HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

sen aksamda yap sonrası Allah'a kalmıs canım ınsallah ıyı haberler alırız senden

ayy hakıkaten
onu bunu bılmemde basına ıs cıkmasın dıe keske bır yazı bısı alsaydın subeden
aklında olsun onların yazılı olan bu borc senın adına olmadıgını gosterır bı belge ımzalatysadın

Kizlar herkesler nasil:)) ben doktordayim bekliyoruz bakalim cok iyi diye duyduk geldik:)) bakalim neler soyleyecek adetim bitiyor bugun mik mik ne zaman derse ozman:)

yok yazı falan almadım ama zaten ne benim üstüme nede babamın üstüne bi kart yok benim kartımında son kullanma tarihi 2012 nisanda bitmiş. bakalım eşimle konuşayım akşam o banka işlerini benden daha iyi biliyor zaten benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmiyor çekiyorum bütün belaları mıknatıs gibi. düğün günümde evime mahkeme kağıdı gelmişti

nıkah memuruna durun makhemeye gıtmem lazım once deseydın :))

olsun canım temkınlı olmak laızm sole esın ılgılensın en kotu ama cozumsuz bırakma sakın

ayyy hesaplarda hakkaten tam bombaymış yane ii denk gelmiş canım aman peşin bırakma valla bankalar başkası karışıklık şu bu dinlemez iliğini kemiğini sömürür adamın

nıkah memuruna durun makhemeye gıtmem lazım once deseydın :))

olsun canım temkınlı olmak laızm sole esın ılgılensın en kotu ama cozumsuz bırakma sakın

adam bıktı benim problemlerimle ilgilenmekten valla vuracak beni artık

bugün bitane daha test yapasım var gün aşırı yapmaya başladım gari

ayyy hesaplarda hakkaten tam bombaymış yane ii denk gelmiş canım aman peşin bırakma valla bankalar başkası karışıklık şu bu dinlemez iliğini kemiğini sömürür adamın

ben isimleri duydum 2 defa tekrar ettirdim adam bide bana soruyo bu isimleri tanıyomusunuz diye bi harf düzgün olsa tanıcam ama bunlar yabancım diyesim geldi
olmazsa yarın gider ben dilekçe isterim onlardan... borcu yoktur kaşesi falan

Kızlar takmayacagim diyorum ama elimde değil. Cumartesi catlatma iğnesi olmuştum. O günden beridir ovulasyon testim hep pozitif. Gebelik testinin silik de olsa çıktığını biliyorum ama ovulasyonun pozitif olması ve arasıra bugün bile kasigima giren batma hala yumurtladigimi göstermiyordur değilmi?
Hem kasik hem bel hem karın ağrısı.
Dün de yine önce pembe renkte sonra kahveye dönüşen kanama bir de...

ay canım tam olarak bilmiyorum ama bende 10 gündür ovuş testini yapıyorum ve hep pozitif çıkıyor. dediğin gibi kasıklarımda batma karın ağrısı ve bel ağrısı bende de var. ben hormonlarımın etkisi olduğunu düşünüyorum hamilelik sürecinden daha çıkamadığımı düşünüyorum ama doktorumda gebelikle ilgili herhangi bir izin kalmadı demişti
valla ben testi yapıp çalışmaya devam ediyorum tahminen 30 marta kadar adet olacağımı sanıyorum o güne kadar durmak yok çalışmaya devam doktorunu ara bir sor istersen sende.

canım ben pek anlamam bu işlerden ama yumurtladığını gösterse nolcak ki ? değerlendir sende.. değerlendiremiyomusun ? :26:

meleklerim ben çıkıyorum temizlik ütü çamaşır yemek hepsi beni bekliiiiii sonra gelirim yine öpüldünüz allah a emanet olun

Allah kolaylık getirsin canıımm.. benimde vardı onlarıda gönderseeemm hazır ütüleyiverseenn

Dün gece annem bizde kaldı bugun utu yapcakmıs :)
Cama cıkacam dedı de kızdım daha tam ıyılesmedı senın ne ısın var camda dusecen dedım ıı barı utu yapıp yemek yapım dedı

Canım degerlendirmek derken artık bıraktım yani yumurtladigim için değil de istediğim için yapıyorum. Acaba diyorum hu iğne hormonlarimi alt üst mu etti??
Cimcimeee canım senin de hala etkisi mu sürüyor acaba ama doktorun kalmadı demiş halbuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…