim bahcede bir pazar kahvaltisi yapamiyoz kocisle bas basa. Kaynana yada kayinpeder hemen karsi evde bahcemiz ortak..(
Hiç denemedim sen ? Ve eğer benim bu şey adetse kullanma hakkım geçmiş oluo kızların dediği adetin 2. Günü başlayıp 12 gün kullanmak lazımmış[/bende kullanmadım ama senin bu şey eğer adetse başlayamamış adet oluyor o yüzden geç kalmış değilsin yarın belli olucak ama ben yokum artık cuma günü öğrenirim
Hayırdır nereye gidiosun ?
Bunlarda kuşlarım
Kıyamam en kötüsüde o başbaşa bi kahvaltı edememek , benimde 2 görümcem ve kayınpeder kayın hepsi aynı apartmandayız ilk zamanlar hep kahvaltıyı beraber yapıoduk bigün dayanamadım eşime dedimki biz senle başbaşa kahvaltı yapmıycakmıyız hiç romantik romantik oda bi kaldı şöleevet yapalım dedi ve o zamandan beri kimseyi çağırmıo arada ben diorum hadi birlikte yapalım die o kadar
Hayırlısı canım olursa büyük sürpriz olur hem de doğum günü hediyesi hem bana hem kocama:)
Aman bizimki cagirmiyorda genede arada 5m fln var naptin fln diger bagrisip sesleniyorlar sonra sip diye bitiyorlar masa basinda.. Neyse yapcak bisi yok takmamaya calisiyorum bende.
Şıp die bitiyolar masa başında he ay çok güldümmDD boşver bencede takma en güzeli bende sallamıorum düşünsene görümcelee kayınpeder herkesle iç içeyim DD
Kızlar ben çıkıorum lahana sarıcam temizlik yapıcam doktor için hazırlanıcam ohoho çok işim var şimdilik kendinize iyi bakın öptüümmmm
uuuuuff çok canım sıkılıyo bugünnnnn :|
Kis sikama canini cik gez bebis kitaplari fln al oku.. Uff ben ne yapsam mide disarda bugunlarinin keyfini sur ins az kaldi biticek seninde ac susuz bulantili gunlerin baslicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?