- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #10.621
evet tam gününde yakaladıımm.. Aslında moralim bozuktu yapmıycaktım ama genede dayanamadım yaptım gördüm çifti hemde öncekisinden de koyu7 de yaptım 12de de kocayla mikmik.. hatta o zamanda yaptım ama sıvı tükettiğim için iki çizgide aynı siliklikte çıktı.. kocama dedim şimdi sabah bide yarın yapalım mikmik dedim ama adam 6da işe gidiyo sabah nasıl yapcaz olmaz dedi. artık akşam testi tekrarlayıp denicez. İnşallah bu ay yakalamış oluruumm
ay sorma yaa ben korktum 2011 de kapattığım kartın borcu diye ama borcum yoktu o zaman eşim kapatmıştı hatta borcu ve tekrar tekrar sormuştu bi problem çıkmaz dimi diye. Allahtan borç ne babama ne bana ait büyük ihtimal diğer kadınların. isimlere bakarmısınız
biri benim adıma
biri merve kavasçı
biri fadime şahin
biri nur yerlikaya
naylon hesapmıdır nedir bu kadar tesadüf beni buldu :18:
sen aksamda yap sonrası Allah'a kalmıs canım ınsallah ıyı haberler alırız senden
ayy hakıkaten
onu bunu bılmemde basına ıs cıkmasın dıe keske bır yazı bısı alsaydın subeden
aklında olsun onların yazılı olan bu borc senın adına olmadıgını gosterır bı belge ımzalatysadın
yok yazı falan almadım ama zaten ne benim üstüme nede babamın üstüne bi kart yok benim kartımında son kullanma tarihi 2012 nisanda bitmiş. bakalım eşimle konuşayım akşam o banka işlerini benden daha iyi biliyor zaten benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmiyor çekiyorum bütün belaları mıknatıs gibi. düğün günümde evime mahkeme kağıdı gelmişti
ay sorma yaa ben korktum 2011 de kapattığım kartın borcu diye ama borcum yoktu o zaman eşim kapatmıştı hatta borcu ve tekrar tekrar sormuştu bi problem çıkmaz dimi diye. Allahtan borç ne babama ne bana ait büyük ihtimal diğer kadınların. isimlere bakarmısınız
biri benim adıma
biri merve kavasçı
biri fadime şahin
biri nur yerlikaya
naylon hesapmıdır nedir bu kadar tesadüf beni buldu :18:
nıkah memuruna durun makhemeye gıtmem lazım once deseydın :))
olsun canım temkınlı olmak laızm sole esın ılgılensın en kotu ama cozumsuz bırakma sakın
adam bıktı benim problemlerimle ilgilenmekten valla vuracak beni artık
bugün bitane daha test yapasım var gün aşırı yapmaya başladım gari
ayyy hesaplarda hakkaten tam bombaymış yane ii denk gelmiş canım aman peşin bırakma valla bankalar başkası karışıklık şu bu dinlemez iliğini kemiğini sömürür adamın
kırmızı cıktıkca adama sarılıon :)) adamın ısıne yarayacak :)
Kızlar takmayacagim diyorum ama elimde değil. Cumartesi catlatma iğnesi olmuştum. O günden beridir ovulasyon testim hep pozitif. Gebelik testinin silik de olsa çıktığını biliyorum ama ovulasyonun pozitif olması ve arasıra bugün bile kasigima giren batma hala yumurtladigimi göstermiyordur değilmi?
Hem kasik hem bel hem karın ağrısı.
Dün de yine önce pembe renkte sonra kahveye dönüşen kanama bir de...
Kızlar takmayacagim diyorum ama elimde değil. Cumartesi catlatma iğnesi olmuştum. O günden beridir ovulasyon testim hep pozitif. Gebelik testinin silik de olsa çıktığını biliyorum ama ovulasyonun pozitif olması ve arasıra bugün bile kasigima giren batma hala yumurtladigimi göstermiyordur değilmi?
Hem kasik hem bel hem karın ağrısı.
Dün de yine önce pembe renkte sonra kahveye dönüşen kanama bir de...
meleklerim ben çıkıyorum temizlik ütü çamaşır yemek hepsi beni bekliiiiii sonra gelirim yine öpüldünüz allah a emanet olun
Allah kolaylık getirsin canıımm..benimde vardı onlarıda gönderseeemm hazır ütüleyiverseenn
Canım degerlendirmek derken artık bıraktım yani yumurtladigim için değil de istediğim için yapıyorum. Acaba diyorum hu iğne hormonlarimi alt üst mu etti??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?