HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Kizlar ben gercekten yolun sonuna gelmisim yok kalp atisi bugunde cuma sabahtan alinicak cok cok kotuyum allah kimseye boyle bisey gostermesin ne dicegimi bilemiyorum ((

üzülme cnm Allah herşeyin en iyisini bilir demekki böylesi daha hayırlı senin için,Allahım sana sabır versin..

beni de eklermisin listeye 24 şubat 2.denemem tşk şimdiden

Bebeek canimmm üzülme ne olur yaa cumaya kadar bir umut var demek ki.. En kötü ihtimalle alırlarsa da.üzülme ne olur. Rabbim hayırlısını veriyor. Ilk aylarda olan dusuklerde bebekte bir anormallik olabilir diyor doktorlar.. Lütfen üzülme biliyorum elinde değil.. Sebebini araştırmalarını iste neden olabilirmiş diye. Ona göre tedbirini al.. Kalbini duyarken dursa daha mi iyi olurdu.. Bir arkadaşım 5 aylıkken kaybetti.. Şükür de içini ferah tut..

ama yatamamkiiiii evde değilim çünkü işyerindeyim şuan...

Canim bende calisiyorum.. o zaman guzel bir meyve cayi yap kendini abaklarinin altinada puf fln al koy uzanir gibi otur, bende bazen hafif agrim olunca oyle yapiyorum..

Kizlar ben yabancilar polisine gidiyorum, ins biran once hallolur su isler.. Sizlere hayirli gunler uzulmek yok umutlarimizin hep olmasi lazim.. Aksama gorusuruz..

Kizlar ben gercekten yolun sonuna gelmisim yok kalp atisi bugunde cuma sabahtan alinicak cok cok kotuyum allah kimseye boyle bisey gostermesin ne dicegimi bilemiyorum ((

biliyorum kolay değil. allahım hayırlısını nasip etsin. doğanın kabul etmediği canlılar düşük olur.üzme hiç kendini allahım bi kapıyı kapatırken daha iyisini açar hiç merak etme.daha yolun sonuda saılmaz belki cok gec gelişiiiyordur.gec döllenme olmuştur.sen hep hayırlısını dile.

Evet bebeek üzülme canım hayırlısı böyleymiş deyip sağlıklı bir anne adayı olduğunu görerek bir sonraki için Rabbime hayırlı dualarda bulun..
seni anlıyorum çünkü benim bebeğim 8 haftalıkken kalp atışlarını duydum çok mutlu olmuştuk.. ama 8+4 ken durmuş meğer ben 3 hafta onu içimde öyle taşımışım 12 haftalık sanıyorduk kontrole gittiğimde bebeğim çoktan gitmişti aslında sadece görüntüsü vardı orada miniğim benim.. sonra kürtaj oldum çok üzülmedim Allahın gücüne gitmesin diye çünkü vardır bir hayır dedik şimdi sağlıklı sıhhatli ikinci bebeğimizi düşünüyoruz Allahın izniyle canım isteyen herkese de nasip etsin rabbim.. üzme kendini yine olur inşallah..

kızlar merhaba şimid geldim doktordan bebek arkadaşıma çok üzüldüm inşallah rabbim en kısa zaman tekrar nasip eder.. bebeğimi gördüm kalp atışalrıda başlamış doktor dinletmek riskli oluyor bebek korkuyormuş onun için dinletmeyeceğim dedi. 6 tüp kan verdim 3 hafta sonraya gün verdi doktor. Rabbim hayırlısını versin..

ii şekerim saolasın ben iim sen nasılsın.kusura bakma ben bugün bi an perşembe gibi hisseettiiimmm....

bende iim canım yarını bekliyorum işte azaldı baya adetim bitseydi yarına kadar iyi olacaktı..bugünde biraz iş yaptım başım ağrıyor :S

ekinci ,heyecanlı nasılsınız?kader arkadaslarım üst üste test yaptırıp hüsrana ugradık üçümüzde .Gelen baharla bizim hayatımızada bahar gelir umarım.

iyiyz canım saol sen nasılsın??
aynen canm yaptık testleri hüsrana uğradsık ama hayırlsıı dediğin gibi bahar geldi bebişlerimizide kucağına alıp gelmiştir inşallah gezerken birer birer dağıtır bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…