HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Yani adet olduğun gün itibariyle 8. Gün içmeye başlayabilirsin 14 gün doğru mu anladı. Ozser ?

canım aslında adet oldugunun ertesı gunu baslıorsun 12 gun bıtırıosun ben
8 gun ogrendım reglım yenı bıtmıstı ıyemeye basladım 14 gun bıraktım bıde ben 15 16 da falan yumurtladıgımı bılıordum kasık aggrılrım baslayınca bıraktım

Kizlarr bu arada sunshine yok 2 gundur biyere mi gidicekti kii merak ettim(

Geldim tatlım geldimmm benim fasulyem pazardan bu yana hiç rahat durmadııı mide bulantım vardı çok şükür bugun daha iyiyim... Senden de güzel haberlerini bekliyorum inşallahhh

Keyfi pek yok 2 gündür halsizlik uyku hali malum, sağlığı yerinde merak etmeyin, zıplar az soora

ahh ahhh yelizcan biliyorsun benii çok şükür ki bugun yine iyiyim haftaya izinliyim zaten pasoooo yatacam..

Bebişli hallerine alısmaya calsıyor canım
Biraz rahatsızmıs

aynen öyle Özocum sende bilirsin.. az kafanı ağrıtmıyorum

bilmiyorum ki bende merak ettim dün baktım şimdi de baktım ama hiçç giriş yapmadı. Misafirimi gelcekti acaba.. :26:

aman allah korusun kız sezgican istemem misafirr gelmesin bu araaa

Aman iyi bari sevindim kizlar yaa iyi hissedince gelir o zaman :))

Çok şükür daha iyiyim..

offfffffff kızlarrr sabahtan beriii adet sancısı çkiyorum belim karnım çokkk ağrıyoo+ara ara miğdem bulanıyor genelde adet olduğmda bulanır sanki adet olmusum gibi ama batım18 di erkn deilmi bu ağrılar yaa:18::18: çokta halsizimmm bana bir çağreeeeeee

Kizlar ben gercekten yolun sonuna gelmisim yok kalp atisi bugunde cuma sabahtan alinicak cok cok kotuyum allah kimseye boyle bisey gostermesin ne dicegimi bilemiyorum ((

Kizlar ben gercekten yolun sonuna gelmisim yok kalp atisi bugunde cuma sabahtan alinicak cok cok kotuyum allah kimseye boyle bisey gostermesin ne dicegimi bilemiyorum ((

canımm nolur üzülme ya kıyamam ben sana hayırlısı buymuş belki öyle düşün ya doğsaydı ama hasta doğsaydı ömür boyu kendide çekerdi öyle düşün Allah herşeyin doğrusunu bilir yine olur daha gençsin yolun başındasın üzülme nolur belki hayırsız bi evlat olcaktı canım beniiimmm Allah'a sığın sen Allah kimseye çekemiceği acılar yaşatmazmış

canım benim şimdi ne diyeceğimi bilemedim....Allahın takdiri.ah canım ya çok üzgünüm. şu an ağlıyorum...gerçekten çok ama çok üzüldüm ama elden bişey gelmiyor maalesef. yaşadıklarım geldi aklıma. zor bi süreç seni bekliyor canım. sağlam durmalısın. bol bol dua et...RAbbim neylerse güzel eyler. hayırlısı buymuş demekten başka çaremiz yokk. senin için ne yapabilirim söyle canım. ne istersen..

offfffff cnmm bnmmm yaaaaaa üzülme hayrlısı böyleymiş demek rabbim sabır wersinnn ne diyeceğimide blmiyorum çok üzüldüm yaa

canım ne denır nasıl tesellı edlır bılmıyorum
lutfen uzme kendını rabbım her zaman hayırlısını versın
rabbım senı evlat yoklugu gostermesın
ısyan etme ne olur ellerım tıtredı benım bıle sen nasılsındır

Kelimelerin tükendiği yerdesin hayatım ama inan bugünlerde geçecek...
Beni örnek al noolur...!

Canım benim nolur kendini kaybetme güçlü ol.. Rabbim sabır sağlık versin sanaa.. iyi ol lütfen güçlü ol ((

canım benim yaaa üzülme dicem ama biliyorumki elinde olmadan üzülüyorsun,ama emin ol bunun sonunda çok güzel haberler alacaksın her şerde bizim bilmediğimiz hayırlar vardır,belki senin için hayırlı değildi bu çocuk öyle düşün olurmu,hamile kalabiliyosun onun için sevin canım,elbette sende tekrar hamiş kalacaksın ve bebeğini kucağına alacaksın..

ne zor bi durum ya sadece istemekle olmuyo işte.. Rabbim sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.. bebekimizde tez vakitte toplansın inşallah.. (

Canim bence hemen umitsizlige kapilma 6+6 flnsin daha baska doktora git, bugun buyume var miydi peki. Bak cok normalmis bazen 10 -11 haftaya kadar duymamak. Acele etme doktorun ne dedi bilemem ama eger oyle bisi olursada sakin uzme kendini hersey Allah'tan demekki hayirlisi buymus de.. Dualarim hep seninle hayatim..

Bende yarin gidicektim doktora esimin isi yuzunden pazartesiye cektik .. Bir yandan hic gitmek istemiyorum korkularin doruklarindayim. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin, kimselere evlat acisi yasatmasin ins..

Derdi veren Allah dermanını da verir inşaallah. bu kadar ümitsiz olmayın nolur. çok üzücü bi durum haklısınız, hiç olmaması olup kaybetmekten iyi. fakat en doğrusunu Allah bilir. hem unutmayalım; gecenin en karanlık olduğu an, sabaha en yakın olduğu andır. Allah herkesin yüzünü güldürsün.)

Üf yaaaa ((( ne diyebileceğimi hiç bilmiorum sözler boğazıma takılıo çok üzgünüm ((( gönlünü ferah tut nolur dualarım seninlee ((

ne diyosunnnnn. adet sancısımı abovvv deme öyle. belkide yerleşiyodur. anacım daha erken gelmesin gelmesinnnnn. bende de hala belirti yok gerçi adet olucam büyük ihtimal

allahım sana sabır ve sağlık versin...ne diyeceğimi bilemiyorum bebeğinin ömrü senin ve gelecek diğer bebeklerinin olsun.....dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…